| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
tikitaki  nowy
|
Wysłany: Sro, 28 Lis 2007, 15:12 Temat postu: Pheromax TESTY |
|
|
Zastosowałem pół psiknięcia z dość dużej odległości na szyje ( teraz wiem że troche za mało tego dałem). Zadnego zapachu potu nie czułem ! tylko zapach alkocholu. Pheromaxa zakryłem Love Devire (tylko to miałem). Mój stan po psiknięciu przypominał stan jak po slabej amfetaminie
Udałem się do szkoły na testy. Na jednej lekcji usiadłem koło dosyć ładnej koleżanki mieliśmy robić jakieś tam zadania z matematyki jakie było moje zaskoczenie kiedy ta dziewczyna powiedziała że zrobi to zadanie za mnie.
Ta sama dziewczyna bardzo często patrzyła mi prosto w oczy a na przerwach zaczeła się przytulać do mnie . Druga dziewczyna zaczeła mnie zaczepiać
Pheromax działał chyba też na chłopaków jeden koleś nawijał ze mną przez 30 minut a normalnie wogóle z nim nie gadam !.
Ciekawa sytuacja była w autobusie jedna dziewczyna cały czas oglądała się za mną i to tak dosyć "chamsko".
Było jeszcze kilka ciekawych sytuacji w szkole np. Wożna była dla mnie bardzo miła co jej się nie zdarzało.
Myśle że gdybym dał całe psiknięcie i przykrył pheromaxa jakąs dobrą wodą to efekty byłyby raczej dużo lepsze  
Jutro dam całe psiknięcie i przykryje go allure home.
Oczywiście zdam relacje. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rand  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax, NPA, BTB, Chikara, The Edge, Perception
|
Wysłany: Czw, 29 Lis 2007, 18:34 Temat postu: |
|
|
Niekoniecznie zauważyłem, że czasami naprawdę minimalna dawka wystarczy aby zauważyć efekty w miejscu które nie jest pełne innych zapachów oczywiście bo w przypadku dyskotek i innych zadymionych miejsc jest trochę gorzej. _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Sob, 01 Gru 2007, 13:45 Temat postu: |
|
|
MiMo wszystkich fero PHx jest niezawodny..........
a polaczenie go jeszcze z innymi fero to szok.........;p _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
santanachia  uzależniony
Sprawdzone: dziś pheromax, kiedyś Alpha A314, Alpha-7, attractant
|
Wysłany: Sro, 13 Lut 2008, 10:12 Temat postu: |
|
|
| kkkkk0 napisał: | MiMo wszystkich fero PHx jest niezawodny..........
a polaczenie go jeszcze z innymi fero to szok.........;p |
poważnie???  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Sro, 13 Lut 2008, 12:07 Temat postu: |
|
|
| santanachia, o co Ci właściwie chodzi? Z Twoich komentarzy wynika, że jesteś do fero dość sceptycznie nastawiony (ja obecnie też zaczynam być coraz bardziej), ale po co te wszystkie docinki i nic nie wnoszące do dyskusji komentarze? Nie masz nic wartościowego do powiedzenia, to sobie odpuść. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
santanachia  uzależniony
Sprawdzone: dziś pheromax, kiedyś Alpha A314, Alpha-7, attractant
|
Wysłany: Sro, 13 Lut 2008, 12:18 Temat postu: |
|
|
| Cassi napisał: | | santanachia, o co Ci właściwie chodzi? Z Twoich komentarzy wynika, że jesteś do fero dość sceptycznie nastawiony (ja obecnie też zaczynam być coraz bardziej), ale po co te wszystkie docinki i nic nie wnoszące do dyskusji komentarze? Nie masz nic wartościowego do powiedzenia, to sobie odpuść. |
cóż, zadałem pytanie dotyczące poprzedniej wypowiedzi.
tej z "szokiem". moze było w nim odrobine przekąsu
Tak jakoś mi się zdaje, choć może się mylę, że zadawanie pytań właśnie wnosi dużo wartościowego do dyskusji.
Chciałbym zrozumiec ten "normalnie szok".
To jak tam z tym Towim sceptycyzmem Cassi?  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|