Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax - próbka aplikacja ...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jasiexor
nowy

PostWysłany: Pon, 21 Lis 2011, 12:46    Temat postu: Pheromax - próbka aplikacja ... Odpowiedz z cytatem

Witam, zakupiłem Pheromax PRÓBKĘ i nie mam pojęcia w jakiej ilości aplikować. Chodzi mi, że w instrukcji nie ma napisane ile ml wynosi jedna aplikacja. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć?
Jeżeli zaaplikuje przed domówką tzn 1 aplikacje to będzie ona wyczuwalna w klubie (gdzie najbardziej mi zależy), w instrukcji jest napisane ,że 1 aplikacja na imprezy domowe , 2 na klubu gdzie większa jest przestrzeń, ale też nie che przesadzić ;( Czy można tak zrobić, że potem do aplikuje? Ile średnio utrzymuje się działanie ?

Dziękuje,
Jasiexor
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Prowokator Płeć:Mężczyzna
uzależniony

Sprawdzone: L&D, PHX, Perception, The Edge, Relationship Magic, NPA, Chikara

PostWysłany: Wto, 22 Lis 2011, 12:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jest dziesiatki tematow o tym...
Powrót do góry
PheroNewbie Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, TheEdge, Chikara

PostWysłany: Wto, 22 Lis 2011, 12:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dawkowanie feromownów, jak już nie raz zostało wspomniane musi być rozpoczynane od dawek minimalnych, np jeśli masz próbke to przetarcie węzykiem albo przechylenie próbki na palec i wtarcie tego co na nim zostało w szyję. Jeżeli powiedzmy po 2-3 dniach nie daje rezultatu to dawkę się zwiększa w celu ustalenia swojej optymalnej (bo każdy ma inną, u jednego jest powiedzmy 2 potarcia patyczkiem, u innego pełny psik z atomizera - mówimy o pełnej wersji Smile ). Klub jako miejsce zaludnione i o ograniczonej przestrzeni, gdzie zapach fero miesza się z potem innych ludzi, dymem papierosowym etc. jest miejscem gdzie dawkę należy odpowiednio zwiększyć, by być lepiej wyczuwalnym przez płeć przeciwną. Najlepsze i najbardziej pobudzające działanie PHX utrzymuje się do 3 godzin po aplikacji, potem też działa tylko w mniejszym stopniu i trzeba umiejętnie "dołożyć feromonów"
3. TheEdge
4. 2 flakony BTB

Jest Pheromax jest zabawa Smile

Jesteś z Wawy? kupiłeś fero? dawaj na jakąś imprezę Wink (gg 2390501)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: