|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
typek90 nowy
Sprawdzone: testuje PHX
|
Wysłany: Pią, 08 Sie 2008, 14:26 Temat postu: Pheromax |
|
|
Witam. wczoraj dostalem paczke z PHX(mega szybka przyslka :O). a wiec zaczynam test maly psik na szyje + perfum no i.... mam pierwsze co to ze ladnie pachne ;p.jej kolezanka usmiechala sie do mnie jak nigdy. ale pozniej ze starym sie tak polkucilem jak nigdy !!. czepial sie do mnie jak ...... ;/ . wieczorem przed wyjsciem popsikalem sie PHX'em i znow sie do mnie stary dojebal jeszcze bardizej niz wczesniej . wczoraj mi chyba z 20 razy wchodzil do pokoju clay czas mi wypominal jakies pierdoly z taka agersja ze szok (rzecz jasna ja zlewka kompletna ) jak myslicie to przez PHX ?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hackzone  potencjalny
Sprawdzone: PHX, NPA, Perception, The Edge
|
Wysłany: Pią, 08 Sie 2008, 21:14 Temat postu: |
|
|
| na pewno PHX byl katalizatorem do tych klutni. Rodzice generalnie zle odbieraja tak mocne (dominujace) fero na swoich pociechach. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Pon, 18 Sie 2008, 13:42 Temat postu: |
|
|
Moze po prostu w jego przypadku ilość fero była zbyt duża. A czepiał sie po jako rodzic po prostu mógł dać takie ujście swojej irytacji  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
tadeusz.przestasz potencjalny
Sprawdzone: Pheromax,the edge
|
Wysłany: Czw, 21 Sie 2008, 18:28 Temat postu: |
|
|
| myślę proszę Pana że tzw.czepianie się rodzica wynikło z faktu ze emitował Pan silny zapach dominacji (efekt Pheromaxu), podważył Pan pozycję którą nominalnie dzierżył ojciec,jako "głowa" stada zwanego współcześnie rodziną. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge
|
Wysłany: Wto, 11 Maj 2010, 14:30 Temat postu: |
|
|
Jechałem na uczelnie , ponieważ miałem ważną rozmowę z profesorem. Rano pojawił się cholerny stres. Postanowiłem użyć 3 przechyleń phx z tego powodu , iż na uczelni jest bardzo dużo ładnych panien i chciałem się przekonać czy zadziała trochę na nie. Po nałożeniu tych przechyleń pojawiło się u mnie szybkie bicie serca. Myślałem , że przedawkowałem. We wcześniejszych zastosowaniach po 3 przechyleniach nic mi nie było , tak samo po 4. Potem po chwili , po kilku sekundach serce przestało mi tak bić. Czy może mi ktoś powiedzieć z jakiego powodu mogło pojawić się te szybkie bicie serca ? Czy to może być wina stresu , gdzie phx (próbka) także podniosło mi lekko ciśnienie ? Choć nie wiem czy phx podnosi je chociażby o trochę. A sprawę załatwiłem z bardzo dobrym skutkiem. Egzaminowali mnie razem pan i pani profesor. Miałem zaległy egzamin , gdzie wydawało mi się po jego przeprowadzeniu , że nie zdałem , a zdałem go niespodziewanie zadowalająco I w tym przypadku możliwe , że phx mógł zadziałać na panią profesor , gdzie inne osoby miały o wiele słabsze wyniki ode mnie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Wto, 11 Maj 2010, 16:45 Temat postu: |
|
|
Wszystko co powoduje euforie powoduje też wzrost ciśnienia, no może większość. Feromony też wprowadzają w euforyczny stan, mogą pojawić się wypieki itd.
btw. ludzie uwierzcie trochę w siebie, bez sensu jest przypisywanie wszystkich efektów fero - sam też tak kiedyś robiłem. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|