Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pheromax testowanie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karmina888
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Nie, 12 Sie 2007, 09:16    Temat postu: pheromax testowanie Odpowiedz z cytatem

Witam.Wczoraj postanowiłam wypróbować feromony.Przed wyjściem do clubu spryskałam się 2 razy Pheromaxem,specjalnie ubrałam się skromnie(spódniczka przed kolanko,bluzka z maleńkim dekoldem)by później nie myśleć że mój strój zadziałał a nie feromony.I faktycznie nie mogłam opędzić się od facetów choć tańczyłam w loży a nie na parkiecie gdzie mogli by mnie poczuć,faceci traktowali mnie przyjaźnie,pytali o zdanie i "prawili miłe słówka".Ale...dziewczyny były dla mnie okropne,szeptały na ucho patrząc na mnie,stroiły głupie miny,wręcz były agresywne,choć nie dawałam im powodu.Czy to zazdrość czy zapach tak na nie działał?Co o tym sądzicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Nie, 12 Sie 2007, 11:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A o jaki zapach Ci chodzi?

Możliwe, że zazdrościły, odsuwały się od ciebie. Może były jednocześnie zachwycone Twą osobą? Za duża dawka może także rodzić agresję.
W moim przypadku niemal zawsze tak mam- niestety (wpływ na tą samą płeć).

Coż mogę dodać? Jesteś kolejną osobą, która przkonała się o skuteczności feromonów! Jednak- dla pewności- testuj dalej. Pozytywne opinie rodzą się właśnie w ten sposób- po jednym razie. Czekamy na kolejne spostrzeżenia!

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
auri
nowy

Sprawdzone: Alchemy, Pheromax Woman

PostWysłany: Nie, 12 Sie 2007, 16:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A sama jak sie czulas? Wydaje mi sie ze moglas odrobine przedawkowac. Ostatnio za wczesnie wznowilam dawke i sama bylam poddenerwowana, glowa mnie bolala i czulam sie otepiala. Inni tez troche inaczej sie zachowywali.
A co do dawki to w ogole sie zastanawiam, czy np jakby moja przyjaciolka tez zaczela stosowac phero to czy to by sie jakos polaczylo i w momencie kiedy bysmy sie trzymaly blisko siebie moglyby wystapic skutki przedawkowania i bysmy obie dzialaly tak jak jedna osoba co przedawkuje... Jak myslicie?
Powrót do góry
rafilm
potencjalny

PostWysłany: Nie, 12 Sie 2007, 18:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam,
moj post przenioslem do osobnego tematu.
Jest on pod ponizszym linkiem:

http://ferum.pl/viewtopic.php?p=4585#4585

Ostatnio zmieniony przez rafilm dnia Nie, 12 Sie 2007, 19:58, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
karmina888
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Nie, 12 Sie 2007, 19:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Psiknełam się 2 razy za uchem feromonami,po 15 minutach użyłam perfumów ale w inne miejsca Wink Więc chyba o przedawkowaniu nie ma mowy zważywszy na zadymione i duszne miejsce?!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: