Wysłany: Pon, 05 Wrz 2011, 13:39 Temat postu: Pheromax Oxitocin
Witam was Wszystkich oraz uzytkownika forum Lukaszk no faktycznie moze ostatnio troche przesadzilem z feromonkami ale i tak uwazam ze Pheromax Oxitocin jest wspanialy a bezposrednio od producenta mam rowniez gratisy typu czekolada gorzka z xylitolem jest zdrowotna poniewaz nie zawiera cukru i pewnie niedlugo sie pojawi na feromony.pl bo rozmawialem z nim ze chce wprowadzic to znaczy zlozyc im propzycje moim zdaniem ma cos w sobie.napiszcie swoje przezycia z PHX OXY moze jeszcze czegos ciekawego sie dowiem z czym najlepiej mieszac Pheromax Oxitocin niektorzy pisza ze z BTB badz THE EDGE prosze o podpowiedzi Dziekuje i POZDRAWIAM WSZYSTKICH FEROMOWICZOW
Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA
Wysłany: Pon, 05 Wrz 2011, 17:38 Temat postu:
No tak ja mogę coś powiedzieć na temat PHX, ale bez oksytycyny bo takiego nie testowałem. Ja używam PHX samego jak ide nastawiony konkretnie na podryw i uważam że w tym celu jest najlepszy i nie potrzebuje wspomagczy (możesz ewentualnie wspomóc się BTB ale to nie jest konieczne) Natomiast jeśli chodzi i mix do pracy to używam BTB i NPA (czyli The Edge też powinien się sprawdzać) gdyż powoduje on że ludzie naprawdę są dla mnie przychylni i bardziej liczą się z moim zdaniem