| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Bad Boy nowy
|
Wysłany: Pią, 03 Sie 2007, 21:02 Temat postu: |
|
|
| czy na te feromony mozna uwywać własnych perfum ? czy raczej nie ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Pią, 03 Sie 2007, 23:33 Temat postu: |
|
|
Przejrzyj forum
Pewnie ze trzeba bo będziesz nieprzyjemnie pachniał dla innych  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Pon, 06 Sie 2007, 22:40 Temat postu: |
|
|
jedno psikniecie a perfum troszke uzywam HB. i jest dobrze czasem 2 niepelne psikniecia ale to rzadko.
nie ma to jak PHX . np wczoraj dzis stosowalem BTB i nie widze efektow jakos daje im 1 miesiac gore;p a ty uzywasz BTb i jak u ciebie jest?. _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
futu potencjalny
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Wto, 07 Sie 2007, 08:34 Temat postu: |
|
|
| Michal napisał: | Przejrzyj forum
Pewnie ze trzeba bo będziesz nieprzyjemnie pachniał dla innych  |
heee.. ? popsikaj sie pheromaxem i daj powachac jakiejs dziewczynie, ale nie mamie i zobaczysz co ona powie ( nie pewno nie to ze smerdzi). ja oczywiscie przykrywam perfumami bo lepiej sie roznosi zapach feromonow razem z perfumami. no i ja czuje zapach phx ktory nie jest superladny. daze do tego ze phx wcale nie smerdzi dla innych...
pozdrawiam _________________ "co wypijesz to wypocisz, co cię nie zabije to cię wzmocni" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
|
Wysłany: Wto, 07 Sie 2007, 21:07 Temat postu: |
|
|
hehe dawalem mowi ze smierdzi sikami heehe;p wiem nie jestem nowy juz troszke te PHX uzywam;p
A ty jakich uzywasz fera ?.FUTU??/
najbardziej mi chodzi co bys powiedzial o na temat NPA albo jak masz BTB w twoim wypadku bo chcem kupic se NPA i sie namysalm .
jak mozesz napisz na priv pozdrawiam FUTU hehe _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Soc uzależniony

Sprawdzone: Testuje Pheromax i NPA. Brak Efektów?
|
Wysłany: Sro, 08 Sie 2007, 16:37 Temat postu: |
|
|
Dla mnie jedyne co tam śmierdzi to alkohol. W moim otoczeniu nikt tego nie czuje. Zresztą użyłem pheromax z 3-4 razy jak byłem tylko dupami, było miło. Mimo to jakoś jestem przekonany że to nie feromony mi w tym pomogły, tylko odpowiednie nastawienie i taktyczne zagrania.
Póki co mój pheromax leży w szafce i zastanawiam się czy nie dać mu ostatniej szansy i w wyniku niepowodzenia odesłać go do domu.  _________________ http://rapidshare.com/users/OX6BN/1
Moje ebooki i inne materiały.
Wszystkie pliki są moimi kopiami zapasowymi, chronione prawami autorskimi! Ściągasz na własną odpowiedzialność! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
steffan potencjalny
Sprawdzone: PHX - działa, NPA w testach
|
Wysłany: Czw, 09 Sie 2007, 11:58 Temat postu: |
|
|
Soc, ja tam nie wiem jak na Ciebie działa, ale ja miałem takie manipulacje, że aż nie wierzyłem, że to się dzieje naprawdę.
Ale poważam, słabe wyniki ze znajomymi laskami, aczkolwiek z nowo poznanymi jest po prostu super. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arturxxx uzależniony
Sprawdzone: Pheromax,NPA,Chikara(próbka żel),BTB
|
Wysłany: Czw, 09 Sie 2007, 21:16 Temat postu: |
|
|
Witam
Otrzymałem ostatnio próbkę pheromaxu i co dziwne(dla mnie),jego zapach wyczuwam minimalnie. Jak miałem próbkę w kulce to czułem go bardzo intensywnie. _________________ Życie jest po to by sie nim cieszyć!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pią, 10 Sie 2007, 09:23 Temat postu: |
|
|
Nowa próbka ma nieco mniejsze stężenie, może przestałeś wyczuwać jego zapach... też tak kiedyś miałem, ale- niestety- wszystko powróciło do normy  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
|
Wysłany: Pią, 10 Sie 2007, 23:15 Temat postu: |
|
|
bylem wczoraj w clubie uzylem niezawodnego w moim przypadku Pheromaxa. z 1,5 psikniecia , i co ......efekty zawsze sa w stosunku do mojej osoby, czasem mniejsze czasem wieksze. ;p
wczoraj oprocz spojrzen tych najwicej jest , usmiechow ale najlepszy motyw byl jak spotkalem kolezanki dwie ktorych nie widzielm z
3 miesiace odrazu zaczely rozmowe na moj temat ze sie zmienilem i takie tam przystojny jestem itp.. hehe podczas rozowy widac bylo jak patrza mi prosto w oczy i dawaly mi znac ze im sie podobam ;p ciagle ze mna rozmawialy;p
moglem jeszce sie pobawic z nimi ale oczywiscie niechcialo mi sie debil zaluje a przeciez musze dzialac zeby efekty byly widoczne na 100 , takiego bledu juz nie powtorze . dodam ze byly atrakcyjne ;d
pozdrawiam _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
no name  nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Pon, 23 Lut 2009, 12:47 Temat postu: |
|
|
Jako że doszedłem"już" do siebie po ostatkach,a obiecałem dzielić się spostrzeżeniami dotyczącymi phx,opiszę sobotni bardzo pozytywny wieczór:)a i przy okazji zadam kilka pytań bardziej doświadczonym ferumowiczom w nadziei że chociaż na niektóre z nich znajdę odpowiedzi.
No więc od początku:jedno psiknięcie roztarte na nadgarstki i jabłko Adama(bez rozcierania po szyi-notabene złoty środek jeżeli chodzi o moją osobę)Impreza w klubie ale najpierw małe przetarcie-piwko w osiedlowym lokalu z tym że z racji wyżej wspomnianych ostatków bardzo zatłoczonym.Zamawiamy(byłem z kolegą)barmanka sprawia hmmm co najmniej dziwne wrażenie-jakby lekko znietrzezwionej??-ale po chwili wyrywa się z letargu i już wygląda całkiem normalnie.Zamawiam 2 piwka by usłyszeć prosto z mostu że ktoś tu się wyperfumował i gdy już doszliśmy do tego że to ja,ponownie z niekłamaną szczerością barmanka mówi że nie poda mi piwa dopóki nie powiem jej co to za zapach:D Gdy już w końcu się udało usiedliśmy grzecznie w stoliku-kumpel zdziwiony mówi że to chyba ta nowa fryzura bo z tego co widzi od trzech imprez dziewczyny reagują bardzo pozytywnie na moją osobę,a i on sam zainwestuje w pomarańczowego nike'a Jako że siedziałem naprzeciwko baru przez cały czas widziałem że barmanka patrzy się na
nas częściej niż powinna,uśmiechając się przy tym bardzo zalotnie:)Podobnie jak inne przechodzące panny(oczywiście nie wszystkie) No ale przejdzmy do samej imprezy-było jak zazwyczaj z tym że zauważyłem nieco więcej uśmieszków i spojrzeń ale nic szczególnego...do czasu skorzystania z dość koedukacyjnej toalety,gdzie zostałem dosłownie "zmacany" przez dwie małolatki i nie zrozumcie mnie zle nie żeby mi się to nie podobało ale chyba zareagowałem dość dziwnie bo wcześniej się to nie zdarzało Pozniej była zabawa z koleżanką ale chyba jakoś magia phx na nią nie działała bo zachowywała się tak jak zawsze i do niczego nie doszło:/a szkoda:D I tu zrobiłem chyba dużą głupotę gdyż ponowiłem pełne psiknięcie phx już tylko na szyję...Efekt-koleżanka się zwinęła i przez resztę imprezy nic mi już nie szło,teraz już zdaję sobie sprawę z tego że pewnie przesadziłem z dawką fero-ale wtedy będąc już niezle pod wpływem myslałem chyba że większa dawka-większy efekt:)
Teraz czas na pytania:po pierwsze czy to mozliwe że psiknięcie,psiknięciu nie równe?chodzi mi o to że zauważyłem iż rozcierając phx na szyję i nadgarstki obserwuję iż efekty są dużo lepsze niż tożsamo psiknięcie stosowane tylko na szyję...
Po drugie czy różne dziewczyny inaczej reagują na phx?i od czego to zależy??gdyż zaobserwowałem że jedne laski zdecydowanie ulegają feromonom,a inne pozostają całkiem niewzruszone.
No i pytanie ostatnie-czy zauważyliście działanie fero na kolegów?Pytam poważnie bo odkąd stosuje phx non stop słyszę a to fajna fryzura,a to ładna koszula itp-przyznam szczerze że jest to dla mnie dość krępujące...No to się rozpisałem:D chyba nawet na maturze tyle nie napisałem:D |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
emoSwinka  nowy
|
Wysłany: Sob, 30 Maj 2009, 21:54 Temat postu: |
|
|
odswiezam temat.
ciekawe spostrzezenia i ciekawe pytania, wiec moze warto zajrzec do niego raz jeszcze.
no_name jezeli masz cos do dodania jakies nowe historie to opisz  _________________ mam powyzej 13 lat |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
niepowtarzalna  potencjalny
Sprawdzone: Testuję NPA
|
Wysłany: Sro, 01 Lip 2009, 13:34 Temat postu: |
|
|
Dzisiaj otwarłam próbkę pheromaxu i myślałam, że się pożygam (tak w przenośni ) to jest smród poprostu boję, się tego użyć, żeby ludzie nie gadali , że śmierdzę  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
meninblack19  uzależniony
Sprawdzone: NPA, BTB, PX
|
Wysłany: Pią, 10 Lip 2009, 21:04 Temat postu: Cześć! |
|
|
Wczoraj byłem na kursie tańca z koleżanką, ale wcześniej zaaplikowałem sobie fero PX otkręciłem atomizer i na palec dałem no cóz troszkę mi się ulało perfumy i długa furakiem do autka. Zauważyłem również że jakby po dłuższym czasie się zaczynała denerwować bo na zajęciach już widac było iż chyba troszkę przedawkowałem;/ i po partnerce do tańca było widać że jest poddenerwowana co wcześniej przy 0,5 kropli NPA się nie zdażało;) ale tylko dlatego bo wiem już jak mam to dawkować. Jesli chodzi o PX to staram się dobra właściwą dawkę;) i jestem ns dobrej drodze bo mam go dopiero od 2 dni i wiem jaka dawka jest dla mnie za duża;) Jak przetestuję w weekend PX to dam znać czy działa oczywiście aby ocena była obiektywniejsz anie będe mieszał fero;) _________________ "Jeśli żyjesz to rób co możesz w danym momencie sam, a resztę pozostaw szczęściu lub co tam uważasz że zrobi za ciebie resztę" Słowa Mahometa może nie dosłownie przytoczone ;P
http://uslugielektryczne.098.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
virtualthink  nowy
|
Wysłany: Pią, 24 Lip 2009, 08:50 Temat postu: |
|
|
Od dwóch dni stosuję pheromax, zacząłem od minimalnej dawki(tylko z użyciem wężyka). pierwsze co mogę stwierdzić to to, że faktycznie Pheromax śmierdzi i dosyć skutecznie po pewnym czasie przebija się przez zapach perfum. Jeśli chodzi o działanie to na razie zauważyłem efekty tylko na sobie(nieco większa pewność siebie), ale być może to efekt placebo . Na innych nie zauważyłem na razie rezultatów, ale może dlatego że używam bardzo małych dawek, które systematycznie zamierzam zwiększać...no cóż zobaczymy _________________ Kody na darmową wysyłkę w feromony.pl, napisz jeśli potrzebujesz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|