|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
doktorek37  potencjalny
Sprawdzone: npa, pheromax, btb
|
Wysłany: Sob, 05 Mar 2011, 17:50 Temat postu: Pheromax OXY... jak na razie rozczarowuje |
|
|
Witam. Korzystając z promocji w końcu skusiłem się na Pheromax OXY.
Sporo sobie po nim obiecywałem po wcześniejszych doświadczeniach (już około 5 letnich) z feromonami. I... no właśnie.
Jak jestem zachwycony NPA i BTB (długo się do niego przekonywałem) i miło wspominam zwykły Pheromax, tak OXY odnoszę wrażenie, że nie działa.
I nie piszcie o dawkach - testowałem i minimalne i te duże. Jakieś doświadczenie w końcu mam. Testowałem wśród znajomych i obcych osób, kobiet i mężczyzn. Zagadywałem i obserwowałem.
I w zasadzie nic. Jak na produkt o tak wysokiej cenie rozczarowuje.
Czy ktoś też ma takie doświadczenia z tym fero? A może wręcz przeciwne?
Na razie skłaniam się ku sprzedaży obu flakonów i zakupem w to miejsce NPA i BTB. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Pon, 07 Mar 2011, 22:48 Temat postu: |
|
|
Nie na każdego działa takie samo fero,widocznie w twoim przypadku PHX Oxy nie jest odpowiedni.
Jak poprzednio testowane feromony przynosiły upragnione efekty to wróć do nich. _________________ www.kochanie.com.pl - forum o tematyce miłość,uwodzenie i feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Sro, 09 Mar 2011, 01:58 Temat postu: |
|
|
| Jak już pisałem, oxytocyna chamuje pożądanie, a wyzwala więź. Czyli działa antagonistycznie do reszty feromonów w PHX. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Sro, 09 Mar 2011, 08:15 Temat postu: |
|
|
| Fleurety napisał: | | Jak już pisałem, oxytocyna chamuje pożądanie, a wyzwala więź. Czyli działa antagonistycznie do reszty feromonów w PHX. |
Popieram, sam od dluzszego czasu testu oxy sama lub w mixie - jednak ma to i swoje plusy. W zaleznosci od tego do czego jest nam potrzebne  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
doktorek37  potencjalny
Sprawdzone: npa, pheromax, btb
|
Wysłany: Sro, 09 Mar 2011, 12:18 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za merytoryczne odpowiedzi.
Ciekawie to brzmi. Czyli w uproszczeniu można powiedzieć, że zwykły Pheromax powoduje u kobiety podniecenie i ochotę na niezobowiązujący seks, a dodatek oxytocyny powoduje w uproszczeniu "stan zakochania"?
Czyli Peromax Oxy należy stosować bardziej odpowiedzialnie?
Muszę to przemyśleć, bo testuję go w środowisku pracy...
I zamiast flirtu może mnie spotkać poważny romans. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fleurety  uzależniony

Sprawdzone: P6 Super/ Mega, PHX/ Oxy, BTB, The Edge, Chikara
|
Wysłany: Sro, 09 Mar 2011, 12:45 Temat postu: |
|
|
| W dużym uproszczeniu mniej więcej może tak się zdarzyć. Może nie tyle kobieta się zakocha, co będzie chciała blisko przebywać, przytulić się, będzie spokojna. Tylko miej na uwadze, że sam także wytwarzasz feromony w różnych proporcjach, więc każdy będzie odbierany trochę inaczej. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|