HEHEHE ja kupiłam go niespełna miesiąc temy na początku nic specjalnego sie nie działo takie tam miłe spotkania itp. Ale ostatnio byłam na imprezie i od tak zaaplikowałam jedna dawke na szyje huhu co to sie działo mała knajpka a wszyscy faceci zerkali tylko na mnie kiedy wyszlam na parkiet wkoło tylko męzczyzni a kobiety z zazdrosnymi spojrzeniami. Nom nie powiem wygladam nie najgorzej 174 super figura miła bużka ale nigdy nie miałam takiego wziecia na imprezach normalnie szczena mi opadła aaaaa i jeszcze jedno użyłam pheromax na egzaminie i.... pan profesor wyjatkowo miły przyznał ze w sumie nic nie uczyłam sie ale mi zaliczy egzamin po mnie oblał 15 osób które na pewno umiały duuuzo wiecej niz ja Nie wierze w przypadki jeszcze jedna próbka sprawdze szkutecznosc i kupuje nalogowo sa super _________________ Co cię nie zabije, to cie zmocni...
No i w sobotnia noc powtórka no nigdy sie tak komplementów nie nasłuchałam wreszcie tanczyłam z chłopakiem który wpadł mi w oko SSSSUUUPPPEEEERRR ale to była koncówka czekam na kolejna próbke hym w srode wazny dzien przyda sie UCH uwielbiam te spojrzenia męzczyzn Jestem tam gwiazda i strasznie mi sie to podoba, a ilu mam juz znajomych. ale fajne to
PS dac dziecku zabawke bo tak sie czuje jak 20 letnia dziewczynka która dostala złota rózdzke i moze miec co tylko chce heheheh _________________ Co cię nie zabije, to cie zmocni...
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2
Strona 2 z 2