| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
koti  nowy
|
Wysłany: Czw, 22 Lip 2010, 20:21 Temat postu: Pheromax póbka- test |
|
|
Witam
Kilka dni temu zakupiłam próbke Pheromax i do tej pory usłyszałam od mamy, że śmierdzę potem Przykrywałam zapach feromonów własnymi różnymi perfumami ale nic z tego. Jednak najważniejsza była dla mnie reakcja męża- niestety ale żadnych zmian nie zaobserwowałam. Gdy po raz pierwszy zaaplikowałam patyczek na szyję to czułam mocne bicie serca przez kilka godzin. pomyślałam, że może dawka jest zbyt duża i dziś uzyłam tylko połowy patyczka - serce nie waliło jak młotem ale nadal mama twierdzi, że pachne potem. Nic jej nie mówiłam o feromonach. Tak się na nie cieszyłam a tu niepowodzenie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
|
Wysłany: Czw, 22 Lip 2010, 21:36 Temat postu: |
|
|
Nie aplikuj patyczkiem tylko zatkaj palcem otwór buteleczki, przechyl ją i w ten sposób zwilżonym palcem przetrzyj sobie po szyi... Lato mamy, trzeba aplikować MINIMALNE ilości fero by nie przedobrzyć. Nie tylko nasze ciało naturalnie wytwarza większą ilość własnych feromonów, ale i te sztuczne dużo intensywniej "parują" z miejsca aplikacji. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
koti  nowy
|
Wysłany: Czw, 22 Lip 2010, 23:57 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za wskazówkę. Rano zastosuję  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Free_stYle  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax 0/10 # NPA 5/10 # BTB 6/10 # NPA + BTB 7/10 ! WERDYKT: za tą cenę efekt do d...
|
Wysłany: Pią, 23 Lip 2010, 07:42 Temat postu: |
|
|
ja testując pheromax żadnej różnicy nie zauważyłem
mam częste delegacje
obracam się wokół sporej ilości kobiet (większość pracowników to kobiety) i jak na razie mogę stwierdzić że wszyscy (kobiety i mężczyźni) zachowują się zupełnie tak samo jak przed użyciem
stosuję 1 przechylenie flakonu rozsmarowane na nadgarstkach i szyi
zobaczymy jak dalej testy pójdą w końcu... cały rok mam na to |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
koti  nowy
|
Wysłany: Sob, 31 Lip 2010, 15:41 Temat postu: |
|
|
niestety u mnie nadal bez zmian. nie zauwazyłam zadnej róznicy w zachowaniu innych. zastosowałam sie do rad z forum. nie koncentruje sie na tym ze mam na sobie fero, jestem na luzie itp. moze powinnam natepnym razem zakupic inne feromony. juz sama nie wiem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Sob, 31 Lip 2010, 16:02 Temat postu: |
|
|
No i widzisz, jesteś stratna. Zawsze radzę, żeby na pierwszy zakup nie wybierać próbek. Automatycznie traci się gwarancję na każdy kolejny zakup. Gdybyś kupiła dużą buteleczkę PHX to mogłabyś ja teraz zwrócić i przetestować inne feromony. Może i nie dużo kosztuje ta próbka, ale to zawsze coś.
To była pierwsza sprawa, a druga to używasz feromonów od dwóch tygodni i już się spodziewasz nie wiadomo jakich efektów? Za szybko, niektórzy odpowiednią dawkę nawet miesiąc dobierali. Cierpliwości, testuj. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Free_stYle  potencjalny
Sprawdzone: Pheromax 0/10 # NPA 5/10 # BTB 6/10 # NPA + BTB 7/10 ! WERDYKT: za tą cenę efekt do d...
|
Wysłany: Sob, 31 Lip 2010, 21:04 Temat postu: |
|
|
| traq napisał: |
...
To była pierwsza sprawa, a druga to używasz feromonów od dwóch tygodni i już się spodziewasz nie wiadomo jakich efektów? Za szybko, niektórzy odpowiednią dawkę nawet miesiąc dobierali. Cierpliwości, testuj. |
jak na produkt kosztujący ponad 200 zł...
wręcz powinno się oczekiwać efektów natychmiastowych
fakt faktem według mnie lepszym wyborem jest zakup porządnych perfum niż Pheromax
w moim przypadku Pheromax nie działa w ogóle, używając BTB efekty zauważyłem od razu podobnie jak NPA
na razie mam jeszcze prawie rok na testy więc może kiedyś zmienię jeszcze zdanie
na razie na to nie zapowiada się |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Sob, 31 Lip 2010, 21:11 Temat postu: |
|
|
Feromony to swego rodzaju inwestycja, załóż rachunek maklerski i zainwestuj nawet kilka tysięcy złotych bez odpowiedniej wiedzy.
"No jak to panie, zapłaciłem kilka tysięcy i chce złote góry, a tu puste konto!" _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 31 Lip 2010, 23:29 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | jak na produkt kosztujący ponad 200 zł...
wręcz powinno się oczekiwać efektów natychmiastowych |
Kupujesz feromony, a ich produkcja jest droga. Jeśli uważasz, że lepszy efekt osiągniesz płacąc za coś innego - kup coś innego  _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Free_stYle  potencjalny
|
Wysłany: Nie, 01 Sie 2010, 09:54 Temat postu: |
|
|
| traq napisał: | | Feromony to swego rodzaju inwestycja, załóż rachunek maklerski i zainwestuj nawet kilka tysięcy złotych bez odpowiedniej wiedzy. |
Jeśli uważasz że brak tu...
wiedzy to nie powinienem wspominać że odpowiednią aplikację w przypadku...
NPA i BTB już dobrałem. Mało tego już mam pierwsze pozytywne efekty w przypadku...
miksowania tych dwóch produktów.
Można tłumaczyć to na różne sposoby.
W przypadku kontaktu z kobietami problemów nie mam.
Zarówno przed stosowaniem feromontów szybko nawiązywałem kontakt który był bardzo przyjemny.
Mało tego... zarówno przed jak i po stosowaniu bardzo często mam dodatkowe profity w postaci...
różnych prezentów. Zapewne teraz zapytacie więc...
w jaki sposób wiem na ile działa BTB i NPA.
Prosty przykład. Po stosowaniu BTB bardziej otwarta stała się... męska część znajomych, szczególnie w przypadku tych najbardziej... nieśmiałych i zamkniętych w sobie...
a po stosowaniu NPA jeszcze większa pewność siebie i poważanie u obcych...
choć u osób które mają ciągły kontakt ze mną wywoływał agresję wobec mnie.
Co do nieszczęsnego Pheromax... kompletny brak reakcji.
Prowadząc dziennik z używania feromontów... myślę że bez problemu mogę stwierdzić czy produkt rzeczywiście działa.
Tak jak wcześniej wspominałem... na pewno będę dalej próbował... w końcu mam niecały rok gwarancji.
Co do zapachu tych feromontów to czuję wszystkie trzy.
Najładniej pachnie mi właśnie Pheromax a najgorzej NPA.
Zapach tych produktów sklasyfikował bym w ten sposób:
Pheromax 8/10, BTB 7/10, NPA 6/10. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

|
Wysłany: Nie, 01 Sie 2010, 15:45 Temat postu: |
|
|
Heh, bo PHX jest dla naturalnych samców alfa, być może to dla nich działa najlepiej
Jeśli o zapach chodzi to mi PHX śmierdział najbardziej, aż w końcu przestałem go czuć całkowicie. NPA pachnie ładnie a BTB mi śmierdziało i przynosiło najdziwniejsze rezultaty. Po użyciu zaledwie jednej kropli wszyscy dookoła czuli się fatalnie i zaczęli narzekać na ból głowy. Stąd moje zdziwienie, jak ktoś używa 2-3 krople, ale to tak jak już wspominałem - odpowiednia dla siebie dawka. NPA zresztą też mi dużo nie trzeba  _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
koti  nowy
|
Wysłany: Pon, 02 Sie 2010, 10:01 Temat postu: |
|
|
| traq- dziwi mnie twoja wypowiedź. uważasz że wydanie 50 zł na próbke to mało? wiesz, nie każdego stać na zakup flakonika. poza tym nie napisałam że spodziewam się od razu bóg wie jakich efektów- wyjasniłam tylko że u mnie nadal bez zmian i jeśli będzie tak dalej to może nast. razem powinnam nabyc inne feromony. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kruk  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 02 Sie 2010, 19:47 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | traq- dziwi mnie twoja wypowiedź. uważasz że wydanie 50 zł na próbke to mało? |
To feromony a nie jakaś perfumka. W kontekście cen innych feromonów i przy jakości PHX to jest to mała kwota. Oczywiście nadal duża no ale taki to już typ towaru. Fajnego samochodu też za 1000 zł nie dostaniesz, co najwyżej możesz sobie wypożyczyć na tydzień. _________________ Prywatny ranking feromonów:
1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Pon, 02 Sie 2010, 19:52 Temat postu: |
|
|
to moze ja zrobie kosztorys ostatniego weekendu (fakt ze totalna porażka z fero) zeby zilustrowac jak tanie są feromony
dojazd na miejsce ok 40 zeta
fajki 10 zeta
kapka phx 1 zl
kapka cool watera 1 zl
wniosek fero wraz z perfumą to tylko 4% ogólnych kosztów
wjazd na dysk 10 zeta
2 piwa 10 zeta
fajki 10 zeta
dojazd 7 zeta
fero+perfum 2 zeta
fero to tylko kropla w morzu kosztów _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
koti  nowy
|
Wysłany: Pon, 02 Sie 2010, 21:04 Temat postu: |
|
|
| ja nie twierdzę że feromony powinny być tańsze- ja tylko uważam że jak na moją kieszeń to nawet 50 zł to dużo. nie kupiłam ich po to by uprawiać klubbing ale po to by ratować małżeństwo. i tyle w temacie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|