|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
white.widow  nowy
Sprawdzone: Perception. W trakcie testowania Pheromax Woman
|
Wysłany: Pon, 03 Sie 2009, 13:50 Temat postu: Pheromax to działa! |
|
|
Jakiś czas temu opisywałam na tym forum reakcje moje i otoczenia na te feromony, gdy zaczynałam je testować. Dzisiaj po długim czasie piszę znowu żeby podzielić się z wami ile szczęścia przyniosły mi te feromony. Stałam się osobą przebojową, potrafiącą zdobywać to czego pragnie, posiadającą wielu dobrych znajomych i przyjaciół. Uwierzyłam w siebie, Pheromax sprawił, że stałam się bardziej interesująca dla płci przeciwnej i to pomogło mi w zdobyciu mężczyzny moich marzeń, z którym jestem od ponad pół roku. Jestem bardzo szczęśliwa, bo żaden facet nigdy mnie tak nie kochał jak on i vice versa. _________________ Nie trać czasu, bo on jest materią życia  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coach  nowy
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Sro, 31 Mar 2010, 20:14 Temat postu: |
|
|
U mnie podobnie, ale dziewczyna się we mnie zakochała  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prowokator  uzależniony
Sprawdzone: L&D, PHX, Perception, The Edge, Relationship Magic, NPA, Chikara
|
Wysłany: Czw, 01 Kwi 2010, 13:44 Temat postu: |
|
|
| hehe, ja tez to przerabiam, dziewczyna zakochana po uszy ale ja narazie chce byc sam :p szkoda mi jej, bo widze jak proboje mnie uwiesc, ale musi sobie jakos poradzic... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge
|
Wysłany: Pią, 02 Kwi 2010, 22:59 Temat postu: |
|
|
Użyłem dziś pierwszy raz pheromax z próbki. Powiem szczerze , ze nie wiem czy coś to pomogło Wydaje mi się , że dzięki temu stałem się trochę o wiele śmielszy , gdyż z natury jestem nieśmiały , a w dodatku może dzięki pheromaxowi stałem się trochę energiczny Już sam nie wiem , bo jeszcze w tym czasie piłem piwka to może to wszystko wzięło się od piwek. W dodatku nie wiem czy odczuwały coś ode mnie dziewczyny , bo jakoś się temu nie przyglądałem. Coś mi się wydaje , że chyba pheromax zbytnio mi nie pomogł. Otworzyłem fiolkę i nalałem troszeczkę na palec , potem wsmarowałem w jabłko Adama. Heh użyje się jeszcze przy najbliższej okazji. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prowokator  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 03 Kwi 2010, 13:34 Temat postu: |
|
|
| Wez patyczkiem przejedz sobie pod nosem, i jeszcze dwa razy za uszami, ale pamietaj ze za kazdym razem musisz go ponownie zamoczyc ;p ja tak robie od dluzszego czasu i jest dobrze... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mystro  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax , Perception , The Edge
|
Wysłany: Sob, 03 Kwi 2010, 16:33 Temat postu: |
|
|
| Prowokator napisał: | | Wez patyczkiem przejedz sobie pod nosem, i jeszcze dwa razy za uszami, ale pamietaj ze za kazdym razem musisz go ponownie zamoczyc ;p ja tak robie od dluzszego czasu i jest dobrze... |
Jak mam sobie przejechać tym patyczkiem , jeżeli nie umiem na niego nabierać fero ? Próbowałem wiele razy , namaczałem i na palec , aby sprawdzić czy coś jest na tym patyczki i nic nie było , więc otworzyłem fiolkę i wlałem sobie lekko na palca , a potem wsmarowałem |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
chmurka  uzależniony
Sprawdzone: Pheromax ; Love&Desire ; Alchemy ; PH ; LURE Testuję: BTB
|
Wysłany: Sob, 03 Kwi 2010, 16:40 Temat postu: |
|
|
Brawo z próbeczki właśnie tak to robiłam i działało Dziś nawet w kościele działało na swieceniu hihi Ksiądz nawet oczkiem mrugnął do mnie ale jak mnie potem chlupną z kropidła uhhhh dobrze że nie syczało bo by mnie za diablice wzioł A sam mówił to, iż dobrze że nie syczało po kropieniu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Prowokator  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 03 Kwi 2010, 17:16 Temat postu: |
|
|
normalnie, namaczasz patyczek w phx i nakladasz na skore, przeciez po zamoczneniu jest on mokry, a jak masz juz go malo to zamykasz probke, potrzasasz ja i patyczek jest mokry ja tak robilem, zadna filozofia |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Sob, 03 Kwi 2010, 19:02 Temat postu: |
|
|
Pewnie chodzi mu, że "nic" to mało, właśnie chodzi o to, żeby na początek było mało. _________________ feromony
feromony
ludzkie feromony |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|