|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kaska123  potencjalny
Sprawdzone: pheromax, NPA, RM
|
Wysłany: Pią, 20 Mar 2009, 15:27 Temat postu: |
|
|
Dlaczego tak uwazasz? ja juz sama nie wiem jakich dawek i z czym mam uzywac. Wczoraj bylo ok, ale na granicy tak naprawde, tzn. być może naciągałam sytuacje, dziś zpełnie jak zawsze.
Choć nie, wczoraj widziałąm przez chwilę jak kolega patrzył na mnie z uwielbieniem.
A dzś jakoś nic ciekawego.
Chyba tydzień temu po 2 psiknięciach pheromaxu rano widziałam zainteresowanie meżczyzn w pracy.
1 psiknięcie pheromaxu to chyba dla mnie za mało, ale efekty tak bardzo mierne. Już nie wiem czy nie naciągam sytuacji, czy po prostu nie chcę widzieć efektów.... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chmurka  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax ; Love&Desire ; Alchemy ; PH ; LURE Testuję: BTB
|
Wysłany: Pią, 20 Mar 2009, 15:40 Temat postu: |
|
|
[quote="kaska123"]Użyłam dziś Pheromax 2 psiknięcia, NPA 1 kropla i RM.[ quote]
No to namieszalas hahaha dawka zbyt duza stad poddenerwowanie zniecierpliwienie itd Nie szalej az tak bardzo Slonko pomalutku systematycznie i do przodu hihihi |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaska123  potencjalny
|
Wysłany: Pią, 20 Mar 2009, 17:52 Temat postu: |
|
|
| Owszem bylam poddenerwowana, ale po ok. może godzinie mi przeszło i było świetnie, nie wiem co się dziś stało... czy może używać mniej i czekać nie zniechecając się brakiem efektów... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Sob, 21 Mar 2009, 23:19 Temat postu: |
|
|
Moge sie zalozyc ze przedawkowalas. A jezeli widzialas potem efekty to mozliwe ze jest to wynika tego ze ich dzialnie sie zmniejsza ( juz odparowuja ) i ich poziom wraca do poziomu przyjazdego dla innego czlowieka;p
pozdrawiam;p _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaska123  potencjalny
|
Wysłany: Nie, 22 Mar 2009, 13:02 Temat postu: |
|
|
Ale wczoraj uzyłam 2 psikniecia pheromaxu, pól kropli NPA i kilka maznięć RM i niesamowicie podziałało na kolegę tak mi się wydaje, że to feromony zadziałały, bo bardzo mnie obwąchiwał (użyłam też mocnych perfum) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hrabia__  nowy
Sprawdzone: PHEROMAX,NPA,Chicara, RelationshipMagic,Lure
|
Wysłany: Sob, 04 Kwi 2009, 10:57 Temat postu: Tylko Pheromax !!! |
|
|
Polecam Pheromaxa, efekty widoczne od razu !
Uzywam tylko ich, cena nie jest niska, ale warte swoich efektow.
Pozdrawiam i powodzenia w uwodzeniu, a pogoda sprzyja coraz bardziej nowym znajomoosciom!!!
Pozdrawiam
Mateusz _________________ Pheromax - najskuteczniejsze feromony do uwodzenia. Sprzedam. Zapytaj !!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
hrabia__  nowy
Sprawdzone: PHEROMAX,NPA,Chicara, RelationshipMagic,Lure
|
Wysłany: Sob, 04 Kwi 2009, 11:01 Temat postu: polecam tylko Pheromax !!! |
|
|
Jedyne skuteczne , mocne feromony, mocno działaja na płeć przeciwną.
Poleca w 100 % używam od wielu lat, efekty.... a sprawdziłem wiele tego rodzaju produktów, z reguły tanszych - bez rezultatu.
TYLKO Pheromax !!!
Pozdrawiam
Jezeli mogę pomoc i doradzic zapraszam na gg: 4559880 _________________ Pheromax - najskuteczniejsze feromony do uwodzenia. Sprzedam. Zapytaj !!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|