| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
juzekkrol  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, testuje NPA :)
|
Wysłany: Sro, 15 Sie 2007, 18:07 Temat postu: pheromax próbka pomocy |
|
|
witam
jestem nowy i mam troche pytań
kupilem próbke pheromax i .................
prosze mi powiedziec czy jak jestem np : zdołowany albo zdenerwowany to one nie działają ?? albo odwrotnie sie sprawdzają ??
kontakt z ludzmi mam dobry jakich dawek uzywac zotało mi go na dnie (no troche wiecej dolałem perfum ) podobno jest stezony wiec to morze pomoze w dawkowaniu
czekam na pomoc eksertów i kazdego kto wie co i jak uzyywac .
pozdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Sro, 15 Sie 2007, 18:16 Temat postu: |
|
|
yy jak jestes zdolowany to lepiej nie uzywaj fera bo to poglebia i sprawia ze bedziesz jeszcze gorzej sie zachowywac i kazdy bedzie cie gorzej kojarzyl i odnosil sie do ciebie wiem cos o tym.;d
a te stosowanie to zalezy ile tych perfum bylo musisz konkretnie napisac bo tak nie wiedomo ile musisz stosowac bo mozesz przedawkowac ;dp
pozdrawiam _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
juzekkrol  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 15 Sie 2007, 19:52 Temat postu: odp |
|
|
| czyli jednak to to , ale ja po zażyciu tego jakos czekam na kogo ruch , i jak go nei ma to sie doluje , jak zrobić by było ok ?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
juzekkrol  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 15 Sie 2007, 19:55 Temat postu: odp21 |
|
|
a i czy łączenie z alkocholem ma tez wpływ na nie ?? lubie sobie chlapnąc  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kamillK  uzależniony
Sprawdzone: RM, Pheromax (2ml), NPA ,
|
Wysłany: Sro, 15 Sie 2007, 23:58 Temat postu: |
|
|
ma wplyw moim zdaniem jak sie napijes to nie potzeba juz fero... gdybys znal sie na uwodzeniu to bys wiedzial co nieco o alkoholu i wogule... mam nadzieje ze ferum zalozy taki dzial chce byc moderatorem bo to jest moje zainteresowanie i narazie amatorsko pomagam innym... choc o zawodostwie nie mysle bo mam inne plany;] _________________ "inaczej patrzy pedal inaczej dobry chlopak inny wzrok ma biedak inne spojrzenie bogacz.." |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
juzekkrol  potencjalny
|
Wysłany: Czw, 16 Sie 2007, 21:38 Temat postu: hgj |
|
|
prosze mi powiedziec o co chodzi ze na nastepny dzien po feromonach ludzie ą milsi niz wczeniej >?? tak sie mi wydaje : ma ktoscos takiego ?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Czw, 16 Sie 2007, 22:22 Temat postu: |
|
|
Poprostu feromony niezostaly do konca zmyte lub tez pozostala ich czesc na ubraniach.
Feromony na odziezy utrzymuja sie nawet kilka lub kilkanascie dni.
Z feromonami jest tak samo jak z perfumami tylko tymi najtrwalszymi _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
miszcz  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Chikara ,Love&Desire, test phx
|
Wysłany: Pon, 20 Sie 2007, 17:26 Temat postu: |
|
|
| ja tez lubie chlapnac troche wiecej juz jakis czas minol jak uzywalem ale skutki sa rozne od takich ze budzilem sie w czyims domu nikogo nie znajac nie wiedzac gdzie 15km od miejsca zamieszkania tak ze ogolnie alkohol ma duzy wplyw najgorsze jest jak sie duzo chlapie bo robi sie glupoty |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
juzekkrol  potencjalny
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 07:33 Temat postu: dp |
|
|
ok a może są jakies sztuyczki na dobry humor co za tym idzie nastawienie , mam super dni , ale akurat nma impre nie za czesto, . czekam na pomoc
pzdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
juzekkrol  potencjalny
|
Wysłany: Czw, 23 Sie 2007, 07:47 Temat postu: jezcze jedno |
|
|
zauwarzyłem na pewno nie tylko ja ale chodze do silowni (mam w domu dokladnie) i po ghodzinie wysilku czuje zapach pheromau z pod pach tzn ze sam produkuje identyczne feromony czy tez ?? psikając sie pheromaerm organizm sie przyzwyczaił i zaczał produkcje tych feromonów przezemnie ?? mysle ze to ciekawy temat pozdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|