Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax szał !!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gargamel
potencjalny

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, BTB

PostWysłany: Czw, 10 Maj 2007, 22:01    Temat postu: Pheromax szał !! Odpowiedz z cytatem

Zamówłem sobie próbkę pheromax tak na spróbowanie bo jakos z początku nie wierzyłem zbytnio w te fermonki Confused Paczka doszła szybko i bezproblemowo 1 mój kontakt iii tak na pewno dodaje ten feromon pewności siebie a to kobiety lubią Twisted Evil jakiegoś rzucania sie lasek na szyje nie zaobserwowałem ale coś było nie tak stara znajoma nie z tąd nie z owąd zaczęła zemną znów gadać i wogóle fajnie było Wink Kolejne dawki to już był szał rozkochałem w sobie 3 kumpele przez te cuda i mało co w klubie nie odbiłem dziewczyny. U mnie to działało w ten sposób że gdy kobieta poczuła feromona stawała sie bardzo łatwa do zdobycia Laughing Ogólnie rzecz reasumując produkt godny polecenia Wink Jak ktoś wie jak postępować z kobietami to z feromonkami niema rzeczy niemożliwych Twisted Evil
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Grzaniec
uzależniony

Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA

PostWysłany: Pią, 11 Maj 2007, 11:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gargamael strasznie podoba mi sie to ztwierdzenie:

"Jak ktoś wie jak postępować z kobietami to z feromonkami niema rzeczy niemożliwych "

dokładnie sie z tobą zgadzam bez postawy i umiejętności postępowania z kobietami fero nie dadzą prawie nic ale jeśli ktoś umie z nimi postępować to fero budzi w kobietkach prawdziwe bestie żądne sami wiecie czego... Twisted Evil
Powrót do góry
Gargamel
potencjalny

PostWysłany: Sob, 12 Maj 2007, 10:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fakt zadna kobieta nie wskoczy facetowi na dzide jak bedzie stał w kłońcie w klubie. Nom chyba ze jakieś ugly girl Wink To jest taka mała fajna zabawka te fermonki jak turbina w dieslu. Evil or Very Mad

P.S. chyba sie uzależnie od tego Razz
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Pon, 14 Maj 2007, 16:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jakie ilości są dla ciebie najbardziej skuteczne?

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Gargamel
potencjalny

PostWysłany: Pon, 14 Maj 2007, 17:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Razz szczerze zawsze waliłem tyle samo raz psik za ucho z jednej strony i raz psik z drugiej strony na to perfum do clubu i raz na szyje jak jakieś spotkanko czy coś w tym stylu gdzie nie było duszno i tłoczno.
Powrót do góry
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Czw, 17 Maj 2007, 12:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A stosowales mniejsze dawki phero bo czyzby 2 psikniecia to nie za duzo Very Happy
Gargamel
potencjalny

PostWysłany: Czw, 17 Maj 2007, 21:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Twisted Evil 1 psiknięcie tam gdzie jest spokojnie i ogólnie na co dzień 2 tam gdzie jest duzo ludzi i duszno (bary, cluby itp.) Żebym przedawkował nie zauważyłem Very Happy po prostu jedno psiknięcie w clubie to o dupe rozbić trzeba przy rozmowie być naprawdę blisko drugiej osoby Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: