Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax + RM?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wertyu
nowy

PostWysłany: Nie, 17 Cze 2007, 22:30    Temat postu: Pheromax + RM? Odpowiedz z cytatem

No wlasnie... Wszedzie pisze o laczeniu Pheromaxu i Chikary/NPA, a na temat tej mieszanki cisza Wink Otoz kupilem najpierw RM, ale nie zauwazylem niczego szczegolnego... Wiec postanowilem zaopatrzyc sie w probke Pheromaxu. Teraz mam po ok. 3/4 i tego i tego Wink Czy ktos ma jakies doswiadczenia zwiazane z ta mieszanka? Czy lepiej uzywac samego Pheromaxa i przykrywac jakimis perfumami zamiast RM? Efekt, jaki zamierzam osiagnac - spodobanie sie komus fizycznie Wink Prosze o rady (ale zaznaczam odrazu, na Chikare mnie nie stac Wink a przynajmniej nie teraz, bo jeszcze nie przekonalem sie w zaden sposob o skutecznosci feromonow)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Daniel
uzależniony

Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada

PostWysłany: Pon, 18 Cze 2007, 12:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chikara z pheromaxem jest według mnie super sam sie przekonałem.Lepiej zrobic mieszanke RM+ PHX niz sam PHEROMAX tylko nie przesadzac z ich iloscia.... Very Happy
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: