powiem tak,, poklocilem sie z dziewczyna podjechalismy do mnie na chwile wszedlem psiknelem sie phero i co dziewczyna rozgadana usmiechnieta itp nie wiem czy to przez phero. pojechalismy do iej roche przytulania i ... domyslcie sie:P potem poszlismy do salon przyszedl jej ojciec gadka szmatka wystaiwl whiskey i zaczal ze mna pic i gadac jak nigdy wczesniej. wrocilem do domu dalem powachac siostrze i mamie u co... "obsikles sie?" ocb?
pozdro
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
Wysłany: Czw, 13 Gru 2007, 12:52 Temat postu:
Efekty bardzo fajne. Które fero zastosowałeś i w jakich ilościach?
p.s. Nie dawaj nigdy fero do powąchania ludziom, bo nie o to chodzi. Fero samo w sobie nie ma przyjemnego zapachu. Ma działać na podświadomość . _________________ Otwórz oczy: haszu.com
zastosowalem jedno psikniecie pheromax i 2 przechylenia NPA. co do zapachu to powiem tak, caly czas czuje zapach potu i zastanawiam sie jak inni czuja to co ja. pheromax uwazam ze mocniej pachnie od NPA. uzywam do tego perfum armani blackcode.