Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromax Women przetestowany

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Agace Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Nie, 09 Mar 2008, 10:41    Temat postu: Pheromax Women przetestowany Odpowiedz z cytatem

A więc kupiłam już jakiś czas temu to magiczne cudeńko i przez pierwsze dni a nawet miesiące różnicy nie widziałam , ale ostatnio po zastosowaniu czuję że wzrasta mi ochota na sex czuję się jak dzikie zwierzę jak po jakimś afrodyzjaku normalnie albo ja sie zmieniłam albo to te nasze cudeńka za nas robią . Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Silver Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: Pheromax(testuje)

PostWysłany: Nie, 09 Mar 2008, 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja tez to zauwazylam Wink ,sama widze po sobie ze gdy mam na sobie PHX to zmienia sie moje zachowanie i sposob bycia.Subtelne zmiany ale sa:)
Dal sie juz ktos ''zaczarowac''? Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Ania Płeć:Kobieta
nowy

PostWysłany: Nie, 16 Mar 2008, 21:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja chce skołowac pewnego hgościa...czy te twoje fero naprawdę działaja na mężczyzn pliska odpiszcie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: