|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
marcin-82 nowy
|
Wysłany: Pon, 03 Wrz 2007, 21:53 Temat postu: Hej, Jakich perfum uzywacie do Phx |
|
|
Hej, Jakich perfum uzywacie do Phx ??? _________________ Marcin_ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
endriu potencjalny
Sprawdzone: NPA, pheromax (2ml)
|
Wysłany: Wto, 04 Wrz 2007, 14:39 Temat postu: |
|
|
Witam
Ja uzywam adidasa ale tego nowego czarnego pure energy bardzo fajnie sie komponuje, natomiast nie polecam niebieskiego str8 (w ogole go nie czuc przy polaczeniu z pheromax) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin-82 nowy
|
Wysłany: Wto, 04 Wrz 2007, 20:15 Temat postu: Ja kupilem... |
|
|
Ja kupilem sobie, LE Male, Aqua Di Gio, i nowe prefumy Davida Beckhama i nie wiem ktorych uzyc na pierwszy raz:/ _________________ Marcin_ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Wto, 04 Wrz 2007, 22:35 Temat postu: |
|
|
Najlepsze do pheromaxa są J.P gultiera le male niema szans przebicia pheromax  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcin-82 nowy
|
Wysłany: Sro, 05 Wrz 2007, 09:51 Temat postu: :) |
|
|
Spoko, wypróbuje jednak Le Male i zobaczymy efekt, najwyżej Aqua Di Gio będzie na drugi raz:) _________________ Marcin_ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
santanachia  uzależniony
Sprawdzone: dziś pheromax, kiedyś Alpha A314, Alpha-7, attractant
|
Wysłany: Sro, 13 Lut 2008, 12:26 Temat postu: |
|
|
| ILLA napisał: | Oj chłopaki,tak czytam.Straszne macie rozterki...Co do męskich feromonów nic wam nie doradzę jako kobieta,natomiast mogę wam powiedzieć,że kobiety uwielbiaja facetów czystych,używających antypersirantów-nie dezodorantów i delikatnie sie perfumujących.Nie wiem dlaczego faceci tak uwielbiają oblewać sie perfumami.Poza tym jest taka zasada,że w dzień pachniemy delikatnie,czyli lżejszy zapach lub jeśli ktoś kocha tylko jeden-woda toaletowa,perfumy-tylko wieczorem. Mam nadzieję,że nie pomyślicie,że sie wymądrzam.Ale to tylko z troski o wasze skołatane nerwy i dlatego,że perfumy to moja pasja.  |
doskonały komentaż  _________________
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Remi  potencjalny
Sprawdzone: NPA, PHX !!!
|
Wysłany: Pon, 15 Cze 2009, 17:38 Temat postu: |
|
|
| Michal napisał: | Najlepsze do pheromaxa są J.P gultiera le male niema szans przebicia pheromax  |
Dokladnie. Uzywam Le Male od jakichs 7 lat i jet to jedyny perfum ktory dla mnie tak pachnie, ze do dzisiaj mi sie nie znudzil. Dzisiaj niestety przykrylem PHX wlasnie Le Male i myslalem, ze mnie zapach zabije. Fero uzylem na szyje (jablko Adama) i nie moglem zniesc tego zapachu. Ktos kto uzywa tego zapachu to wie, ze wystarczy kropla aby pachniec wokol i zastaosowalem jedno delikatne psikniecie, gdzie normalnie stosuje 2 ale jedno na wlosy a dugie za ucho. Nie wiem gdzie wy stosujecie Le Male, ale ja nie dam rady wiecej na jablko Adama. Drugim takim swietnym zapachem ktory stosuje od 2 lat oproch Le Male jest Baldessarini Hugo Boss'a. Niesamowity zapach. W tamtym tygodniu kupilem nowy zapach Diesel i musze powiedziec, ze na lato tez super i swietnie laczy sie z PHX. Z Le Male nie zrezygnuje nigdy, ale juz nigdy wiecej w to miejsce gdzie dzisiaj. Po zastosowaniu laczenia z Le Male nie zauwazylem zadnych efektow gdzie przy polaczeniu PHX + Diesel byly od razu. Mam PHX od poniedzialku, ale dzisiaj chyba przesadzilem i z PHX i z Le Male. Pozdrawiam. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|