|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Damianeq nowy
|
Wysłany: Wto, 22 Maj 2007, 22:15 Temat postu: Pheromax próBka |
|
|
otóz wypróbowałem Pheromax próbke 2ml. Psiknęlem sie i moja siostra mói ze cos jej smierdzi potem, a ja nic nie czulem oprócz alkoholu :/. Poszedłem do szkoł i zadnych efektów nie było widac , wziełem na siebie jedną aplikacje i zadnych efektów nie było nawet jesli sie usmiechalem do dziewczyn, one wogule nie zwracaly uwagi (jestem zadbany i nawet przystojny), patrzyły sie jak zwykle chwilowo, nie było takich dlugich spojrzen Prosze o pomoc  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Sro, 23 Maj 2007, 09:48 Temat postu: |
|
|
A czy robiłeś coś więcej poza uśmiechem? Pozwoliłeś im powdychać feromony? _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Damianeq nowy
|
Wysłany: Sro, 23 Maj 2007, 14:20 Temat postu: |
|
|
głupio jest dac powdychac dziewczynom których nieznam :/ przeciez to smierdzi szczególnie dla mojej siostry potem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Sro, 23 Maj 2007, 14:37 Temat postu: |
|
|
Śmierdzi tylko w zbyt dużych dawkach. Gdy stosuje się małe ilości, w połączeniu z perfumami, jest ok. Perfumy z niewielką ilością feromonów pachną lepiej niż stosowane osobno. Potwierdziło to wiele dziewczyn, nawet na forum o tym kilka razy pisano.
Wszystko z czego korzystasz w zbyt dużych ilościach może odpychać, zamiast przyciągać.
Zmniejsz dawkę fero i zwiększ ilość perfum. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Damianeq nowy
|
Wysłany: Sro, 23 Maj 2007, 16:09 Temat postu: |
|