| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gargamel potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, BTB
|
Wysłany: Czw, 10 Maj 2007, 22:01 Temat postu: Pheromax szał !! |
|
|
Zamówłem sobie próbkę pheromax tak na spróbowanie bo jakos z początku nie wierzyłem zbytnio w te fermonki Paczka doszła szybko i bezproblemowo 1 mój kontakt iii tak na pewno dodaje ten feromon pewności siebie a to kobiety lubią jakiegoś rzucania sie lasek na szyje nie zaobserwowałem ale coś było nie tak stara znajoma nie z tąd nie z owąd zaczęła zemną znów gadać i wogóle fajnie było Kolejne dawki to już był szał rozkochałem w sobie 3 kumpele przez te cuda i mało co w klubie nie odbiłem dziewczyny. U mnie to działało w ten sposób że gdy kobieta poczuła feromona stawała sie bardzo łatwa do zdobycia Ogólnie rzecz reasumując produkt godny polecenia Jak ktoś wie jak postępować z kobietami to z feromonkami niema rzeczy niemożliwych  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzaniec uzależniony
Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA
|
Wysłany: Pią, 11 Maj 2007, 11:18 Temat postu: |
|
|
Gargamael strasznie podoba mi sie to ztwierdzenie:
"Jak ktoś wie jak postępować z kobietami to z feromonkami niema rzeczy niemożliwych "
dokładnie sie z tobą zgadzam bez postawy i umiejętności postępowania z kobietami fero nie dadzą prawie nic ale jeśli ktoś umie z nimi postępować to fero budzi w kobietkach prawdziwe bestie żądne sami wiecie czego...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gargamel potencjalny

|
Wysłany: Sob, 12 Maj 2007, 10:22 Temat postu: |
|
|
Fakt zadna kobieta nie wskoczy facetowi na dzide jak bedzie stał w kłońcie w klubie. Nom chyba ze jakieś ugly girl To jest taka mała fajna zabawka te fermonki jak turbina w dieslu.
P.S. chyba sie uzależnie od tego  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Pon, 14 Maj 2007, 16:03 Temat postu: |
|
|
Jakie ilości są dla ciebie najbardziej skuteczne? _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gargamel potencjalny

|
Wysłany: Pon, 14 Maj 2007, 17:58 Temat postu: |
|
|
szczerze zawsze waliłem tyle samo raz psik za ucho z jednej strony i raz psik z drugiej strony na to perfum do clubu i raz na szyje jak jakieś spotkanko czy coś w tym stylu gdzie nie było duszno i tłoczno. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Czw, 17 Maj 2007, 12:10 Temat postu: |
|
|
A stosowales mniejsze dawki phero bo czyzby 2 psikniecia to nie za duzo  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gargamel potencjalny

|
Wysłany: Czw, 17 Maj 2007, 21:26 Temat postu: |
|
|
1 psiknięcie tam gdzie jest spokojnie i ogólnie na co dzień 2 tam gdzie jest duzo ludzi i duszno (bary, cluby itp.) Żebym przedawkował nie zauważyłem po prostu jedno psiknięcie w clubie to o dupe rozbić trzeba przy rozmowie być naprawdę blisko drugiej osoby  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|