|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
karmina888 nowy
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Nie, 12 Sie 2007, 09:16 Temat postu: pheromax testowanie |
|
|
| Witam.Wczoraj postanowiłam wypróbować feromony.Przed wyjściem do clubu spryskałam się 2 razy Pheromaxem,specjalnie ubrałam się skromnie(spódniczka przed kolanko,bluzka z maleńkim dekoldem)by później nie myśleć że mój strój zadziałał a nie feromony.I faktycznie nie mogłam opędzić się od facetów choć tańczyłam w loży a nie na parkiecie gdzie mogli by mnie poczuć,faceci traktowali mnie przyjaźnie,pytali o zdanie i "prawili miłe słówka".Ale...dziewczyny były dla mnie okropne,szeptały na ucho patrząc na mnie,stroiły głupie miny,wręcz były agresywne,choć nie dawałam im powodu.Czy to zazdrość czy zapach tak na nie działał?Co o tym sądzicie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Nie, 12 Sie 2007, 11:50 Temat postu: |
|
|
A o jaki zapach Ci chodzi?
Możliwe, że zazdrościły, odsuwały się od ciebie. Może były jednocześnie zachwycone Twą osobą? Za duża dawka może także rodzić agresję.
W moim przypadku niemal zawsze tak mam- niestety (wpływ na tą samą płeć).
Coż mogę dodać? Jesteś kolejną osobą, która przkonała się o skuteczności feromonów! Jednak- dla pewności- testuj dalej. Pozytywne opinie rodzą się właśnie w ten sposób- po jednym razie. Czekamy na kolejne spostrzeżenia! _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
auri nowy
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax Woman
|
Wysłany: Nie, 12 Sie 2007, 16:34 Temat postu: |
|
|
A sama jak sie czulas? Wydaje mi sie ze moglas odrobine przedawkowac. Ostatnio za wczesnie wznowilam dawke i sama bylam poddenerwowana, glowa mnie bolala i czulam sie otepiala. Inni tez troche inaczej sie zachowywali.
A co do dawki to w ogole sie zastanawiam, czy np jakby moja przyjaciolka tez zaczela stosowac phero to czy to by sie jakos polaczylo i w momencie kiedy bysmy sie trzymaly blisko siebie moglyby wystapic skutki przedawkowania i bysmy obie dzialaly tak jak jedna osoba co przedawkuje... Jak myslicie? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rafilm potencjalny
|
Wysłany: Nie, 12 Sie 2007, 18:45 Temat postu: |
|
|
witam,
moj post przenioslem do osobnego tematu.
Jest on pod ponizszym linkiem:
http://ferum.pl/viewtopic.php?p=4585#4585 _________________ Stopka feromonowa:-)
Ostatnio zmieniony przez rafilm dnia Nie, 12 Sie 2007, 19:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
karmina888 nowy
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Nie, 12 Sie 2007, 19:04 Temat postu: |
|
|
Psiknełam się 2 razy za uchem feromonami,po 15 minutach użyłam perfumów ale w inne miejsca Więc chyba o przedawkowaniu nie ma mowy zważywszy na zadymione i duszne miejsce?! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|