| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
SeibR nowy
Sprawdzone: Testuje PHEROMAX, Love&Desire (shit!)
|
Wysłany: Sro, 10 Sty 2007, 18:09 Temat postu: PHEROMAX Próbka w Atomizerze, jaka Dawka... itp. ?? |
|
|
| Witam, przyszła mi zamówiona próbka PHEORMAX MAN 2ml, próbka jest w ATOMIZERZE (do psikania). Mam pytanie, ponieważ dołączona kartka do paczki opisuje bardziej dokładnie PHEROMAX 14ml, a o mojej próbce 2ml mało opisuje jak używać itp. więc pytanie mam takie, w jakie miejsca najlepiej stosować, i z jakiej odległości psikać (cm) i jakie dawki, ile psiknięć... Obecnie psikałem bezpośrednio 1,2 dawni bezpośrednio na szyje... i były delikatne efekty z pewnymi żeczami... prosze o odpowiedzi... pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Sro, 10 Sty 2007, 19:03 Temat postu: |
|
|
| PROBKA TYM SIE ROZNI OD 14ML ZE JEST MNIEJ STĘZONA i mozna dawac 1 pelna aplikacje.Miejsca te same dla wszystkich fero----szyja,za uszami ew nadgarstki.ja pskikam z jakies 2 cm od siebie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Sro, 10 Sty 2007, 21:01 Temat postu: |
|
|
Przypominam tylko, że pheromax w próbce jest tylko niewiele mniej stężony od dużej wersji. 0,035 / (2.5 / 2) = 0,028, czyli ma stężenie 0,028% (liczę, że nowa próbka ma 2.5ml w stosunku do starej 2ml, która była w pełnej koncentracji) _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
xemik nowy
Sprawdzone: BTB,Edge,Pheromax,NPA,Chikara(żel,spray)Love and Desire,Magnetismus
|
Wysłany: Czw, 11 Sty 2007, 15:23 Temat postu: |
|
|
Podobno nowa próbka starcza tylko na 10 aplikacjito prawda ??
Stara próbka w kulce starczała mi na miesiąc codziennego używania czyli około 30-40 aplikacji
Jak to jest z tą nową próbka ? Ktos kumaty się orientuje ?[/img] |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Czw, 11 Sty 2007, 16:40 Temat postu: |
|
|
niestety nie posiadałem nigdy nowej wersji próbki, ale przecież feromonów w niej jest dokładnie tyle samo co w starej! tylko koncentracja jest inna. nie może być aż takiej różnicy w zastosowaniu. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
SeibR nowy
Sprawdzone: Testuje PHEROMAX, Love&Desire (shit!)
|
Wysłany: Czw, 11 Sty 2007, 16:52 Temat postu: |
|
|
ja mam tą nową próbke w atomizerze... no schodzi szybko :/ użyłem około 7 aplikacji... i już prawie połowe próbki niemam... :/   |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
markos nowy
|
Wysłany: Pon, 19 Lut 2007, 21:27 Temat postu: |
|
|
http://www.feromony.pl/Pheromax
ta probka to za 54zl??
mi taki produkt jest potrzebny tylko na jeden raz. dlatego niezwykle wazne jest to zeby zadzialalo. za miesiac jade widziec sie z moja ex. takie spotkanie u niej w domu na godzine dwie zeby pogadac (ale nie o powrocie!!). nie widzielismy sie pol roku (klotnia). zadko sie kontaktowalismy. to ostatnia szansa zeby wzbudzic w niej uczucia. wystarczy aby poczula to "cos" co kiedys czula. o wyglad sie nie martwie bo zawsze jej sie podobalem. pozostaja feromony?? polecacie pheromax?? czy lepszy rm?? ale to dla podtrzymania stosunkow nie?? nigdy nie stosowalem feromonow. pheromax jest bezwonny i jak dodalbym do niego perfum ktory zawsze lubila to zwieksza szanse?? (chodzi o to zeby nie przedawkowac)
prosze o rade w wyborze dziekuje z gory!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 20 Lut 2007, 11:14 Temat postu: |
|
|
Poczytaj na forum, bo już wieeele o tym było. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
markos nowy
|
Wysłany: Wto, 20 Lut 2007, 16:37 Temat postu: |
|
|
nigdzie nie pisze o wplywie feromonow na dawne milosci  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Wto, 20 Lut 2007, 17:31 Temat postu: |
|
|
| Wydaje mi się, że ta próbka 2,5ml z atomizerem dozuje więcej, ze względu na to, że wzbogacona jest jak się nie mylę o 0,5ml alkoholu (tak żeby wystarczyło jedno naciśniecie i nie skutkowało przedawkowaniem). |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 20 Lut 2007, 19:21 Temat postu: |
|
|
Bo tak właśnie jest! _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
=ZERL=  potencjalny
Sprawdzone: Relationship Magic, Perfect Ten(próbka), Pheromax(próbka), Chikara(żel i flakon 15ml), NPA i BTB
|
Wysłany: Sro, 21 Lut 2007, 09:47 Temat postu: |
|
|
Mi osobiście fiolka z kulką bardzo pasowała. Teraz jak pojawiła się wersja w atomizerze, to tak jakoś nie do końca jestem do niej przekonany. Może przeleję sobie zawartość do starej fiolki i będzie ok? _________________ Pozdrawiam - Paweł. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
DemonZniszczenia nowy
|
Wysłany: Sob, 03 Mar 2007, 17:27 Temat postu: |
|
|
Jakie polecacie feromony z tych drozszych np około 300 zł
niejestem pewny...lecz chce tym powexperymentowac ake na bardziej gróbsza skale...
Czy jest mozliwosc by feromony były niemal tak silnie odczuwalne w odłegłosci conajmniej 6 metrów? _________________ romantyk |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|