| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Justysia1a nowy

Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Czw, 28 Gru 2006, 19:55 Temat postu: Pheromax Woman |
|
|
Jestem bardzo mile zaskoczona tak szybką przesyłką;) Wczoraj o 14 zostały wsyłane a dzisiaj już po południu były u mnie;) Za to wieki +
Odrazu je urzyłam i co poczułam na początku? Zapah alkoholu i taki dziwny zapach jakby potu:| Bardzo nie przyjemny zapach..
No więc wyszłam odrazu zeby sprawdzić działanie.. Ale cóż .. spotkałam tylko znajomych którzy jakos nadzwyczajnie byli dla mnie mili..
Mam nadzieję że warto było wydac trochę kasy:)
Dzisiaj moze wybiore się na impreze to zobaczymy jak działaja feromony w klubach:D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
carlos potencjalny
Sprawdzone: NPA
|
Wysłany: Czw, 28 Gru 2006, 20:07 Temat postu: |
|
|
witam na ferum !
no to czekamy na rezultaty w pelni opisane
pozdrawiam
Carlo |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Czw, 28 Gru 2006, 20:42 Temat postu: |
|
|
witam witam
widze ze kolejna osoba ma okazje doswiadczyc niezwyklą moc pheromaxu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justysia1a nowy

Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Pią, 29 Gru 2006, 02:46 Temat postu: |
|
|
No więc odpisuję;) Byłam na imprezie no i naprawdę jestem bardzo zaskoczona:D
Gdy tylko weszłam na sale i postałam jakies 5 min podszedł do mnie chłopak i poprosił do tańca.. Później zobaczyłam znajomego który kiedys mi się podobał.. Stanęłam od niego jakies 2 metry ale nie podchodziłam do niego. Za jakies 7 min stoi przede mną i się wita. (jeden problem bo był z dziewczyną:( ) Rozmawialismy chwilę no i poszedł.
Następnie tańczyłam z moją siostrą cioteczną i zaraz dołączyło do nas około 8 facetów:D Każdy starał się stac jak najblizej mnie;)
A i jeszcze jedna fajna sytuacja:D Tańczę sobie a za mną taka parka I chłopak co chwile ocierał się o mnie plecami..
Później ten który kiedys mi się podobał podszedł do nas i zaczął tańczyć obok mnie.
Moja koleżanka powiedziała że paru gości ciągle na mnie spogląda:D
Nie wiem czy to zasługa tylko feromonów;D Ale mimo wszystko widać ich działanie;)
Naprawdę warto zakupić taki towar:) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
CarOLKA nowy
|
Wysłany: Pią, 29 Gru 2006, 19:04 Temat postu: |
|
|
hej ja tez je juz mam:) i nic nie czuje...kumpela tez nie procz alkoholu a kumpel ktory jest gejem mowi ze strasznie smierdza.. no coz... zobaczymy efekty...test w sylwka!  _________________ ..To mowie JA do CIEBIE!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Pią, 29 Gru 2006, 23:52 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | i nic nie czuje...kumpela tez nie procz alkoholu a kumpel ktory jest gejem mowi ze strasznie smierdza.. |
dla mnie to pheromax women smierdzi bardziej od man |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 05 Sty 2007, 17:26 Temat postu: |
|
|
A podobno Phx women nie "pachnie" aż tak jak men...
Muszę potestować feromony przeznaczone dla kobiet
Zobaczymy jakie będą efekty  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ann_Angel potencjalny
Sprawdzone: Pheromax Woman, Relationship Magic, BTB-test
|
Wysłany: Pią, 18 Maj 2007, 11:53 Temat postu: |
|
|
Ja po Pheromax Woman zauważyłam podobne efekty. Koleżanki mówią, że faceci patrzą z zainteresowaniem. Tańczą w klubie koło mnie itp. Niestety, na znajomych z klasy to działa w bardzo znikomym stopniu. Niczego bardzo specjalnego nie zauważyłam, ale to jeszcze nie dowód na to, że feromony nie działają! Bo działają, a ja sama po Pheromax czuję się naładowana energią i bardziej pewna siebie. Niedługo przyjdzie pora na przetestowanie BTB  _________________ Szanuj zdrowie należycie, bo gdy umrzesz - stracisz życie  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alice nowy
|
Wysłany: Wto, 28 Sie 2007, 21:18 Temat postu: |
|
|
| ali napisał: | A podobno Phx women nie "pachnie" aż tak jak men...
Muszę potestować feromony przeznaczone dla kobiet
Zobaczymy jakie będą efekty  |
Nie ma to jak eksperymenty... Ciekawi mnie czy facet używając odpowiedniej ilości feromaxu dla kobiet mógłby poprzez działanie feromonów na podświadomość innego mężczyzny zostać odebrany jako "atrakcyjny" jak to bywa w przypadku kobiet? Czy ktoś interesuje się fero na tyle by móc odpowiedzieć na to dziwne pytanie?? Pozdrawiam  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Sro, 29 Sie 2007, 13:38 Temat postu: |
|
|
Taki mężczyzna pachnieć będzie jak kobieta. Niekoniecznie spodobać się to może innemu mężczyźnie, zwłaszcza homoseksualiście.
Homoseksualiści, w przeciwieństwie do mężczyzn heteroseksualnych, pozytywnie reagują na feromony męskie.
Mężczyźni zawsze powinni stosować feromony dla mężczyzn. Niezależnie od orientacji seksualnej.
Może jednak się zdarzyć, że w specyficznych sytuacjach, mężczyzna pachnący feromonami kobiecymi będzie odbierany bardzo pozytywnie. Kwestia warta sprawdzenia. _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
rafilm potencjalny
|
Wysłany: Sro, 29 Sie 2007, 13:51 Temat postu: |
|
|
| ferum napisał: | Taki mężczyzna pachnieć będzie jak kobieta. Niekoniecznie spodobać się to może innemu mężczyźnie, zwłaszcza homoseksualiście.
Homoseksualiści, w przeciwieństwie do mężczyzn heteroseksualnych, pozytywnie reagują na feromony męskie.
Mężczyźni zawsze powinni stosować feromony dla mężczyzn. Niezależnie od orientacji seksualnej.
Może jednak się zdarzyć, że w specyficznych sytuacjach, mężczyzna pachnący feromonami kobiecymi będzie odbierany bardzo pozytywnie. Kwestia warta sprawdzenia. |
Witam,
Moze w ten sposob udalo by sie nakrecic lesbijki do pewnej figury
geometrycznej:-)
Pozdrawiam,
R
Ps. mam nadzieje, ze to forum nie jest cenzurowane przez pewne ugrupowanie polityczne...bo jak tak, to pewnie zagwarantowalem sobie juz podsluch:-) a takze inwigilacje rodziny do 2 pokolenia w przód i w tyl;-) _________________ Stopka feromonowa:-) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Shapire potencjalny
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Sro, 29 Sie 2007, 19:03 Temat postu: |
|
|
| a mi tam sie zapach pheromaxu podoba-lubie go:D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewusia73 nowy
|
Wysłany: Nie, 09 Wrz 2007, 21:39 Temat postu: |
|
|
| Kupiłam próbkę, zastosowałam i nic. Wali mi się zwiazek, bo on poznal inna, myslalam ze na nowo odzyskam go i bedzie jak dawniej, ale feromony na niego nie dzialaja:-( Co robic? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
Wysłany: Pon, 10 Wrz 2007, 12:06 Temat postu: |
|
|
Nawiązując do tematu, jedna z klientek właśnie napisała, iż po tym, gdy zaaplikowała z ciekawości Pheromax MAN, znajomy homoseksualista, którego spotkała na ulicy, reagował bardzo żywiołowo. Zachowywał się inaczej niż zwykle, był pobudzony, dużo opowiadał o sobie, dużo pytał, komplementował i nie chciał się rozstać. Jak napisała, na co dzień nie pałał takim entuzjazmem w stosunku do niej.
Potwierdza się więc w praktyce, że feromony dla mężczyzn bardzo dobrze działają na mężczyzn homoseksualnych, niezależnie od tego czy są zaaplikowane na mężczyznę, czy też na kobietę. _________________ Zanim cokolwiek napiszesz, przeczytaj: http://ferum.pl/wielkie-faq-feromonow-t268.html
Nie wiesz, który produkt wybrać? Zobacz: http://www.feromony.pl/gama
Pozdrawiam!
Ferum
ferum@feromony.pl
http://www.feromony.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali78na nowy
|
Wysłany: Wto, 11 Wrz 2007, 21:11 Temat postu: |
|
|
Jestem nowicjuszką i przystępuję do dzieła... Dzisiaj otrzymałam przesyłkę... ciekawe co będzie dalej...? czy fero pomogą mi Go zdobyć? hmm... Z pewnością podzielę się doświadczenaimi już niedługo... _________________ Ani ja ani ty już nigdy z nikim innym nie będziemy szczęśliwi... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|