|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Sro, 14 Sty 2009, 10:24 Temat postu: |
|
|
Wczoraj mialem randke z moja sliczna blondyneczka:) Coz moge powiedziec randka byla udana POlowa randki byla spokojna dopiero jak zaproponowalem abym usiadl blizej niej bylo ciekawiej:) Randka odbywala sie w PIzzeri wiec trzeba sie kontrolowac ,ludzie siedzieli dosc blisko nas:) PO 4 godzinach musialem usciec do WC aby poprawic Phx Cos postanowilem dac 1/3 psikniecia na nadgarstek bo czulem ze na mnie Phx dluugo dziala! Jakies 6 godz! POtem postanowilem zrobic test na mojej kolezance z ktora bylem na rande ,a wiec powiedzialem aby powachala moj nadgarster bo spsikalem go perfumkami przed spotkaniem naszym i chcialbym aby powiedzial czy jeszcze cos czuc czy te perfumy ktore se kupilem dluugo trzymalem Powiedziala ze czuc cos i ze jej sie to podoba?! Mi nastomiast smierdzialo zgnilym potem:) Wiec poweidzialerm aby sie upewnila w swojej ocenie:) PO 5 moze wiecej wdechasz powiedziala ze sie dziwnie poczula jakby wypikla drinka ,zakrecilo sie jej w glowce:) No nic koniec koncow randka sie udala ,chyba Phx troche zadzialal:) "Ona" duzo mnei dotykala kladka raczka na moim udzie dotykalismy sie dlonmi na nic wiecej nie mozna bylo liczyc to bylo publiczne miejsce i za spokojne:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kangur65  uzależniony

Sprawdzone: RM Man , Pheromax, NPA Man
|
Wysłany: Sro, 14 Sty 2009, 10:29 Temat postu: |
|
|
Hmm drugi test odbyl sie w pracy a co sie dzialo to ciezko opisac! Ja mialem swietny humor caly czas mimo iz bylo duuuzo pracy i stresujaco! Ludzie wokol mnie tez jakby mielio lepszy humor! Moj kumple w zmianie dostala kotow ,ostatecznie stwierdzil ze dzisiaj mu odbija !nie wiem czy to przypadke czy sie nawdychal moich feromonow a ciagle uzywam Phx! Poza tym zauwazylem ze moja kolezanka zp raca rowniez byla troche inna ,tez najwiecej czasu przebywala w moim otoczeniu i na tych najwiecej bylo widac dzialania Phx:) Wyreczala mnie i sprzatala po mnie to bylo mile;) Ludzie zbierali sie wokol mnie ,a kiedy trzba bylo podjac jakies decyzje nikomu nic nie wychodzilo ,jakby byli w jakims amoku;) To tyle jak narazie ,stwierdzam ze im wiecej przbywamy wsrod ludzi im wiecej z nimi rozmawiamy ,im wiecej jestesmy wylozwani i zapominami ze mamy na sobie feromony tym lepsze sa efekty To jest poprostu piekne jak mozna stac sie lepszym czlowiekiem dzieki czemu ludzie wokol nas staja sie lepsi  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
no name  nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Sob, 14 Lut 2009, 22:50 Temat postu: |
|
|
To i ja opisze swoją dzisiejszą(pozytywną)sytuację:P
No i do rzeczy-jedno psiknięcie phx na szyję i nadgarstki.Stoję sobie na przystanku grzecznie czekając na autobus,piszę jakiegoś eska...wokoło sporo ludzi jako że godzina ok 15 więc normalka.Gdy zastanawialem sie nad dalszą częścią wiadomości zobaczyłem całkiem fajną laskę-przechodziła obok,spojrzała-"tylko"uśmiech za to bardzo ładny i chyba szczery,no ale poszła dalej pomyślałem hmm zawsze coś i dalej pisze:D.Po chwili słyszę"cześć-masz może ognia?"patrzę i oczom nie wierze!to ta sama laska która przed chwilą przechodziła:P.Jako że nie miałem a widze wyraznie że coś jest na rzeczy(no bo niby czemu podzeszła do mnie skoro na przystanku stało sporo ludzi z odpalonymi fajkami?)-zaczynam bajerę że nie potrzebuje bo sportowcy nie palą,że wogóle jakoś się nie nauczyłem itp-takie pierdoły żeby podtrzymać rozmowę:)Zanim przyjechał autobus na który czekałem dowiedzialem się że ma na imię Ania i dostałem nr telefonu z którego już zrobiłem użytek:D.
Reasumując phx wszystkiego nie załatwi ale znacznie ułatwia kontakty-nie twierdze że autosugestia nie ma tutaj znaczenia ale przecież autosugestywnie nie wmówiłem jej żeby wróciła po ogień:D.Jak narazie 2 tydzień testów-reakcje bardzo pozytywne:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|