|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
AleX potencjalny
Sprawdzone: NPA, Pheromax, BTB
|
Wysłany: Czw, 19 Kwi 2007, 08:25 Temat postu: Pheromax + NPA +Chakira??? |
|
|
witam,
od ok miesiaca uzywał phero i NPA i nie widze zadnych rezultatów. zastanawiałem sie jednak czy nie dokupic do tego chakiry...
czy kombinacja phero npa i chakiry nie gryzie sie w jakis sposób? czy mozna używać 3 fero na raz? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
James potencjalny
Sprawdzone: Pheromax, NPA, Chikara (próbka)
|
Wysłany: Czw, 19 Kwi 2007, 09:08 Temat postu: |
|
|
| Można stosować takiej mieszanki, wiele osób na forum to robi. Co do braku reakcji ze strony innych ludzi... używałeś różnych dawek i proporcji mixu? Może przedawkowujesz? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
AleX potencjalny
Sprawdzone: NPA, Pheromax, BTB
|
Wysłany: Czw, 19 Kwi 2007, 09:46 Temat postu: |
|
|
wydaje mi sie ze nie przedawkowuje, uzywam 1 kropli NPA i jedno, jak sie uda to małe, psikniecie phero.
a tak na marginesie to nie wiem czemu atomizer jest tak zbudowany ze daje tak duze psikniecie skoro wszyscy mowia ze jest to zbyt duza dawka...
powoli zaczynam watpic czy to działa na pleć przeciwna, ze na mnie działa to wiem bo jestem pobudzony ale u innych reakcji nie widze :/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Pią, 20 Kwi 2007, 17:15 Temat postu: |
|
|
A byłeś od tego czasu w bliskim kontakcie z dziewczyną, sam na sam? Gwarantuję ci, że wtedy zobaczysz efekty. Ona też się musi tego trochę nawdychać. Na ciebie działa, bo masz cały czas fero na sobie. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|