|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
steffan potencjalny
Sprawdzone: PHX - działa, NPA w testach
|
Wysłany: Czw, 05 Lip 2007, 11:32 Temat postu: PHEROMAX - właśnie zacząłem |
|
|
Witam
Wczoraj po 1 dniu od zapłaty dostałem Pheromax Man 2ml czyli próbkę. Podchodzę do tego z dystansem i nie chcę na siłę w każdym zainteresowaniu laski widzieć działania feromonów, gdyż takie coś często mi się zdarza, a i ogólnie nigdy nie miałem problemów z dziewczynami czy z ich ilością. Postanowiłem natomiast wykorzystać fero do ułatwienia sobie roboty i uzyskaniu innych, ciekawych wrażeń.
Wczoraj więc zaaplikowałem 2x po pół psiknięcia Pheromaxu i poszedłem z moją laską do kina. Kino to bardzo dobre miejsce, gdyż laska może się nawdychać z bliskiej odległości. Film się jeszcze nie zaczął a ona już mnie zaczepiała, co jest normalne, ale potem zamiast oglądać Shrecka (a nawet na jakims gó**ianym filmie zawsze ogladala bez przeszkadzania sobie, bo lubi), zaczela wachac moją szyję i się wtulać, słyszałem też teksty "Jak ty cudownie pachniesz" itp. a mam ten sam perfum od roku Del Mar Baldessarini i zawsze go lubila, ale takiego czegos nie było. Tu upatruję działanie feromonów. Generalnie w tej części była pozytywnie podkręcona, na maxa tak jak to mogło być w kinie. Cudów nie ma, bo bez fero byłoby podobnie, może z mniejszą intensywnością. Ale na pewno zachwyt zapachem to działanie fero, gdyż potem kilka razy wąchała jeszcze. Generalnie atmosfera luźna, przyjazna i bez zahamowań.
Dobra, ale potem coś się zj**ało... Po filmie zaczęła się dziwnie zachowywac jak nigdy. Spojrzałem się na jakąś laskę, ona zazdrosna i mi afery wykręca itp. Zaczęła gadać, że jestem taki zaj***sty i nie chce mnie stracić i że wk**wiają ją te laski. Takiego czegoś od 3 lat nie było. Gadała, że wie, że ją zdradzam i cała była pobudzona, że nie mogłem jej uspokoić. Czyli chyba 1 psik musi byc, a nie 2. Albo ona tak ma.
Teraz bede szukal okazji do testowania na innych laskach, pewnie w klubie, choć tam się obawiam, gdyż dym i pełno ludzi, to na pewno przeszkadza. Feromony działają, choć widać, że po Pheromax'sie ktoś może być nerwowy i dziwnie się zachowywać.
Myślę, że lepiej będą takie testy wyglądały na obcych laskach, które są nieprzekonane, nieprzełamane itp.
I samemu także trzeba wielu działań dokonać, fero wydają się być wielkim ułatwiaczem. Jak ktoś jest fat oblechem to nic tym nie zdziała i to trzeba sobie powiedzieć.
Ja byłem pobudzony, śmiałem się wiele i rzeczywiście miałem jeszcze więcej pewności siebie.
Pozdrawiam
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Pią, 06 Lip 2007, 15:01 Temat postu: |
|
|
Ty za obserwowales jak z opisu widac przynajmniej 2 efeky fero .zapach a nastepnie dziwne zachowanie dziewczyny.
PHx przetestuj najlepiej na osobach ktorych wogole nie znasz to bedzie najlepszy pomysl.
testuj i pisz ......
Pozdro PHx jest naprawde skuteczny tylko musisz umiec go uzywac. _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
steffan potencjalny
|
Wysłany: Sob, 07 Lip 2007, 00:52 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj znowu ta sama i już nie będę testował na własnej lasce bo bez fero jest też super.
Najpierw cudownie byla bardziej zainteresowana, a potem znowu zrobila się spięta i nerwowa. Zmniejszyłem już dawkę i połowę. Widocznie tak na nią działa i tyle.
Teraz jak coś wyszukam to dam znać. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Pon, 09 Lip 2007, 12:33 Temat postu: |
|
|
Podobne miałem sytuacje co do PHX Najpierw wszystko zaje**scie a pozniej tylko złość I pytania bezsensu coz, odkad posiadam PHX nie ustawiam sie na zwiazki dłuższe niz 2tyg
a co do zachowan to laski roznie reaguja raz zaje**scie a innym razem negatywnie _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
steffan potencjalny
|
Wysłany: Czw, 19 Lip 2007, 22:57 Temat postu: |
|
|
Co dzisiaj, byłem po siłowni i nie umiałem delikatnie jakoś tak wcisnąć i bardzo dużo wylałem na siebie Pheromaxu. Co więcej, pierwszy raz poczułem jak to śmierdzi. Śmierdziałem moim zdaniem jak kozioł. Wypsikałem się ile wlezie i ruszyłem na miasto spotkać się ze znajomymi.
Działanie super, koleżanka strasznie na mnie leciała, kelnerka także, jak zacząłem ją podrywać, było dużo IOI i uśmiechów, nic nie finalizowałem, bo wszyscy byli znajomymi mojej laski.
Wyglądałem też dobrze, ale moim zdaniem fero dały radę. Trzeba jednak podkreślić, że śmierdziałem jak knur, nie wiem czy tylko ja tak czułem, jednak nie było komfortowo, jak laska się przytulac chciała, to ja się odsuwałem, gdyż miałem wrażenie że śmierdzę i wszędzie to czuję.
Może tylko mnie zboczyło, bo jednak ludzie się garnęli do mnie.
Czyli chyba za dużo, dlatego śmierdziało, ale działało okej. Bo to ilościowo były ze 2 krople.
Przede mną dalsze testy, tym razem nad morzem i jednak powrócę do 0,5-1 kropli, chociaż wtedy z takimi efektami się nie spotkałem, ale wtedy nie było obcych, a na nich najlepiej coś widać.
Acha i rzeczywiście przedawkowałem, gdyż boli mnie głowa, a nigdy się to nie zdarzyło. Po siłowni się wykąpałem dokładnie!!!! Ale może i tak miałem wtedy więcej własnych fero, nie wiem.
Pozdrawiam,
R  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 20 Lip 2007, 09:46 Temat postu: |
|
|
A gdzie aplikowałeś i czy była to jedna dawka z próbki? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
steffan potencjalny
|
Wysłany: Pią, 20 Lip 2007, 12:40 Temat postu: |
|
|
| Szyja, 2 dawki z próbki |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Pon, 23 Lip 2007, 17:38 Temat postu: |
|
|
I bardzo dobrze testuj i pisz.......  _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Baart nowy
Sprawdzone: narazie mysle :)
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 19:34 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich serdecznie. Postanowilem przetestowac pheromax w mieszance wielokulturowej. Trafil sie wyjazd na Krete, wiec miejsce i czas idealny.
Coz zauwazylem? No wlasnie nic
Nie zauwazylem zadnej roznicy w zachowaniu ani moim, ani innych ludzi. Jestem czlowiekiem kontaktowym, ale postanowilem sprawdzic reakcje, bedac bardziej neutralnym.
testowalem to 4 dni. rozne dawki - 1,2,3 psikniecia na szyje.
Tak wiec moja ocena jest raczej negatywna.
P.S.
W Men`s Health ukazala sie notka, ze dopiero niedawno uczonym udalo sie wyekstrahowac odpowiednik feromonu meskiego androstadienon. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 19:52 Temat postu: |
|
|
A w którym numerze? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Baart nowy
Sprawdzone: narazie mysle :)
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 20:20 Temat postu: |
|
|
| ostatnim |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 20:31 Temat postu: |
|
|
no nie wiem kolego, ja osobiście postanowilem sprawdzic skutecznosc phx dajac powachac kolezance. zrobilem to tak spsikalem oba nadgarstki tymi samymi perfumami, nastepnie na jeden psiknelem phx, odczekalem kilkanascie minut. dalem powachac oba.....
no i powiedziala za sa podobne, ale ten z phx jest duzo lepszy, powachala jeszcze raz, zrobila duze oczy i wypytywala mnie o nezwe tych perfum ( oczywiscie nie wiedziala nic o fero na moim nadgarstku) wiec szczeze, malo mnie obchodzi co naukowcy odkryli, wyodrebnili czy co tam jeszcze im do glowy przyszlo ale skutecznosci phx nie podwarzy zadne odkrycie, moga jedynie ulepszyc kolejne wersje feromonow.
pozdrawiam _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

Sprawdzone: Testuje Pheromax i NPA. Brak Efektów?
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 20:38 Temat postu: |
|
|
Futu, dobry pomysł - też spróbuje tak jak ty!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 20:43 Temat postu: |
|
|
polecam tez dac do powachania same phx, bez perfum. w takim przypadku minimalna ilosc. dalem siostrze powachac, powiedziala "zaj***te" _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

Sprawdzone: Testuje Pheromax i NPA. Brak Efektów?
|
Wysłany: Wto, 24 Lip 2007, 20:59 Temat postu: |
|
|
Mhm, u mnie siostra to nie jest dobry punkt odniesienia - raczej mamy drobne problemy z komunikacją i obawiam się że nawet chemia nie pomoże  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|