Wysłany: Nie, 17 Cze 2007, 22:30 Temat postu: Pheromax + RM?
No wlasnie... Wszedzie pisze o laczeniu Pheromaxu i Chikary/NPA, a na temat tej mieszanki cisza Otoz kupilem najpierw RM, ale nie zauwazylem niczego szczegolnego... Wiec postanowilem zaopatrzyc sie w probke Pheromaxu. Teraz mam po ok. 3/4 i tego i tego Czy ktos ma jakies doswiadczenia zwiazane z ta mieszanka? Czy lepiej uzywac samego Pheromaxa i przykrywac jakimis perfumami zamiast RM? Efekt, jaki zamierzam osiagnac - spodobanie sie komus fizycznie Prosze o rady (ale zaznaczam odrazu, na Chikare mnie nie stac a przynajmniej nie teraz, bo jeszcze nie przekonalem sie w zaden sposob o skutecznosci feromonow)
Sprawdzone: Na+ : Pheromax,chikara oraz probka,Na- Love&Desire,arome amour offence,Ph, nad BTB trwają bada
Wysłany: Pon, 18 Cze 2007, 12:50 Temat postu:
Chikara z pheromaxem jest według mnie super sam sie przekonałem.Lepiej zrobic mieszanke RM+ PHX niz sam PHEROMAX tylko nie przesadzac z ich iloscia.... _________________ HONDA CIVIC COUPE b18c6 turbo 536WHP łehe łehe!!!