| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Pią, 22 Lut 2008, 13:14 Temat postu: |
|
|
Sam wypróbuj i sprawdź
A ja sądzę, że możesz przedawkować Androstenon. Ludzie mogą zacząć być niemili. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojocik  nowy
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Testuje BTB
|
Wysłany: Pią, 22 Lut 2008, 13:39 Temat postu: |
|
|
Wiem, wiem dlatego bedzie to mala dawka albo zrezygnuje z NPA w takim przypadku  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
flatron80  nowy
Sprawdzone: Pheromax próbka w trakcie sprawdzania
|
Wysłany: Wto, 04 Mar 2008, 14:50 Temat postu: |
|
|
a ja mam pytanie ktore gdzies wczesniej padlo ale zapytam jeszcze raz...
psikam sie NPA np i wiadomo ze musze to przykryc perfumami...ale psikam sie tez chakira ktora ma swoj zapach....czy po polaczeniu zapachu waszych perfum i zapachu chakiry nie ma to jakiegos dziwnego zapachu?? bo wiadomo ze nie zawsze mozna a nieraz nawet nie nalezy laczyc roznych zapachow... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojocik  nowy
|
Wysłany: Wto, 04 Mar 2008, 16:34 Temat postu: |
|
|
| Najlepiej jak sam to przetestyjesz... Ja tak jak pisalem tylko raz psikam Chikare na wlosy a inne fero przykrywam swoimi perfumami. Nastepnie po 2-3 godzinach przykrywam fero (wczesniej przykryte perfumami) Chikara... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 04 Mar 2008, 18:00 Temat postu: |
|
|
| kojocik, napisz jak dziala BTB bo chyba sie skusze i wyprobuje te fero |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojocik  nowy
|
Wysłany: Wto, 04 Mar 2008, 18:23 Temat postu: |
|
|
Narazie jestem w fazie testow wiec ciezko cokolwiek konkretnego powiedziec. Mialem jednak taka fajna sytuacje po tej mieszance czyli PHX + NPA + CHIKARA + BTB. Otoz u mnie w banku niektorzy klienci obslugiwani sa w oddzielnym pokoju. W smumie nic w tym dziwnego tylko, ze dwie Panie z banku po jakims czasie tak dziwnie zaczely na mnie patrzec i wypytywac o rozne rzeczy, ze powiem szczerze lekko sie wystraszylem... Narazie odsawiam NPA i PHX, a i moze Chikare i bede samo BTB testowal. Po jakims czasie napisze jakie zauwazylem efekty. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 04 Mar 2008, 18:28 Temat postu: |
|
|
| Dokladnie, potestuj same BTB.A stosowalem osobno te feromony co posiadasz?? I jak wrazenia lepiej po mieszance czy nie ma roznicy? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojocik  nowy
|
Wysłany: Wto, 04 Mar 2008, 22:29 Temat postu: |
|
|
Powiem Ci, ze na poczatku mialem tylko PHX i NPA i dosc dlugo szukalem swojej dawki po czym zmowilem Chikare i zaczalem stosowac razem z nia. W sumie od kad znalazlem swoja dawke fero (odpowiednie proporcje NPA, PHX i Chikary) to nie testowalem ich osobno ze wzgledu na to, ze jak cos dziala to nie zmieniam tego Teraz bede mial dosc spokojny okres w zyciu wiec bede mogl sie zabrac za eksperymentowanie z roznymi fero. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|