Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

pheromax-zapach...a pfeeee

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
JamTuNowy
nowy

PostWysłany: Sob, 14 Kwi 2007, 20:35    Temat postu: pheromax-zapach...a pfeeee Odpowiedz z cytatem

CZesc wszyscy...mam pytanie ktore nie raz juz sie pewnie pojawiło na forum otóż zakupiłemPheromax i tu nie ktorzy jak czytalem nie wyczuwaja jego zapachu a nie ktorzy przeciwnie...ja po 1razie jak sie popsikalem (bylo to jedno psikniecie z probki)to mało sie nie pozygałem...używam juz tego okolo tygodnia, zmniejszalem dawke ale w dalszym ciagu go czuje, już coprawda nie zbiera mnie na wymioty ale czuje sie s tym nie komfortowo bo boje sie ze inni tez czuja ten nie przyjemny zapach...co sie nie porusze czuje ten zapach chciaz ze przykrywam go perfumami...pół psikniecia z probowki to chyba nie jest za dużo..chyba...czy ktos mial cos podobnego?pozdro
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
James
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax, NPA, Chikara (próbka)

PostWysłany: Pon, 16 Kwi 2007, 06:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spróbuj aplikowac fero za uszami, ewentualnie włosy.
Powrót do góry
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Pon, 16 Kwi 2007, 11:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nadgarstki i duża ilość perfum. Najwyraźniej należysz do tych osób, które są bardzo wrażliwe na ten zapach. Jak dla mnie po zmieszaniu z perfumami, pachnie ładnie. Perfumy przestają być tak słodkie.

Spróbuj może NPA lub Relationship Magic. Ten pierwszy ma przyjemniejszy zapach, a w RM zupełnie nie czuć feromonów.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: