Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax Woman
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Margharita87
nowy

PostWysłany: Sob, 22 Wrz 2007, 12:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HEHEHE ja kupiłam go niespełna miesiąc temy na początku nic specjalnego sie nie działo takie tam miłe spotkania itp. Ale ostatnio byłam na imprezie i od tak zaaplikowałam jedna dawke na szyje huhu co to sie działo mała knajpka a wszyscy faceci zerkali tylko na mnie kiedy wyszlam na parkiet wkoło tylko męzczyzni a kobiety z zazdrosnymi spojrzeniami. Nom nie powiem wygladam nie najgorzej 174 super figura miła bużka ale nigdy nie miałam takiego wziecia na imprezach normalnie szczena mi opadła aaaaa i jeszcze jedno użyłam pheromax na egzaminie i.... pan profesor wyjatkowo miły przyznał ze w sumie nic nie uczyłam sie ale mi zaliczy egzamin po mnie oblał 15 osób które na pewno umiały duuuzo wiecej niz ja Surprised Razz Very Happy Nie wierze w przypadki jeszcze jedna próbka sprawdze szkutecznosc i kupuje nalogowo sa super
Margharita87
nowy

PostWysłany: Pon, 24 Wrz 2007, 13:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No i w sobotnia noc powtórka no nigdy sie tak komplementów nie nasłuchałam wreszcie tanczyłam z chłopakiem który wpadł mi w oko SSSSUUUPPPEEEERRR ale to była koncówka czekam na kolejna próbke hym w srode wazny dzien przyda sie UCH uwielbiam te spojrzenia męzczyzn Jestem tam gwiazda i strasznie mi sie to podoba, a ilu mam juz znajomych. Razz Cool Surprised Laughing Wink Rolling Eyes
Twisted Evil ale fajne to
PS dac dziecku zabawke bo tak sie czuje jak 20 letnia dziewczynka która dostala złota rózdzke i moze miec co tylko chce heheheh
foreverr
nowy

Sprawdzone: Mexx-Mexx Woman

PostWysłany: Czw, 27 Wrz 2007, 09:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a jaka jest strona internetowa? a może jest sklep w Warszawie?

dam pracę dorywczą:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
sylwunia24
nowy

PostWysłany: Sob, 29 Wrz 2007, 22:23    Temat postu: hej Odpowiedz z cytatem

Margharita87 - wiem że jestem kąśliwa ale co rozumiesz przez super wymiary ??? 90-60-90?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: