Wysłany: Pią, 12 Lis 2010, 16:06 Temat postu: Pheromax vs BTB
Witam. Jestem nowy i zastanawiam się między zakupem jednego z tych dwóch feromonów i mam wielki dylemat. I zastanawia mnie dlaczego wszyscy bardziej polecają na podryw PHX skoro BTB zawiera te same feromony co PHX a nawet i wiecej(więc logicznie rzecz biorąc powinno być lepsze). Więc co odpowiada za jego lepsze działanie?Nakładając odpowiednio więcej BTB możemy otrzymać taka samą ilość stężenia co PHX. Proszę o odpowiedzi i o rady. A co do wyboru to zależy mi bardziej na byciu bardziej atrakcyjnym dla kobiet i na podrywie.
Na podryw zdecydowanie PHX, ponieważ posiada dużą zawartość androstadienonu,a ten składnik ma kluczowe znaczenie w zwiększeniu atrakcyjności.
Przy wyborze feromonów trzeba patrzeć na stężenie poszczególnych składników.
Oczywiście feromony to tylko dodatek do twojej atrakcyjności i jak ty nie zaczniesz sam działać to fero nie sprawi że dziewczyny będą na ciebie lecieć.
Fero zwiększa twoją atrakcyjność o ok.30% i dodaje pewności siebie. _________________ www.kochanie.com.pl - forum o tematyce miłość,uwodzenie i feromony
BTB + NPA jeszcze nie próbowałem,ciekawe jakie były by efekty po tej mieszance. _________________ www.kochanie.com.pl - forum o tematyce miłość,uwodzenie i feromony