Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Pheromone Essence Woman

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
korrrba Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: pheromax, pheromone essence

PostWysłany: Czw, 05 Sie 2010, 16:38    Temat postu: Pheromone Essence Woman Odpowiedz z cytatem

witam!!! to moja pierwsza wypowiedź na forum. ostatnio zamówiłam sobie feromony Pheromone Essence Woman. zaaplikowałam sobie je dzisiaj przed wyjściem do pracy. niestety efekty wręcz odwrotne od oczekiwanego. miałam wrażenie, że ludzie reagują na mnie...agresywnie. nie tylko faceci, kobiety też. tak jakby chcieli się opędzić ode mnie Rolling Eyes w pracy jeden z kolegów, który mi się podoba właściwie bez powodu był wobec mnie opryskliwy i nieprzyjemny w efekcie końcowym pokłóciłam się z nim, wkurzył się, strzelił focha, nie odzywał się już słowem do końca dnia. nawet ekspedientki w sklepie były dla mnie ostre i niemiłe... coś okropnego. a wczoraj, kiedy nie użyłam feromonów miałam całkiem miły dzień... czy ktoś ma doświadczenia z tymi feromonami, może ja coś źle robię...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Free_stYle Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax 0/10 # NPA 5/10 # BTB 6/10 # NPA + BTB 7/10 ! WERDYKT: za tą cenę efekt do d...

PostWysłany: Pią, 06 Sie 2010, 08:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

napisz coś więcej na temat tego produktu...
czy ma jakiś zapach...
czy może są to perfumy z dodatkiem feromonów...
ile tego psikasz itp
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Pią, 06 Sie 2010, 13:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tym się nie psika, bo jest to w postaci olejku. Nie wiem jakim cudem zadziałało to w taki sposób, jak opisujesz, bo są to efekty przedawkowania... a sam tego wynalazku używałem i feromonów było tam tyle co w L&D.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
korrrba Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: pheromax, pheromone essence

PostWysłany: Pią, 06 Sie 2010, 17:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

tak, ma lekko oleistą postać. używałeś tego i co możesz o tym napisać? jest do bani? ja naczytałam się wielu pozytywnych opinii na temat Pheromone Essence... używałam kiedyś Pheromaxu, ale moim zdaniem niestety był do bani...
Powrót do góry
traq Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6

PostWysłany: Pią, 06 Sie 2010, 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie widziałem kompletnie żadnych efektów, więc sprzedałem na allegro... ale skoro twierdzisz, że widziałaś po nim negatywne efekty, to spróbuj zmniejszyć dawkę, ale jak wspominałem.. według mnie tam feromonów nie ma.
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Monia007 Płeć:Kobieta
nowy

Sprawdzone: btb woman, essence woman

PostWysłany: Pon, 01 Sie 2011, 11:21    Temat postu: czy ktoś zna? Odpowiedz z cytatem

Witam chce się podzielić moim przypadkowym odkryciem, ostatnio dostałam w gratisie feromony love&desire i muszę przyznać że zapach bardzo mi się podoba i na mnie bardzo trwałe (mocny, wyraźny zapach jeśli się nie przesadzi jest super, jakaś nieznana mi firma) dużo pozytywnych opinii zbieram w pracy. Nie wiem czy przez feromony czy podświadomie czuje że powinno coś być lepiej i się więcej uśmiecham ale znalazłam coś dla siebie Smile Jeśli ktoś zna jeszcze jakieś fajne feromony to proszę o kontakt chętnie wypróbuje Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: