Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax Woman
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Justysia1a
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Czw, 28 Gru 2006, 19:55    Temat postu: Pheromax Woman Odpowiedz z cytatem

Jestem bardzo mile zaskoczona tak szybką przesyłką;) Wczoraj o 14 zostały wsyłane a dzisiaj już po południu były u mnie;) Za to wieki + Smile
Odrazu je urzyłam i co poczułam na początku? Zapah alkoholu i taki dziwny zapach jakby potu:| Bardzo nie przyjemny zapach..
No więc wyszłam odrazu zeby sprawdzić działanie.. Ale cóż .. spotkałam tylko znajomych którzy jakos nadzwyczajnie byli dla mnie mili..
Mam nadzieję że warto było wydac trochę kasy:)

Dzisiaj moze wybiore się na impreze to zobaczymy jak działaja feromony w klubach:D
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
carlos
potencjalny

Sprawdzone: NPA

PostWysłany: Czw, 28 Gru 2006, 20:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam na ferum !

no to czekamy na rezultaty w pelni opisane Wink

pozdrawiam
Carlo
Powrót do góry
valery Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB

PostWysłany: Czw, 28 Gru 2006, 20:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam witam

widze ze kolejna osoba ma okazje doswiadczyc niezwyklą moc pheromaxu Very Happy
Powrót do góry
Justysia1a
nowy

Sprawdzone: Pheromax

PostWysłany: Pią, 29 Gru 2006, 02:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No więc odpisuję;) Byłam na imprezie no i naprawdę jestem bardzo zaskoczona:D
Gdy tylko weszłam na sale i postałam jakies 5 min podszedł do mnie chłopak i poprosił do tańca.. Później zobaczyłam znajomego który kiedys mi się podobał.. Stanęłam od niego jakies 2 metry ale nie podchodziłam do niego. Za jakies 7 min stoi przede mną i się wita. (jeden problem bo był z dziewczyną:( ) Rozmawialismy chwilę no i poszedł.

Następnie tańczyłam z moją siostrą cioteczną i zaraz dołączyło do nas około 8 facetów:D Każdy starał się stac jak najblizej mnie;)

A i jeszcze jedna fajna sytuacja:D Tańczę sobie a za mną taka parka Very Happy I chłopak co chwile ocierał się o mnie plecami..

Później ten który kiedys mi się podobał podszedł do nas i zaczął tańczyć obok mnie.

Moja koleżanka powiedziała że paru gości ciągle na mnie spogląda:D

Nie wiem czy to zasługa tylko feromonów;D Ale mimo wszystko widać ich działanie;)

Naprawdę warto zakupić taki towar:)
Powrót do góry
CarOLKA
nowy

PostWysłany: Pią, 29 Gru 2006, 19:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej ja tez je juz mam:) Very Happy i nic nie czuje...kumpela tez nie procz alkoholu a kumpel ktory jest gejem mowi ze strasznie smierdza.. Shocked no coz... zobaczymy efekty...test w sylwka! Very Happy
valery Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB

PostWysłany: Pią, 29 Gru 2006, 23:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cytat:
i nic nie czuje...kumpela tez nie procz alkoholu a kumpel ktory jest gejem mowi ze strasznie smierdza..

dla mnie to pheromax women smierdzi bardziej od man
Powrót do góry
ali Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire

PostWysłany: Pią, 05 Sty 2007, 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A podobno Phx women nie "pachnie" aż tak jak men...
Muszę potestować feromony przeznaczone dla kobiet Smile
Zobaczymy jakie będą efekty Very Happy

WIARA CZYNI CUDA!!!
Powrót do góry
Ann_Angel
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax Woman, Relationship Magic, BTB-test

PostWysłany: Pią, 18 Maj 2007, 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja po Pheromax Woman zauważyłam podobne efekty. Koleżanki mówią, że faceci patrzą z zainteresowaniem. Tańczą w klubie koło mnie itp. Niestety, na znajomych z klasy to działa w bardzo znikomym stopniu. Niczego bardzo specjalnego nie zauważyłam, ale to jeszcze nie dowód na to, że feromony nie działają! Bo działają, a ja sama po Pheromax czuję się naładowana energią i bardziej pewna siebie. Niedługo przyjdzie pora na przetestowanie BTB Twisted Evil
Alice
nowy

PostWysłany: Wto, 28 Sie 2007, 21:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ali napisał:
A podobno Phx women nie "pachnie" aż tak jak men...
Muszę potestować feromony przeznaczone dla kobiet Smile
Zobaczymy jakie będą efekty Very Happy

Nie ma to jak eksperymenty... Very Happy Ciekawi mnie czy facet używając odpowiedniej ilości feromaxu dla kobiet mógłby poprzez działanie feromonów na podświadomość innego mężczyzny zostać odebrany jako "atrakcyjny" jak to bywa w przypadku kobiet? Shocked Czy ktoś interesuje się fero na tyle by móc odpowiedzieć na to dziwne pytanie?? Pozdrawiam Smile
Powrót do góry
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Sro, 29 Sie 2007, 13:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Taki mężczyzna pachnieć będzie jak kobieta. Niekoniecznie spodobać się to może innemu mężczyźnie, zwłaszcza homoseksualiście.

Homoseksualiści, w przeciwieństwie do mężczyzn heteroseksualnych, pozytywnie reagują na feromony męskie.

Mężczyźni zawsze powinni stosować feromony dla mężczyzn. Niezależnie od orientacji seksualnej.

Może jednak się zdarzyć, że w specyficznych sytuacjach, mężczyzna pachnący feromonami kobiecymi będzie odbierany bardzo pozytywnie. Kwestia warta sprawdzenia.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
rafilm
potencjalny

PostWysłany: Sro, 29 Sie 2007, 13:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ferum napisał:
Taki mężczyzna pachnieć będzie jak kobieta. Niekoniecznie spodobać się to może innemu mężczyźnie, zwłaszcza homoseksualiście.

Homoseksualiści, w przeciwieństwie do mężczyzn heteroseksualnych, pozytywnie reagują na feromony męskie.

Mężczyźni zawsze powinni stosować feromony dla mężczyzn. Niezależnie od orientacji seksualnej.

Może jednak się zdarzyć, że w specyficznych sytuacjach, mężczyzna pachnący feromonami kobiecymi będzie odbierany bardzo pozytywnie. Kwestia warta sprawdzenia.

Witam,
Moze w ten sposob udalo by sie nakrecic lesbijki do pewnej figury
geometrycznej:-)

Pozdrawiam,
R

Ps. mam nadzieje, ze to forum nie jest cenzurowane przez pewne ugrupowanie polityczne...bo jak tak, to pewnie zagwarantowalem sobie juz podsluch:-) a takze inwigilacje rodziny do 2 pokolenia w przód i w tyl;-)
Shapire
potencjalny

Sprawdzone: pheromax

PostWysłany: Sro, 29 Sie 2007, 19:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a mi tam sie zapach pheromaxu podoba-lubie go:D
Powrót do góry
ewusia73
nowy

PostWysłany: Nie, 09 Wrz 2007, 21:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kupiłam próbkę, zastosowałam i nic. Wali mi się zwiazek, bo on poznal inna, myslalam ze na nowo odzyskam go i bedzie jak dawniej, ale feromony na niego nie dzialaja:-( Co robic?
Powrót do góry
ferum Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

PostWysłany: Pon, 10 Wrz 2007, 12:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nawiązując do tematu, jedna z klientek właśnie napisała, iż po tym, gdy zaaplikowała z ciekawości Pheromax MAN, znajomy homoseksualista, którego spotkała na ulicy, reagował bardzo żywiołowo. Zachowywał się inaczej niż zwykle, był pobudzony, dużo opowiadał o sobie, dużo pytał, komplementował i nie chciał się rozstać. Jak napisała, na co dzień nie pałał takim entuzjazmem w stosunku do niej.

Potwierdza się więc w praktyce, że feromony dla mężczyzn bardzo dobrze działają na mężczyzn homoseksualnych, niezależnie od tego czy są zaaplikowane na mężczyznę, czy też na kobietę.

Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
ali78na
nowy

PostWysłany: Wto, 11 Wrz 2007, 21:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem nowicjuszką i przystępuję do dzieła... Very Happy Dzisiaj otrzymałam przesyłkę... ciekawe co będzie dalej...? czy fero pomogą mi Go zdobyć? hmm... Z pewnością podzielę się doświadczenaimi już niedługo...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: