Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax (próbka) , a matura

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mystro Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge

PostWysłany: Wto, 23 Mar 2010, 21:47    Temat postu: Pheromax (próbka) , a matura Odpowiedz z cytatem

Czy jest ktoś na forum , kto przystępował do matury i przed egzaminami nakładał na siebie pheromax ?

Jeżeli tak to powiedzcie jak to tam z wami było ?

Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez mystro dnia Wto, 11 Maj 2010, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Wto, 23 Mar 2010, 22:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=NWC&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&q=pheromax+egzamin+site%3Aferum.pl&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
uzależniony

PostWysłany: Wto, 23 Mar 2010, 23:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

traq napisał:
http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=NWC&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&q=pheromax+egzamin+site%3Aferum.pl&lr=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Dużo się w tym linku na temat działania pheromaxu na komisje egzaminacyjną przy egzaminie ustnym i na egzaminie pisemnym nie dowiedziałem , może jednak ktoś mi pomoże i powie jak to pheromax działa i czy w ogóle działa na komisje. Chodzi mi tu oczywiście o przekonanie swoją osobą Smile
Powrót do góry
Grypek
nowy

Sprawdzone: The Edge, Alhemy, RM, K2, Chikara, P6, BTB, NPA, PHEROMAX Oxytocin, Perception

PostWysłany: Wto, 23 Mar 2010, 23:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

The Edge daje kopa i skupienie na testach Wink
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Wto, 23 Mar 2010, 23:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Grypek napisał:
The Edge daje kopa i skupienie na testach Wink

Nie mam zbytnio dużych funduszy. A więc na początek wolałbym wypróbować tylko i wyłącznie próbkę Pheromaxa Smile I dlatego też chciałbym wiedzieć jak on wygląda w praktyce odnośnie matury Smile
Powrót do góry
Grypek
nowy

Sprawdzone: The Edge, Alhemy, RM, K2, Chikara, P6, BTB, NPA, PHEROMAX Oxytocin, Perception

PostWysłany: Wto, 23 Mar 2010, 23:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To raczej tylko Oxytocyna wchodzi tu w grę Smile
Powrót do góry
Mickey Mini Płeć:Kobieta
potencjalny

PostWysłany: Sro, 24 Mar 2010, 00:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja miałam fero na sobie w czasie egzaminów...
Dobrze działają, z mojego doswiadczenia nie tylko nie przeszkadzaja, ale mozliwe ze poprawiaja koncentracje i nastawienie w czasie pisania, kreatywność itd.
w czasie egzaminu wycisnełam z mózgownicy więcej informacji niż to robie zazwyczaj Smile i mialam lepszy wynik. ale mysle ze to zasługa lepszego myslenia, kreatywnosci, itd...

życze powodzenia!
Powrót do góry
uzależniony

PostWysłany: Sro, 24 Mar 2010, 00:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mickey Mini napisał:
ja miałam fero na sobie w czasie egzaminów...
Dobrze działają, z mojego doswiadczenia nie tylko nie przeszkadzaja, ale mozliwe ze poprawiaja koncentracje i nastawienie w czasie pisania, kreatywność itd.
w czasie egzaminu wycisnełam z mózgownicy więcej informacji niż to robie zazwyczaj Smile i mialam lepszy wynik. ale mysle ze to zasługa lepszego myslenia, kreatywnosci, itd...

życze powodzenia!

Masz na myśli Pheromax ?
Powrót do góry
Mickey Mini Płeć:Kobieta
potencjalny

PostWysłany: Sro, 24 Mar 2010, 00:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie, ja mam inne akurat ale pewnie podobnie z pheromaxem, widząc opisy przeżyc innych mam podobnie ze swoją miksturką Razz
ale tez kupie sobie pheromax... tylko muszę poczekać aż mój portfel się zagęści od zielonych (nie mam na mysli dolarów ale nasze polskie zielone seteczki hihi..w koncu tez zielone! )
tez sie troche bałam użyć ich na egzamin, żeby mi wody z mózgu nie zrobiły i ze moglabym sie nie skupic na egzamie tylko w głowie mieć siano i flirt hehehe...

no ale wiedziałam, ze na egzaminie zobacze TEGO chłopaka, że będę z nim miała okazje pogadać itd. i zaryzykowałam...

ale jak otrzymałam wyniki to sama sie zdziwiłam pozytywnie Smile no oczywiscie też sie uczyyyyłam bardzo dużo i powtórki itd. ale zazwyczaj miałam wynik w granicach tylko 60-70 % a teraz pojechałam z egzaminiem na maxa Smile oczywiście inny materiał, Ty zdajesz mature a ja studiuje więc zupełnie inna bajka. ale one pomogły zmobolizowac myśli żeby odpowiedzieć na pytanie dobrze i kreatywnie, zrobić użytek z mózgu, a nie sie peniać, stresowac, w portki ze strachu sikać itd.. itd..
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Sro, 24 Mar 2010, 06:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mystro napisał:

Dużo się w tym linku na temat działania pheromaxu na komisje egzaminacyjną przy egzaminie ustnym i na egzaminie pisemnym nie dowiedziałem , może jednak ktoś mi pomoże i powie jak to pheromax działa i czy w ogóle działa na komisje. Chodzi mi tu oczywiście o przekonanie swoją osobą Smile

Ale mogłeś się dowiedzieć jakich fero używały wcześniej inne osoby na egzaminy.
Jeśli wiesz, że tak czy siak kupisz próbkę to po co właściwie ten temat? Żeby Cię utwierdzić w przekonaniu, że to dobry wybór? Skoro nic nie znalazłeś to albo nie przeglądnąłeś wszystkich stron, albo będziesz pierwszym, który podzieli się z nami swoimi spostrzeżeniami.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w pracy, biznesie, sprzedaży oraz na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: