Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax pierwsze wrażenia

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
allek86 Płeć:Mężczyzna
nowy

Sprawdzone: PHEROMAX

PostWysłany: Wto, 15 Kwi 2008, 19:35    Temat postu: Pheromax pierwsze wrażenia Odpowiedz z cytatem

Witam dziś otrzymałem Pheromax zaaplikowałem zaledwie jeden raz na to popsikałem Aqua Di Gio i jak zazwyczaj po chwili sie przyzwyczajałem do zapachu tak teraz już czuje go drugą godzinę.

Zapachu feromonów nie wyczułem jak i póki co nie dostrzegłem żadnych zmian w stosunku do mnie innych osób.

Psiknąłem drugi raz i poczułem lekkie pieczenie i wrażenie ze jest mi gorąco w twarz, uczy, plus mam leciutki ból głowy.

Jutro pierwsze testy w większym gronie ludzi, które na pewno opisze.

Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Wto, 15 Kwi 2008, 19:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Te objawy, które odczułeś (pieczenie, ból głowy) to objawy przedawkowania. Spróbuj zaczynać od mniejszych ilości.

I powodzenia przy testowaniu Smile
Powrót do góry
simon_85 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax,Chikara,The Edge, Perception

PostWysłany: Wto, 15 Kwi 2008, 20:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, masz juz udowodnione na sobie jak mozna przedawkowac takie silne fero.Koniecznie zastosuj minimalna dawke bo widocznie Tobie duzo nie trzeba.Swietnie, potestuj w szerszym gronie i mam nadzieje ze rowniez dolaczysz do Uzaleznionych Wink

Pozdrawiam!
Powrót do góry
Kamil89 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Sro, 21 Maj 2008, 16:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no wiec, jakos nie widac abys sie dzielil swoimi dalszymi spostrzezeniami... czyzby cie te feromony az tak wciagly ze nie masz czasu juz odwiedzac tej strony ?? Mr. Green
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: