W kilku rzeczach ma racje, ale na kase to wszystkie znowu nie leca.
Oczywiscie ze laska patrzy na status socjalny faceta (charakter, osobowosc - jak kto woli) i niezawsze leca na wyglad, nie musi byc jakims amantem, moze byc taki sredni ale najwazniejsze jest to aby sprawic tak by kobieta czula sie przy facecie odprezona, wesola itd... Ciezko jest tak srawic, trzebaznac dobrze kobieca psychike a co najwazniejsze znac dobrze swoj cel co na poczatku naprawde nie jest latwe i aby poderwac ja na poczatku znajomosci to musielibysmy byc jasnowidzami. Najlepiej unika rozmow w sylu wywiadu, bo tak wychodzi sie na kolejnego nudnego frajera, najlepiej gadac tak albo zadawac pytania aby byly zabawne i nie pokazywac swojego zdenerwowania, pewnosc siebie to klucz do wielu rzeczy m.in. do kobiecego serca.
Ja sie opuscilem w swoim temacie bo zapomnialem juz o tym, BTB i NPA co kupilem wtedy juz mi guzik daje, a wrecz jest tak jakbym w ogole ich nie stosowal, mysle ze to z powodu zimy, bo wlasnie na jej poczatku sie zmienilo to i nie wiem co teraz zrobic, ale pierdziele to, jade bez fero. Nie mam zamiaru wydawac kasy znowu albo wymieniac bo moje przekonanie do nich trwalo zbyt dlugo a ja jestem osoba otwarta, towarzyska i postrzegam pozytywnie siebie i wiekszosc swojego swiata
POZDRO. _________________ "Być Szczęśliwym" - Tego Trzeba Się Nauczyć....
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3