| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kamil125 nowy
|
Wysłany: Pon, 16 Lis 2009, 20:19 Temat postu: Pheromax ukryc parfumes ph |
|
|
| Witam jakiś miesiąc temu kupiłem tani feromon parfumes ph i mimo bardzo fajnego zapachu to nie zauwazyłem działana pobudzającego na kobiety. Mam zamiar kupic pheromax i ukryc go tym moim feromonem. Czy to nie będzie przeszkadzało? Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ryży  potencjalny
Sprawdzone: BTB, NPA
|
Wysłany: Pon, 16 Lis 2009, 20:58 Temat postu: |
|
|
| to wiele zależy od tego jak długo utrzymuję sie zapach tego twojego "perfumu" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Pon, 16 Lis 2009, 21:50 Temat postu: |
|
|
| lepiej kup sobie 3 panienki przydrozne od feromonów wyjdzie cie tak samo cenowo a osiagniecie celu gwarantowane, feromony to nawet placebo nie jest a ci co sie chwala tutaj to po prostu przechwałki |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
Sprawdzone: NPA, PHX, BTB, CHIKARA, PHX OXY
|
Wysłany: Pon, 16 Lis 2009, 22:20 Temat postu: |
|
|
| farjestad napisał: | | lepiej kup sobie 3 panienki przydrozne od feromonów wyjdzie cie tak samo cenowo a osiagniecie celu gwarantowane, feromony to nawet placebo nie jest a ci co sie chwala tutaj to po prostu przechwałki |
To że akurat Tobie feromony nie pasują i nie sprawdziły się nie znaczą że komuś innemu nie pomogą. Przecież feromony.pl zwraca pieniądze jeżeli nie zauważysz żadnej różnicy oczywiście nie mówie tu o próbce, więc jeżeli chce spróbować to się przekona. Ja jednak radziłbym przykryć phx jakaś perfuma niż jakimiś rocienczonymi sikami. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 10:40 Temat postu: Re: Pheromax ukryc parfumes ph |
|
|
| Kamil125 napisał: | | Witam jakiś miesiąc temu kupiłem tani feromon parfumes ph i mimo bardzo fajnego zapachu to nie zauwazyłem działana pobudzającego na kobiety. Mam zamiar kupic pheromax i ukryc go tym moim feromonem. Czy to nie będzie przeszkadzało? Pozdrawiam |
To nie są feromony... _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
fokus1410  nowy
Sprawdzone: PHX, Chakira
|
Wysłany: Wto, 17 Lis 2009, 11:19 Temat postu: |
|
|
| Nie bedzie przeszkadzało bo to co kupiłes to nie feromon. Wiec smiał mozesz uzywac ich wraz z PHX tylko musisz miec swiadomosc zapach ze ph pehrumes szybko sie ulatnia. Buteleczki po ph nie wyrzucaj bo moze Ci sie przydac do robienia "mistur" w przyszłosci. Pozdrawiam |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Sro, 18 Lis 2009, 13:02 Temat postu: |
|
|
| messt sluchej synu po 1. to feromonami bawilem sie w czasach jak ty byles dzieckiem (2001) wiec mnie nie pouczaj cudaku, po 2. to nie cytuj regulaminu bo znam go na pamiec. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 18 Lis 2009, 13:41 Temat postu: |
|
|
| farjestad napisał: | | messt sluchej synu po 1. to feromonami bawiłem sie w czasach jak ty byleś dzieckiem (2001) wiec mnie nie pouczaj cudaku, po 2. to nie cytuj regulaminu bo znam go na pamięć. |
Synu to możesz się zwracać do swojej dziecka ale nie do mnie. Więc daruj sobie takie powierzchowne a wręcz chamskie określenia. Guzik mnie obchodzi kiedy się bawiłeś feromonami, czy było to rok temu czy 3 dni a może w innym okresie życia. Jesteś nastawiony negatywnie i wszystkim sprzedajesz swoje smutki że to nie działa, denerwuje mnie to ponieważ najwyraźniej w świecie nie masz racji. Większość osób zauważa jakieś subtelne bądź też większe różnice więc Twoje teorie że to nie działa - poparte tylko Twoim doświadczeniem są w mig obalane. Może nie potrafiłeś dobrać swojej dawki, może były inne powody. Jedno jest faktem, starasz się wmówić wszystkim że to nie działa ponieważ w Twoim przypadku nie odniosło to pożądanego (żadnego??) skutku. Skoro znasz regulamin to nie rozumiem Twoich wypowiedzi, ktoś kupi i mu się nie spodoba to dostanie zwrot kasy więc nie jest w tej kwestii na niczym stratny?!
P.S jakby w rzeczywistości w ogóle nie działało to ludzie by nawet dla testów nie kupowali. A skoro wolisz wydać pieniądze na prostytutkę niż poderwać sobie jakąś dziewczynę nawet z efektem placebo feromonów(jak to ktoś określił) to myślę że dalsza konwersacja z Tobą na podobnym szczeblu nie ma najmniejszego sensu. Daruj sobie teraz marne utwierdzanie swoich racji, pożyczyć Ci chusteczkę? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan  potencjalny
Sprawdzone: The Edge - brak efektów!!!
|
Wysłany: Sob, 21 Lis 2009, 02:09 Temat postu: . |
|
|
| omg.. pewnie ze to jedna wielka sciema, naiwni sie tylko nabieraja... zero efektow jakichkolwiek feromonow... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 21 Lis 2009, 07:38 Temat postu: Re: . |
|
|
| bogdan napisał: | | omg.. pewnie ze to jedna wielka sciema, naiwni sie tylko nabieraja... zero efektow jakichkolwiek feromonow... |
Kolejny który nie zauważył efektów i twierdzi że nic w tym nie ma. Jak sam pisałeś w innym temacie nie zauważyłeś reakcji otoczenia - czasem jest tak że są to tak subtelne reakcje że trudno je zauważyć. Wierze że osoby które tracą czas na opisywanie chodź parę lecz pewnie nie wszystkie naprawdę opisują prawdę. To że Tobie się nie udało dobrać dawki albo liczyłeś na coś więcej to już Twoja sprawa, ktoś będzie chciał spróbować nic nie tracąc to i tak spróbuje. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan  potencjalny
|
Wysłany: Nie, 22 Lis 2009, 18:41 Temat postu: |
|
|
| nie liczylem na duzo... a efektow nie bylo ZADNYCH!!! od jednego psikniecia az po 5!! wiec nie mow ze dawki nie dobralem... pozdro dla naiwnych! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
|
Wysłany: Nie, 22 Lis 2009, 18:43 Temat postu: |
|
|
| bogdan napisał: | | nie liczylem na duzo... a efektow nie bylo ZADNYCH!!! od jednego psikniecia az po 5!! wiec nie mow ze dawki nie dobralem... pozdro dla naiwnych! |
Nie będę się przekomarzał. U mnie i u innych osób jakoś działa mimo ze sa ta czasem subtelne efekty. Nie chcesz nie musisz używać. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
traq  uzależniony

Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
|
Wysłany: Pon, 23 Lis 2009, 07:21 Temat postu: |
|
|
| bogdan napisał: | | nie liczylem na duzo... a efektow nie bylo ZADNYCH!!! od jednego psikniecia az po 5!! wiec nie mow ze dawki nie dobralem... pozdro dla naiwnych! |
Z tego co piszesz(w profilu) uzywales the edge... poczytaj o nim opinie - większość negatywnych. _________________ feromony
feromony
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
bogdan  potencjalny
|
Wysłany: Wto, 24 Lis 2009, 02:08 Temat postu: |
|
|
| a co... myslisz ze PHX bylby lepszy?? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
messt  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 24 Lis 2009, 09:45 Temat postu: |
|
|
| bogdan napisał: | | a co... myślisz ze PHX byłby lepszy?? |
Tak, jakbyś się zagłębił i trochę poczytał zamiast tylko się zniechęcać to byś wiedział ze the edge nie ma wielu pozytywnych opinii, no nie licząc może chusteczki z próbki. Ani zapachowy ani bezzapachowy mimo ze to niby taki sam skład jak npa. Jeżeli nie używałeś PHX to nie wiesz jakie działania by Ci przyniósł, wiec nie mów ze nie działa. To tak jakbyś kupił sobie jeden model samochodu powiedzmy opla tigre na giełdzie - dosyć ostro zajeżdżoną i by Ci się nontoper psuł. Tez byś powiedział ze tigry są do d**y bo się ciągle psuja nawet te nowe z salonu? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|