| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
naphozord potencjalny
|
Wysłany: Wto, 09 Lis 2010, 21:07 Temat postu: Pheromax próbka |
|
|
| Cześć , może i podobny temat był ale ja nie znalazłem nigdzie satysfakcjonującej odp. Zamówiłem próbkę PHX. i mam pytanie. Jak mam to aplikować? tam jest patyczek ale nie mam pojęcia czy przetarcie tym patyczkiem to 1 kropla czy jak? Czekam na odp. Pozdrawiam. no i dostałem chusteczki THE EDGE i mam pytanie czy można przykryć PhX tą chusteczką a na to jeszcze perfumę? czy jak |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
naphozord potencjalny
|
Wysłany: Sro, 10 Lis 2010, 17:52 Temat postu: |
|
|
| niech ktoś w końcu odpisze ;/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Uwodziciel  nowy
Sprawdzone: PHX, NPA, BTBv2, THE EDGE, PERCEPTION.
|
Wysłany: Sro, 10 Lis 2010, 22:58 Temat postu: |
|
|
| jedne przetarcie patyczkiem to jedne przetarcie patyczniek a jedne przechylenie probki zatkanej palcem to około 0,5 kropli. Jesli chodzi o patyczek to nigdy nie wiadomo ile to w rzeczywistosci jest dlatego niech przetarcie patyczkiem bedzie przetarciem patyczkiem. Najlepiej stosuj PHX i EDGE osobno. Czyli najlepiej zaczni stosować probke od 0,5 kropli przez 1szy tydz. a jak nie bedzie efektow to w nast. tygodniu 1 krople i tak dalej az zauwazysz efekty. KONIECZNIE przykrywaj wlasnymi perfumami bo PHX dla niektorych niemiłosiernie smierdzi a pozostali czuja tylko alkochol. I dziennie wieczorem zmywaj ciepłą woda i mydłem feromony. Najlepiej gąbką. Pzdr |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
naphozord potencjalny
|
Wysłany: Czw, 11 Lis 2010, 09:17 Temat postu: |
|
|
| ok dziękuję. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Czw, 11 Lis 2010, 20:04 Temat postu: |
|
|
Według mnie 1 przetarcie patyczkiem to ok 0,25 kropli. _________________ www.kochanie.com.pl - forum o tematyce miłość,uwodzenie i feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kipa  nowy
|
Wysłany: Sro, 12 Sty 2011, 19:33 Temat postu: |
|
|
| czyli przechylam próbkę na palec i to co zostanie na palcu wmasowuje np. w szyje i tak 2 razy z jednej strony i 2 razy z drugiej?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
lucas  uzależniony
Sprawdzone: NPA,PHX,Chikara,The Edge,Perception,BTB
|
Wysłany: Sro, 19 Sty 2011, 18:53 Temat postu: |
|
|
Zaczynasz od minimalnej dawki czyli 1 przetarcie patyczkiem np. na jabłko Adama i nic więcej.
Jak taka dawka nie przynosi efektów zwiększ do 0,5 kropli czyli przytknij palec do flakonu i przechyl,to co masz na palcu wetrzyj gdzieś na szyi.
PHX jest mocno stężone i dawkę zawsze zwiększaj na minimalnie większą. _________________ www.kochanie.com.pl - forum o tematyce miłość,uwodzenie i feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SuperZapach nowy
|
Wysłany: Pią, 17 Cze 2011, 22:59 Temat postu: |
|
|
| a gdzie można dostać próbkę tego cudownego specyfiku? chętnie bym skorzystała. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
grzechotnik  potencjalny
Sprawdzone: Chikara. Pheromax. The Edge. Perception.
|
Wysłany: Wto, 16 Sie 2011, 09:23 Temat postu: |
|
|
W sumie,Ja robie tak że przychylam próbke na palec i to co mam,wcieram w szyje. Myśle ze to lepsze rozwiązanie niż patyczek. Próbki możesz zamówić na mocneferomony.pl. _________________ ...... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|