|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
auri nowy
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax Woman
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 21:01 Temat postu: Phx a temperatura |
|
|
Jak wiemy, mamy lato (przynajmniej kalendarzowe). Wiadomo równierz, że w wyższej temperaturze feromony działaja krócej, ale intensywniej. I tutaj pytania- od jakiej mniej więcej temperatury czas działania fero się skraca? Zakładajac, że w normalnych warunkach fero utrzymuje się 8 godzin(jeżeli się mylę, to niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu-nie dostałam ulotki do próbki), to w wyższej temperaturze po jakim czasie należałoby wznowić dawke? Macie z tym jakieś doświadczenia?  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 23:25 Temat postu: |
|
|
Witaj Auri!
Generalnie nie zostało ustalone, od jakiej temperatury czas działania feromonów się skraca. Osobiście uważam, że od tej, w której się normalnie pocisz. Wiadomo, przy poceniu się wszystkie środki chemiczne szybiej parują. Z feromonami w tym przypadku jest tak, jak z perfumami.
Feromony utrzymują się 8 godzin? To zależy od danego produktu. Na przykład Alchemy, RM czy Chikara zawierają glikol i glicerynę, która wydłuża czas działania feromonów. W przypadku Pheromax są to- wg. ulotki- 2-4 godzin, a według strony feromony.pl- 6. Może i tyle działa, ale zapach czuć 24h (na skórze).
Dawkowanie w wysokiej temperaturze zależy właśnie od jej wysokości.
Jeśli się intensywnie pocisz to- moim zdaniem- powinno się dawkować może i co 3 godziny (chodzi o Alchemy, bo z nim trudno przedawkować).
Jeśli natomiast chodzi o Pheromax to nie polecam go stosować w upale, bo nie wytrzymuję jego zapachu (no, chyba, że z bardzo mocnymi perfumami, ale i feromonów i pefum wówczas dawkujemy naprawdę minimalnie), sam tak nie robię, więc nie mam z nim doświadczeń.
Poczekajmy na wypowiedź FERUM. _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
auri nowy
Sprawdzone: Alchemy, Pheromax Woman
|
Wysłany: Nie, 29 Lip 2007, 23:38 Temat postu: |
|
|
| ali napisał: | | W przypadku Pheromax są to- wg. ulotki- 2-4 godzin, a według strony feromony.pl- 6. Może i tyle działa, ale zapach czuć 24h (na skórze). |
W takim razie po jakim czasie w normalnych warunkach trzeba wznowić dawke aby przedluzyc dzialanie?
| Cytat: | | Jeśli natomiast chodzi o Pheromax to nie polecam go stosować w upale, bo nie wytrzymuję jego zapachu |
Phx Woman jak dla mnie prawie nie ma zapachu, więc u nas nie ma z tym takiego problemu...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ali  uzależniony
Sprawdzone: Alchemy Man, Alchemy GOLD, RM, Pheromax, NPA, Perception, Chikara (gel i spray) oraz Love&Desire
|
Wysłany: Pon, 30 Lip 2007, 08:53 Temat postu: |
|
|
W normalnych warunkach warunkach można zwiększyć dawkę po 2-4 godzinach!
Może i u Was- kobiet- nie ma z tym problemu, ale słyszłem, że dla niektórych przedstwicielki płci pięknej czują ten zapach w damskeij wersji Pheromax _________________ I bez feromonów ludzie się kochają!
Pozdrawiam!
Ali
WIARA CZYNI CUDA!!! |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
ferum  uzależniony
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
emceHa potencjalny
|
Wysłany: Nie, 22 Cze 2008, 12:14 Temat postu: |
|
|
Wybaczcie że odkopuję temat, ale nie ma co zakładać specjalnie nowego a moje pytanie jest krótkie i powiązane z tym.
Za kilka dni powinna mi przyjść próbka phx, za kolejne kilka dni wyjeżdzam na wakacje do egiptu gdzie temperatura w słońcu osiąga nawet 50*c.. uważacie za dobry pomysł tam stosować phx? może do wyjazdu dam rade zakupić jeszcze tą chikare jeżeli phx nie będzie się nadawał. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cassi  uzależniony

Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA
|
Wysłany: Nie, 22 Cze 2008, 14:41 Temat postu: |
|
|
| Zawsze "na zapas" możesz kupić. Jak nie będzie potrzeby, to najwyżej nie zastosujesz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|