| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
johnny nowy
Sprawdzone: Pheromax,Chikara
|
Wysłany: Wto, 19 Cze 2007, 21:29 Temat postu: pheromax-wrazenia |
|
|
Wczoraj zakupiłem na feromony.pl pheromax mysle ze jutro powinnien dotrzec do mnie i mam zamiar podzielic sie z wami wrazeniami z stosowania tego feromonu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
johnny nowy
|
Wysłany: Czw, 21 Cze 2007, 09:21 Temat postu: |
|
|
wczoraj dostałem paczke i bylem milo zaskoczony bo dostałem gratis probke chikara  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marcinas nowy

Sprawdzone: Pheromax,NPA, Love&Desire
|
Wysłany: Czw, 21 Cze 2007, 19:30 Temat postu: |
|
|
| a zamówiłeś duzy flakon pheromaxu? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
johnny nowy
|
Wysłany: Pią, 22 Cze 2007, 22:10 Temat postu: |
|
|
zamowiłem duzy flakon pheromaxu  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
johnny nowy
|
Wysłany: Pią, 22 Cze 2007, 22:44 Temat postu: |
|
|
Po pierwszym dniu stosowania pheromaxu jestem dosc milo zaskoczony ale zaczne od poczatku dostałem paczke od feromony.pl(bardzo szybko) i postanowiłem przetestowac produkt ktory jest tak zachwalany na forum uzyłem mala ilosc pheromaxu(osobiscie uwazam ze dozownik powinnien byc troche lepszy).zastosowałem go na szyje i za uszami i postanowiłem ze musze isc dzis do fryzjera.Na miejscu siadam w wygodnym fotelu podchodzi do mnie fryzjerka i pyta sie mnie jek ma mnie obciac i po chwili bierze sie za swoja prace tak jak zwykle bywało a dzis mała odmiana bo po kilku minutach milczenia zaczyna sama z siebie rozmowe ze mna na naprawde rozne tematy i za kazdym razem jak ja konczyłem temat to ona rzucała kolejny temacik doszło az do tego ze zaczeła mi opowiadac o swoich dosc osobistych sprawach byłem bardzo zdziwiany jej zachowaniem a w miedzy czasie zauwazyłem ze nie za bardzo moze sie ona skupic na swojej pracy była tak pochłanieta rozmowa ze pare razy byla tak rozkajorzano ze upusciła grzebien i nozyczki i jeszcze cos tam jej z rak wypadło.Byłem u tej kobiety kilka razy wczesniej ale to co dzis zdazyło mi sie po raz pierwszy i jestem przekonany ze miały z tym dosc duzo wspolnego feromony  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
viking nowy
Sprawdzone: pheromax, npa, p10, rm, chicara, inne
|
Wysłany: Sro, 27 Cze 2007, 15:13 Temat postu: |
|
|
Ja mialem wiele ciekawych doswiadczen z pheromax, m. in. gdy wrocilem do domu po kilkumiesiecznej nieobecnosci i uzylem pheromax, to moja mama powiedziala, ze na pewno wstapilem do sekty! ))))) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Sro, 27 Cze 2007, 16:42 Temat postu: |
|
|
Przepraszam, a co to ma wspólnego z użyciem feromonów? Że wstąpiłeś do sekty? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
stachu nowy
Sprawdzone: pheromax
|
Wysłany: Sro, 27 Cze 2007, 19:14 Temat postu: |
|
|
| pewnie to że się zmienił jego odbiór przez rodzine... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
viking nowy
Sprawdzone: pheromax, npa, p10, rm, chicara, inne
|
Wysłany: Sro, 27 Cze 2007, 22:34 Temat postu: |
|
|
| Tez mi sie tak wydaje. Jak wczesniej uzylem feromonow o skladzie podobnym do RM (duzo -nol) to od rodziny uslyszalem tylko "o, jak ty ladnie pachniesz" a po pheromax to to, ze chyba do sekty wstapilem. Ale potwierdzam, ze feromony najlepiej dzialaja na osoby nieznajome. Tylko dlaczego sa wciaz tak malo popularne w Polsce? Ze wzgledu na cene? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Czw, 28 Cze 2007, 09:44 Temat postu: |
|
|
Może większość Polaków nie wierzy w działanie tej chemii. Jeśli jednak byłaby konkurencja, ceny teoretycznie powinny spaść- myślę jednak, że ceny tych prawdziwych feromonów nie drgnęłyby, bo i tak są niskie w porównaniu do cen za naszą zachodnią granicą.
Z drugiej strony to, że feromony nie są popularne to chyba lepiej dla nas. Prawda? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
fenek nowy

|
Wysłany: Czw, 28 Cze 2007, 22:02 Temat postu: |
|
|
Jaka opinia o feromonach krąży po necie łatwo znaleźć wpisując w google:
"feromony czy działają forum", jest kilka for na których ludzie wypowiadają się o tym wynalazku niezbyt przychylnie.
Dlaczego? Nie wiem, nie testowałem (jeszcze), może nie działają, a Wy sobie to wmawiacie, może działają, ale na Was a nie na otoczenie, a najpewniejsze to to, że złą opinię zawdzięczają allegro i chłopaczkom którzy na podróbach i w ogóle nieprawdziwych fermonach zarabiają (zarobili) trochę grosza. Większość, która chce spróbować czy to działa woli wydać 30 zł na spora butlę zamiast 300 za takiej samej wielkości feromony lub 50 za malutką próbkę, więc cena także ma duże znaczenie.
Osobiście jestem bardziej ciekawy niż mi to do życia potrzebne, z kontaktami nie mam problemów, podrywać mi się nie chce, jednak ciekawość ciągnie.
Z tym, ze ja wiem, ze za jakość się płaci. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
smk nowy
Sprawdzone: oswajam BTB for Men i probke PHX;)
|
Wysłany: Sro, 04 Lip 2007, 13:23 Temat postu: |
|
|
| johnny napisał: | zamowiłem duzy flakon pheromaxu  |
ja zamowilem probke. jakos nie widze zadnych ciekawych efektow, przynajmniej na razie
jedno mnie ciekawi - jak odbierasz zapach PHX? ja go w ogole nie czuje... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
breaker nowy
|
Wysłany: Nie, 22 Lip 2007, 08:59 Temat postu: |
|
|
ja moje 1 feromony kupilem na allegro oprócz tego że miało to fajny zapach to nic , to był taki flakonik chyba 5 ml i dalem za to kolo 30 zl , nie widziałem zadnych efektów i tutaj juz zle patrzylem na feromony i balem sie dac za jakis inne fromony xxx kasy , bo kasa w bloto pujdzie , w koncu cos mnie znowu ruszylo na feromony i kupilem probke pheromaxu tutaj juz byly efekty , jak bym odrazu kupil pheromaxa to na pewno bym mial inne podejscie do takich rzeczy , bo te z allegro to mnie jedynie zniechecily do feromonow i myslalem ze feromony to jakis pic na wode , ale ciekawosc dala gore i sie oplacilo
Pozdro |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
kkkkk0 uzależniony
Sprawdzone: pheromax BTB Npa
|
Wysłany: Pią, 03 Sie 2007, 16:43 Temat postu: |
|
|
Wczoraj bylem w clubie dawno juz tam nie chodzilem i zastosowalem PHX tuz przed wejsciem do clubu . BTB w tym dniu nie sotosowalem.
1 psikniecie i co ????? PHX nigdy mnie nie zawodzi efkety byly ;d usmieszkie zawiszenie konwersacje itp. WArt jest swoje ceny dodaj do tego OSOBOWOSC i robisz z dziewczyn lwice ktore by cie pozarly wzrokiem hehehe;pd dzis tez ide zastosuje tylko PHX i perfumy i zoabczymy co sie bedzie dzialo;p
pozdrawiam _________________ hehehe |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 03 Sie 2007, 16:52 Temat postu: |
|
|
Dajesz tylko 1 psiknięcie z próbki. Tak? A ile aplikacji perfum stosujesz?
A czujesz zapach phx??? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|