Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PHX + disco = udandy balet ;)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
typek90
nowy

Sprawdzone: testuje PHX

PostWysłany: Nie, 10 Sie 2008, 14:58    Temat postu: PHX + disco = udandy balet ;) Odpowiedz z cytatem

zaczne od tego ze takiej imprezy to jeszcze nie bylo jak dla mnie.

z kumplami sie gadalo tak ze nie bylo przerwy, do tego wchodzilimy na takie tematy ze az dziwne Very Happy. ale co tam koledzy....czas na parkiet i tak sobie hasam hasam i nic no ok ide po piwko i wracam i znow jakies wygibasy na parkiecie po chwili tak sobie patrze a obok mnie i moich kolegow same dziewczyny i to te najlepsze :O i mysle sobie PHX i usmieszek juz przez cala impreze a tan usmiech + zabawa wplynelo tak na dziewczyny ze po pewnym czasie zaczynaly sie slinic Very Happy. 1 dziewczyna 1 kontakt wzrokowy 1 min i juz taniec ale taki raczej erotyczny hehe. zabawa trwa z ow dziewczyna lecz inne za mna nie dawaly mi spokoju. no i z ta 1 dziewczyna koniec bo nagle mi kazala wypier.... a przez cala impreze tanczyla obok mnie i caly czas miala tarlo. pare minut tanca (wokol mnie cala watacha dziewczyn) i ngale jedna podchodzi i zaczyna palcem cos liczyc na mojej koszulce (tak 3 razy przez cala impreze) no to oczywiscie male tango z nia lecz caly czas przeywala nam jej kolezanka ktorej reka latala po calej tylnej czesci tlowia i caly czas mi jakies pytania zadawala (na jej czole chyba pod wplywem ultrafioletu zauwazylem napis WYRUCH...'ajjjj mnie) no ale odpuscilem sobie ja i pozwolilem koledze na dzialania jakies no i niby ja wychaczyl pozniej poszlismy do boxu Ja + ta co liczyla cos palcem i kolega + ta kolezanka
i tak sobie siedzimy no i ta co ze mna byla kladla glowe na moim ramieniu po chwili nagle ja odrywala po chwili znow delikatnie kladla i znow nagle odrywala jakby nie kontrolowala tego nie wiem. kolezanka kolegi w ogole nie byla nim zainteresowana caly czas mialem z nia kontakt wzrokowy (dosc goroacy) i caly czas pytania do mnie ktorcyh w ogole na kapowalem gadala aby gadac.......w sumie nie chce mi sie juz pisac bo za duzo tego naprawde to co wczoraj sie wydarzylo na imprezie to nie przezylem przez caly rok imprezowania.
PS. chyba sie uzalerznie od PHX ;p

PS2.zgubilem wczoraj moja probke phx ;/ nie powiem zawiodlem sie troche bo zrozumialem ze ten specyfik to dzielo szatana w pozytywnym znaczeniu oczywiscie juz nie kupie probki TYLKO FLAKON.

PS3 sory ze taki nijaki tasiemiec wyszedl z tego testu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
SummerNight Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, BTB, NPA, Alchemy, Perception, The Edge

PostWysłany: Nie, 10 Sie 2008, 19:44    Temat postu: Re: PHX + disco = udandy balet ;) Odpowiedz z cytatem

typek90 napisał:

PS2.zgubilem wczoraj moja probke phx ;/ nie powiem zawiodlem sie troche bo zrozumialem ze ten specyfik to dzielo szatana w pozytywnym znaczeniu oczywiscie juz nie kupie probki TYLKO FLAKON.

Powiem Ci, Kolego, że na pewno nie będziesz żałował dokonanego zakupu! Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: