Wysłany: Pią, 30 Gru 2011, 08:32 Temat postu: Pheromax Próbka Test nr1
Jestem po pierwszym dniu stosowania PHX... I muszę przyznać, że efekt powalił mnie samą..
do tego dołączyłam wizytę u kosmetyczki i fryzerki... Wczoraj byłam na zakupach..
I oczywiście nie omieszkałam od pierwszej próby tego specyfiku.
Idę ulicami i przez galerie, meżczyźni ślą skryte spojrzenia albo głębokie prosto w oczy..
Parę zwykłych cześć ni stąd ni z owąd także się zdarzyło.. Dzisiaj rano wyruszyłam na targ
nawet nie używając PHX.. Nie zmyłam z siebie wczorajszego.. III. Znów masowany atak męskich
spojrzeń... Jeden to mnie na herbatę zapraszał.. I paprochy z płaszcza zbierał.. Ale
powiedziałam mu, że jest natarczywy i uciekłam.. Bo to nie był mój typ.. I tak pięknie przerobiliśmy
ten dzień z PHX.. Następne próby w poniedziałek... Czy to możliwe, że PHX tak długo się utrzymuje??
Sprawdzone: L&D, PHX, Perception, The Edge, Relationship Magic, NPA, Chikara
Wysłany: Pią, 30 Gru 2011, 13:50 Temat postu:
zauwazylas to, czego nie widzialas bez fero ludzie idac ulica zerkaja na siebie, to jest normalne. na pewno fececi nie wyczuli od Ciebie phx z 2-3 metrow tylko sie miajac ... pozdrawiam.
EDIT.
Zrozumiesz to po czasie uzywania fero, ja tez na poczatku podniecalem sie jak dziecko, ale to byla tylko moja autosugestia , fero dziala, nie zawsze, nie tak mocno, ale cos tam daje