| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kojocik  nowy
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Testuje BTB
|
Wysłany: Pią, 18 Sty 2008, 03:04 Temat postu: Pheromax + NPA + Chikara - Wrazenia |
|
|
Ostatnio przyszla mi paczuszka z Chikara wiec zaczelem od razu testowac Pierwszego dnia lekko przesadzilem bo zastosowalem taka mieszanke:
1,5 kropli NPA (1 na szyje i pol pod nos)
1,5 psikniecia PHX (1 na szyje i pol na nadgarstki)
3 psikniecia Chikary (na szyje)
To byl chyba moj najwiekszy blad podczas testowania feromonow. Bylem na imprezce i malo, ktora dziewczyna na mnie zwracala uwage, BA niektore byly jakies agresywne :/ W zwiazku z tym postanowilem dzisiaj zastosowac inna mieszanke (rowniez na zadymiona impreze w klubie):
1 kropla NPA (pol na szyje i pol pod nos)
1 psikniecie PHX (na szyje i rozsamrowane nadgarstkami)
2 psikniecia Chikary (na szyje)
I efekt byl juz nieco lepszy ale to jednak jeszcze nie to. Kobitki mniej agresywne i chetniej na mnie spogladaly. Czy w zwiazku z tym nastepnym razem zmniejszyc jeszcze troche dawke aby osiagnac lepszy efekt? Zalezy mi na typowym wyrwaniu laski ) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
Sprawdzone: npa chikara perception . pheromax the edge
|
Wysłany: Pią, 18 Sty 2008, 07:57 Temat postu: |
|
|
stosuje taką samą mieszanke fero jak ty
tylko w mniejszych ilosciach (na codzien)
0.5 kropli npa pod nos
1 psik pheromaxu na szyje
1 psik chikary na wlosy
efekty: rozmownosc ze strony kobiet jak i mezczyzn
usmiechanie sie (bardzo to lubie kiedy kobitka usmiecha sie miło i do tego dochadzą jeszcze te błyszczące oczeta ha )
zauwazylem czeste poprawianie fryzury przez kobiety
i te spojrzenia uff
dlamnie te proporcje są super i raczej nie zmienie tego |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojocik  nowy
|
Wysłany: Pią, 18 Sty 2008, 12:58 Temat postu: |
|
|
Co prawda kazdy czlowiek wytwarza inna ilosc swoich naturalnych feromonow ale z checia przetestuje Twoja dawke Dzisiaj ide do klubu wiec moze delikatnie ja zwiekszyc? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 18 Sty 2008, 13:28 Temat postu: |
|
|
ja moze sie wybiore w sobote na jakies disco
planuje takie połączenie
npa 0.5 wiecej nie moge tego stosowac poniewaz zauwazylem niepoządane zmiany w moim zachowaniu jak i zachowaniu innych niechce tak miec
pheromax zastosuje 2 psikniecia mysle ze ta dawka niebedzie zbyt wysoka jak na zadymiony club
a chikare 1 lub 2 psikniecia z chikarą raczej nie przedawkuje
pozdro  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojocik  nowy
|
Wysłany: Pią, 18 Sty 2008, 13:58 Temat postu: |
|
|
Jak bede w stanie to po przyjsciu z imprezki dam znac jak sprawdzila sie owa mieszanka w mniejszej dawce  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojocik  nowy
|
Wysłany: Sob, 19 Sty 2008, 23:29 Temat postu: |
|
|
Po przetestowaniu tech fero w mniejszych ilosciach przynioslo duzo lepsze skutki. Zastosowalem 0,5 kropli NPA pod nos, 2 psikniecia PHX i 2-3 Chikary na wlosy i kobitki jakos tak dziwnie na mnie spogladaly ) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 20 Sty 2008, 08:44 Temat postu: |
|
|
no widzisz wydaje mi sie ze npa jest najmocniejszy z tych fero i raczej trza bardzo uwaznie stosowac te foromonki jezeli stosujesz taki mix to 0.5 kropli moze wystarczyc nawet na cluby dlatego starej sie stosowac wlasnie taką dawke ale mozesz nadrobic to phx który tez jest b.dobrym fero  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
zdzichurychu2  potencjalny
Sprawdzone: testuję NPA, Chikarę i PHX
|
Wysłany: Wto, 22 Sty 2008, 15:55 Temat postu: |
|
|
siemka
Piszecie że łączycie npa i phx z chikarą no ok ale przecierz delikatny zapach chikary chyba nie przykryje smrodku npa a tym bardziej phx? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 08:08 Temat postu: |
|
|
elo z jednej strony masz racje raczej chikara nie poradzi sobie z przykryciem tego( no moze na 30 min ) dlatego stosuje sie jeszcze perfumy
i nasuwa sie pytanie poco stosowac chikare skoro przykrywamy ten wspanialy zapach jakimis perfumami
np.npa jest to bardzo agresywne fero w moim przypadku dziala na facetów zbyt ostro a chikara w pewnym stopniu tłumi agresje a jak stosuje samą chikare do wogule nie uzywam perfum ( bron boze przykrywac wspanialy zapach chikary jakims gó**em)
pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
simon_85  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 10:54 Temat postu: |
|
|
Co masz na mysli piszac:npa jest to bardzo agresywne fero w moim przypadku dziala na facetów zbyt ostro.To znaczy ze po npa faceci sa w stosunku do Ciebie opryskliwi i sie "rzucaja" na Ciebie?.Aha i czesto stosujesz samo NPA, moze po prostu za duzo Npa stosujesz i dlatego tak sie dzieje.
Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
paweł25  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 11:44 Temat postu: |
|
|
ja odnosze takie wrazenieale to na ogół tylko u moich znajomych dawkuje npa 0.5 kropli albo cos mi sie pie**oli w głowie od tego npa . a u osób które mnie mniej znają dziala wysmienicie ale niezawsze tak jest moze czasami mi sie wiecej wyleje z buteleczki to wtedy tak sie dzieje
wiem tylko tyle ze umnie z npa niema zartów latwo moge przedawkowac a zauwazylem ze czsami nawet 0.5 kropli to za duzo |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojocik  nowy
|
Wysłany: Sro, 23 Sty 2008, 21:20 Temat postu: |
|
|
Ja jak narazie nie mam gdzie testowac tej mieszanki... :/ A co do zapachu Chikary to jest wspanialy  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojocik  nowy
|
Wysłany: Pon, 11 Lut 2008, 13:13 Temat postu: |
|
|
No i znalazlem dawke idealna Cala akcja miala miejsce w dosc malym pomieszczeniu i pewnie dlatego fero mialo taki zabojczy skutek Dwom kobitka w ogole nie zamykaly sie usta, a po facetach widac bylo, ze zalezy im na rozmowie ze mna )))) BOSKO! A oto jak zastosowalem ta mieszanke:
0,5 - 0,75 kropli NPA pod nos
1 psikniecie PHX na szyje
Nastepnie przykrywam ta mieszanke Azzaro Chrome. Po przykryciu jedno psikniecie Chikary na wlosy na glowie. Efekt zabojczy. Jeszcze po ok 2h, 1 lub 2 psikniecia Chikary na szyje |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojocik  nowy
|
Wysłany: Pią, 22 Lut 2008, 11:49 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj wlasnie dostalem BTB i do tego wszystkiego jeszcze dorzuce niewielka ilosc tego fero. Co mysliscie o takiej mieszance?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|