Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PHX,EDGE,PERCEPTION-jak mieszać dlaMEGAefektu,jak na codzien

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dziobak
nowy

PostWysłany: Wto, 23 Gru 2008, 01:06    Temat postu: PHX,EDGE,PERCEPTION-jak mieszać dlaMEGAefektu,jak na codzien Odpowiedz z cytatem

Witam. Piszę z prośbą o poradę od doświadczonych już w boju użytkowników. Dzisiaj otrzymałem meskie feromony: pheromax 14ml, the edge 25ml oraz 3 próbki perception i sam nie wiem jak to ze sobą łaczyć żeby dawało jak najlepsze efekty. Nie jestem w stałym związku, ale chciałbym poznać pewną dziewczynę, która mi się b.podoba i jest szansa, że będę miał ku temu sposobność w sylwestra. Dodam, że dopiero zaczynam przygodę z feromonami i nie chcę źle dobrać ilości lecz zdążyłem już doczytać, iż jest to kwestia względna u każdego. Jednak nie jestem pewien co do ich zastosowania. Otóż jak je najlepiej ze sobą mieszać kiedy na celu mam poderwanie obcej dziewczyny, a jak robić to na codzień do szkoły, autobusu, sklepu czy miasta żeby dawało mi to jednak jakieś fory ale było też przy tym mało wiele ekonomicznie. Z góry dziękuję za odpowiedzi i obiecuję wstawić jakiś raport z testu jeśli zauważe działanie. A tak oprócz tego to życzę wesołych świąt wszystkim forumowiczom Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Cassi Płeć:Kobieta
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: na +: Lure, PHX Oxytocin. Na -: PHX. Testy: RM, BTB, The Edge, NPA

PostWysłany: Wto, 23 Gru 2008, 21:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na początek potestuj każde z osobn!! Nie mieszaj, jesli nie wiesz w jakich proporcjach, to pierwszy krok do przedawkowania.
Powrót do góry
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Wto, 23 Gru 2008, 22:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

JAko poczatkowy uzytkownik popelnisz zapewne blad- przedawkujesz, bo pomyslisz sobie dam wiecej bedzie lepiej dzialalo - czy bys tak nie zrobil?

otoz na poczatku uzywaj minimalnych dawek przez ok 3 tyg.PAMIETAJ EFEKTOW NIE ZAWSZE ZOABCZYSZ OBRAZU NAWET PO KILKUNASTU DNIACH MOGA ONE NASTAPIC.

na poczatek radzil bym standard:
1 psik PHX
1 psik the ee

jak juz poczujesz ze zapach z the e-e sie rozproszyl mozesz uzyc swoich perfum lub odrazu po ich zastosowaniu dodaj swoje tylko tak zeby zapach the e-e sie nie byl mdlacy z tym twoim.

a i zapomnij ze masz na sobie je.....

pozdrawiam
dziobak
nowy

PostWysłany: Sro, 24 Gru 2008, 02:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No jeśli chodzi o ścisłość to zanim zakupiłem owe produkty zdążyłem troche poczytać więc myślę, że mam już jakieś pojęcie w tym temacie, jednakże ciekawi mnie czy jest chociażby sens łączyć wszystkie feromony równocześnie, a jeśli tak to mniej więcej w jakich dawkach? Bardzo interesuje mnie opinia kogoś dobrze obytego z tymi feromonami.
Np. czy na imprezę używać tylko pheromax z the edge czy też dodawać jeszcze ciapke perception? Po za tym jak w miare dobrać dawki tych specyfików na taką imrezę sylwestrową. Dodam że w ciągu takiej nocy spalę około pół paczki papierosów co może pewnie osłabic efekt. Bardzo jednak zależy mi na jak największych forach w obliczu wyzwania, któremu będę starał się sprostać. Jeśli uda mi sie trochę zbajerzyć tę dziewczynę to będzie oznaczało, że feromony to faktycznie wynalazek na miarę XXI wieku Razz
Z góry dziękuję za wszelką pomoc! Smile
Powrót do góry
kkkkk0
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: pheromax BTB Npa

PostWysłany: Czw, 25 Gru 2008, 18:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

....o kogos obytego?????//
Fero zaczelem stosowac bodajże w kwietniu '07 wiec, wydaje mi sie ze jestem w wąskim kregu osob ''obytych'' .- a swoje eksperymynty nie odbylem na 1 czym 2 fera.... wiec wiem co nie co.

wiec szukaj sobie dalej tych obytych osob....

pozdrawiam
dziobak
nowy

PostWysłany: Czw, 25 Gru 2008, 20:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Spokojnie Wink z odpowiedzi nie dowiedziałem sie po prostu niczego nowego, czego sam bym nie wiedział, nie otrzymałem odpowiedzi na pytania, myślałem że osoba obyta z tymi feromonami powinna wiedzieć coś więcej. Aczkolwiek dziekuję za każdą daną odpowiedź ;] i również pozdrawiam Wink
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: