|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
misiek nowy
|
Wysłany: Pon, 05 Lut 2007, 21:40 Temat postu: PHRX 1 raz i wielki smród;( |
|
|
Na początek pozdrawiam wszystkich ferumowiczów
Chciałem opisać niemiłą przygodę, która przytrafiła mi się dziś w szkole.
Tak więc wstałem rano, szczęśliwy i pełen entuzjazmu bo dzis właśnie miałem przetestować pheromax (próbka). Użyłem jednego psiknięcia na szyje i przykryłem to sporą ilością Hugo Bossa. Co dziwne nie czułem żadnego zapachu phx, jedynie alkohol. W szkole wszystko było ok, zauważyłem nawet zalotne spojrzenia koleżanek , po 3 lekcjach poszedłem do klopa ponowić dawkę perfum i nic nie wskazywało na to, że śmierdze. Na ostatniej lekcji( ok 2 godziny po ponowieniu dawki perfum) siadłem z kumplem w ostatniej ławce z brzegu a obok nas siedziały 2 dziewczyny(ławki 4 osobowe) i nagle jedna z nich wypada z tekstem "Boże jak tu coś śmierdzi" , zaraz druga "no faktycznie, otwórzcie okno bo sie uduszę", zaraz pada kolejny tekst że chyba ktoś sie zapomniał umyć W końcu przesiadły się 2 ławki do przodu i przestało im śmierdzieć , co dziwne kumpel podobnie jak ja nic nie czuł. To doświadczenie bardzo ostudziło mnie co do pheromaxu, i tu pojawia sie moje pytanie do doświadczonych użytkowników tego specyfiku: Czy uzyłem za dużo, jeśli nie to jakimi perfumami wy maskujecie ten smród Czy może powinienem zaaplikować go w innym miejscu Nie chciałbym zrezygnować z tego feromonu tylko z powodu jego zapachu, gdyż zauważyłem że działa. Bedę wdzięczny za każde porady.
Misiek _________________ "Łapie chwile ulotne jak ulotka" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
i17 uzależniony

Sprawdzone: Pheromax Man, Alchemy Man i GOLD, Chikara, NPA, Perfect Ten
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 00:40 Temat postu: |
|
|
Chcesz powiedzieć, że po trzech lekcjach podwoiłeś dawkę Pheromaxu?
No to zaszalałeś. Wcale się nie dziwię reakcji. _________________ chemia to nie wszystko |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
NiceManLbn uzależniony
Sprawdzone: NPA; Chikara (gel i spray); Pheromax Man; Perception; P10 [Obecnie testy]
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 12:23 Temat postu: |
|
|
No przesadzilem i to bardzo na poczatku stosuje sie 1/3 psikniecia z pelnego flakonu a 2 cale to juz kamikaze i nie dziwie sie reakcji ludzi znajomych. Pamietaj rozwaga w stosowaniu jest najwazniejsza. Pozdro _________________ Zatrzymaj Chwile ... Jesli Potrafisz ... Potrafisz?
http://nicemanlbn.feroblog.pl/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Arturxxx uzależniony
Sprawdzone: Pheromax,NPA,Chikara(próbka żel),BTB
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 14:36 Temat postu: |
|
|
| i17 napisał: | Chcesz powiedzieć, że po trzech lekcjach podwoiłeś dawkę Pheromaxu?
No to zaszalałeś. Wcale się nie dziwię reakcji. |
| NiceManLbn napisał: | | No przesadzilem i to bardzo na poczatku stosuje sie 1/3 psikniecia z pelnego flakonu a 2 cale to juz kamikaze i nie dziwie sie reakcji ludzi znajomych. Pamietaj rozwaga w stosowaniu jest najwazniejsza. Pozdro |
Chłopaki może mam coś ze wzrokiem, ale Misiek napisał że ponowił dawke perfum ,a nie fero. Użył tylko 1 psiknięcia z próbki ,a to raczej nie jest przesada. _________________ Życie jest po to by sie nim cieszyć!!  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mauro potencjalny

Sprawdzone: PHX, NPA, Chikara/żel, Perception/żel, Testy BTB
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 19:09 Temat postu: |
|
|
| No wlasnie przeciez jedno psiknieciez probki nie powinno takich efektow przyspozyc. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 20:12 Temat postu: |
|
|
A może to nie feromony tak dla niej nieprzyjemnie pachniały???
Później coś ta dziewczyna mówiła o ponownie denerwującym ją smrodzie? _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 20:48 Temat postu: |
|
|
| misiek napisał: | | po 3 lekcjach poszedłem do klopa ponowić dawkę perfum |
przeciez napisal ze se walna kolejna dawka perfum a nie fero... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 20:51 Temat postu: |
|
|
| ronn napisał: | | No wlasnie przeciez jedno psiknieciez probki nie powinno takich efektow przyspozyc. |
Ale teraz i tak myśli, że Pheromax wywołał takie oburzenie wyżej opisanych dziewczyn. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Doris potencjalny
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 21:08 Temat postu: |
|
|
Panowie!
Jak sie chłopak obleje połową butelki Hugo Bossa, to przecież nawet anioł nie zdzierży ! _________________ Doris |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 21:17 Temat postu: Re: PHRX 1 raz i wielki smród;( |
|
|
| misiek napisał: | | (...) przykryłem to sporą ilością Hugo Bossa (...) po 3 lekcjach poszedłem do klopa ponowić dawkę perfum i nic nie wskazywało na to, że śmierdze (...) -->2 godziny po ponowieniu dawki perfum> "Boże jak tu coś śmierdzi" |
No, widocznie dużo tego dał  _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
misiek nowy
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 22:19 Temat postu: |
|
|
Dziś zastosowałem pół psiknięcia i było ok , przynajmniej nikt nie dawał oznak, że dusi sie w mojej obecności. Dziś uzyłem niebieskiego adidasa do przykrycia phx i chyba jest lepszy niz hugo boss. a co do tych dziewczyn to moze rzeczywiście były wibitnie wyczulone na ten zapach bo koleżka z ławki nic nie czuł. W każdym razie jak samemu nie czuje sie zapachu phx to lepiej dać mniej niż więcej  _________________ "Łapie chwile ulotne jak ulotka" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 22:23 Temat postu: |
|
|
Wlasnie mam od nie dawna podobne sytuacje i to mnie martwi
Uzywam malej dawki pheromaxu przykrywam ją perfumami i ostatnio zauwazylem że nie ktore panienki na dyskotekach dziwnie sie patrza na mnie ,a nie ktore to nawet odchodzą tak jakby sie bały albo zapach pheromaxu przebija perfumy  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
misiek nowy
|
Wysłany: Wto, 06 Lut 2007, 22:27 Temat postu: |
|
|
A co do ponawiania wczoraj dawki hugo bossa w klopie to moze faktycznie dałem odrobine za dużo ale bez przesady, nie było to oblewanie sie bezpośrednio z butli i wątpie zeby przypominało to smród kogos kto sie nie umył jak to stwierdziła jedna z dziewczyn  _________________ "Łapie chwile ulotne jak ulotka" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
valery  uzależniony
Sprawdzone: alchemy,pheromax,chikara,NPA,BTB
|
Wysłany: Sro, 07 Lut 2007, 07:17 Temat postu: |
|
|
jesli chodzi o meskie perfumy to one sie podobaja tylko mezczyznom
Przynajmniej mam takie wrazenie.Jak cos na siebie dam to odrazu ze cos smierdzi niemilosienie..  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ILLA uzależniony
Sprawdzone: Love&Desire,Pheromax Woman,Relationship Magic,BTB
|
Wysłany: Sro, 07 Lut 2007, 13:51 Temat postu: |
|
|
Oj chłopaki,tak czytam.Straszne macie rozterki...Co do męskich feromonów nic wam nie doradzę jako kobieta,natomiast mogę wam powiedzieć,że kobiety uwielbiaja facetów czystych,używających antypersirantów-nie dezodorantów i delikatnie sie perfumujących.Nie wiem dlaczego faceci tak uwielbiają oblewać sie perfumami.Poza tym jest taka zasada,że w dzień pachniemy delikatnie,czyli lżejszy zapach lub jeśli ktoś kocha tylko jeden-woda toaletowa,perfumy-tylko wieczorem. Mam nadzieję,że nie pomyślicie,że sie wymądrzam.Ale to tylko z troski o wasze skołatane nerwy i dlatego,że perfumy to moja pasja.  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|