| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KAMIL01 nowy
|
Wysłany: Wto, 27 Mar 2007, 09:06 Temat postu: PHX(filmik)+pytania o PHX |
|
|
Obejrzałem filmiki o PHX i nie zauważyłem żeby te kobiety na filmiku jakoś innaczej się zachowywały(większe zainteresowanie tymi studentami itp.).Czy te feromony śmierdzą jak niektórzy piszą na forum???Czy warto kupić feromony Pheromax(na początek próbkę)??? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Michal uzależniony
Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception
|
Wysłany: Wto, 27 Mar 2007, 19:55 Temat postu: |
|
|
Oczywiscie że warto Polecam  _________________ „ Usuń ze swojego słownika słowo problem i zastąp słowem wyzwanie. Życie stanie się nagle bardziej podniecające i
interesujące" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
haszu  uzależniony
Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception
|
Wysłany: Sro, 28 Mar 2007, 07:35 Temat postu: |
|
|
Pheromax nie śmierdzą, gdy stosujesz odpowiednią dawkę i jednocześnie stosujesz własne perfumy. _________________ Otwórz oczy: haszu.com
Pozdrawiam!
haszu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Grzaniec uzależniony
Sprawdzone: Chikara, Pheromax, NPA
|
Wysłany: Sro, 28 Mar 2007, 13:31 Temat postu: |
|
|
ten filmik to świetne ukazanie jak subtelne są skutki uzywania feromonów. dziewczyny nie żucają się na szyje tym chłopakom ani nie płoną z pożądania jednak znacznie częściej wybierały faceta z fero. fero działa głownie na podświadomość kobietki i ma mało wspólnego z świadomymi reakcjami-w tym, przynajmniej dla mnie tkwi siła feomonów
potrafią nieźle namieszać dziewczynie w głowie a ona nie wie co jest grane i to dla mnie największy+
ps
spróbować phx zawsze można(w razie niezadowolenia oddadzą ci kase)
ja spróbowałem i nie żałuje  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
jaca000 uzależniony
Sprawdzone: Pheromax
|
Wysłany: Sro, 04 Kwi 2007, 00:31 Temat postu: Re: PHX(filmik)+pytania o PHX |
|
|
| KAMIL01 napisał: | | Czy te feromony śmierdzą jak niektórzy piszą na forum??? |
Jeśli chodzi o zapach Pheromaxa to było już to na ferum. Jednym ten zapach się podaba a innym wręcz przeciwnie - ja osobiście należe do tych pierwszych  _________________ Feromony to nie magia, feromony to chemia... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|