Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PHX czy EDGE?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
silveros Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Pon, 06 Cze 2011, 15:17    Temat postu: PHX czy EDGE? Odpowiedz z cytatem

Witam. niedlugo moze zdecyduje sie na jakies feromony ale mam pytanie czy jako pierwsze lepiej wybrac PHX czy EDGE ? I jeszcze jedno pytanko czy jak sie zamawia z feromony.pl sposobem Poste Restante, czyli ze paczka zostawiana jest na poczcie do odbioru osobistego i ze wtedy sie dopiero placi to podchodzi sie do okienka na poczcie i jak mam potwierdzic ze zamawialem skoro nie mam zadnej karteczki itd. bo do domu zadna poczta z tym zwiazana nie przychodzi? troche glupie pytanie ale nie daje mi to spokoju Very Happy aha i jeszcze jedno pytanie ... jest jakas granica wieku od ktorej mozna uzywac feromony ? szukalem ale nic nie znalazlem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Melexx
nowy

Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Perception, Miyoshi Miyagi (8ml), Chikara (1ml), PHX (1ml)

PostWysłany: Pon, 06 Cze 2011, 21:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podczas robienia zamówienia na stronie zaznaczasz, że chcesz przesyłkę w formie Poste Restante. Po zrealizowaniu zamówienia dostaniesz informacje z numerem nadawczym twojej przesyłki i będziesz mógł na stronie poczty zerkać czy już dotarła do twojego urzędu pocztowego.A na poczcie po prostu mówisz przy okienku ze jest paczka na twoje nazwisko do odbioru. Jak wybrałeś formę płatności 'za pobraniem'' to wiadomo płatne przy okienku Smile
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Wto, 07 Cze 2011, 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aaa Very Happy ok ok Very Happy

ps. do "rywalizacji" dolaczyl NPA do naczytalem sie ze dobry i dziala i ze dobry na pierwsze fero Very Happy
Powrót do góry
compaqboy Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Sob, 11 Cze 2011, 13:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z całą pewnością doradzę ci phx. Ja też czytałem o efektach działania npa ale na mnie i na znajomych nie działało. Za to phx owszem
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sob, 11 Cze 2011, 14:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmm .. tylko ten PHX to taki bardziej na impreze (chyba) ... jak dzialalby na codzien? w szkole itd. ?
Powrót do góry
nowy

PostWysłany: Sob, 11 Cze 2011, 15:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kurcze ... PHX troche drogi ... moze NPA + PHX (probka) ? Tylko ze NPA mi odradzacie Very Happy Ciezki wybor Very Happy
Powrót do góry
compaqboy Płeć:Mężczyzna
potencjalny

PostWysłany: Sob, 11 Cze 2011, 16:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wydaje mi się aby phx był wyłącznie na imprezę. Nie wiem czy później nie przyznasz mi racji. Jak dla mnie npa jest na pewno slabszy nisz phx
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: