Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Phx i Chikara... zero efektów.
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Stasiu
nowy

Sprawdzone: brak

PostWysłany: Wto, 04 Wrz 2007, 13:24    Temat postu: Phx i Chikara... zero efektów. Odpowiedz z cytatem

Witam!

Cóż kupiłem próbkę phx i chikarę bo wiele osób na tym forum twierdziło że to bardzo mocne zestawienie.

Testowałem to na uczelni przez 2 dni.

Pierwszego dnia psikłem 1 raz phx na szyje i po bokach 2 psiki chikary.
Nie zauważyłem żadnych efektów.

Na drugi dzień zaaplikowałem prawie to samu ( no może ciut więcej phx ) i dalej nic.

Mam kontakt z dzieczynami i facetami na uczelni. Akurat jesli chodzi o dziewczyny to z jedną w te dni krótko rozmawiałem ale raczej niezbyt chciała podtrzymać rozmowę. Faceci też w normie.

Żadnych efektów nie zauważyłem.

Myślę teraz nad zmianą dawki albo aplikacji pojedynczo np. samą chikarę.

Jak nic z tego nie będzie to pozostanie tylko zwrot.

Acha dorzuce jeszcze ża sam też nie odczułem aby jakoś fero namnie działały. Nie byłem pobudzony ani nic. Może taki już jestem bo kawa też nic na mnie nie działa.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Sro, 05 Wrz 2007, 21:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czesc

Zastosuj samą chikare a zobaczysz wiele wieksze efekty niz zastosowales ją z pheromaxem

Dlaczego?

Bo pheromax smierdzi na odległosć a chikara ją nieprzykryjesz
A jezeli pheromax przebije to na 99%zero efektow lub tez minimalne ale duze prawdopodobienstwo ze negatywne Confused

Testowalem rozne markowe perfumy czasami efekty były ale czasami niebyło ich zwrocilem uwage na to jezeli nieuzyje phx to tez sa efekty nawet i wieksze... pomyslelem kurcze co jest jak... uzywalem phx pewnie waliło odemnie na odleglosc nawet jaki uzywalem perfum roznego rodzaju:?

Co jakis czas były efekty ale to przez chwile jak phx niezacza przebijac...

Ale teraz to sam sie dziwie jak znalazlem jedyne najlepszą do przykrycia wodę perfumowaną J.p galutiera Le male i ona do konca przykrywa zapach phx a efekty piorunujace takie ktore kazdy chce zobaczyc uzywajac fero:

Laski łapią mnie za tyłek,przyblizaja sie jak najbliszej nawet stojac obok mnie poprostu przytulaja sie oczywiscie te ktore nieznam itp ,Teksty Fajny jestes ,fero z Le male zmienil na zaj***sty to juz normalnosc Very Happy
Stasiu
nowy

PostWysłany: Czw, 06 Wrz 2007, 07:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Samą chikare też próbowałem i nic.
Powrót do góry
Vincent
nowy

Sprawdzone: PHEROMAX Man

PostWysłany: Pią, 07 Wrz 2007, 21:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie chciałbym nikogo obrażać, ale taka prawdą, że jeżeli mężczyzna nie jest zbyt urodziwy, albo jego sposób bycia, ubierania odbiega w znacznym stopniu od wymagań kobiet, wtedy nawet wszystkie feromony razem wzięte nie pomogą... To działa także w drugą stronę, nawet chyba w większym stopniu. Poza tym jak już w kilku miejscach na forum było wspominane, feromony same nie poderwą za Ciebie dziewczyny...
Powrót do góry
Stasiu
nowy

PostWysłany: Sob, 08 Wrz 2007, 08:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nigdzie nie napisałem że feromony nie działają bo nie poderwały mi żadnej dziewczyny.

Napisałem że nie widzę żadnych efektów.
Z dżungli też nie jestem. Jestem normalnie ubrany i normalnie wyglądam.
Powrót do góry
klient_
potencjalny

Sprawdzone: Pheromax Man, Chikara, NPA, BTB

PostWysłany: Sob, 08 Wrz 2007, 08:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie pozostaje Ci nic innego jak probowac... albo zwrocic produkt.
Sproboj inne proporcje i nienastawiaj sie na dzialanie feromonu , poprostu bądź sobą.
Powrót do góry
Shapire
potencjalny

Sprawdzone: pheromax

PostWysłany: Nie, 09 Wrz 2007, 17:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja stosuje samego phx na wypady do klubu-efekty?ja osobiscie odczuwam ze cos sie dzieje dokola mnie i na pewno dzieje sie to za sprawa phx,podpisuje sie pod wypowiedza kolegi ze same feromony to nie wszystko podstawa jest to by kobiety widzialy twoje pozytywne nastawienie i to ze jestes otwarty nowe znajomosci,wesoly wedlug mnina te 3 cechy to podstawa.Ps.nie wieze ze po phx nic nie zauwazyles
Powrót do góry
Stasiu
nowy

PostWysłany: Wto, 11 Wrz 2007, 18:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Qrcze testuje i nic.

Próbowałem już nawet chikare + perception i też nic.

Stoje normalnie w grupie i widze że niby jestem ale mnie niema i nikt sie namnie specjalnie nie gapi i jak ja nie otworze gęby to nikt domnie też.
Powrót do góry
Shapire
potencjalny

PostWysłany: Sro, 12 Wrz 2007, 05:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Stasiu napisał:
Qrcze testuje i nic.

Próbowałem już nawet chikare + perception i też nic.

Stoje normalnie w grupie i widze że niby jestem ale mnie niema i nikt sie namnie specjalnie nie gapi i jak ja nie otworze gęby to nikt domnie też.

no a co ty myslales ze laski przyleca do Ciebie zaprzeproszeniem same jak muchy do kupy?
Powrót do góry
Stasiu
nowy

PostWysłany: Sro, 12 Wrz 2007, 12:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ton właściwie jak to działa?
Jak laski nie przylatują, nie patrzą się nie nawiązują rozmowy ani nie staraja się jej podtrzymać i zachowują się tak jakby wogóel feromonów nie było?
Powrót do góry
Shapire
potencjalny

PostWysłany: Sro, 12 Wrz 2007, 18:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmmm szczeze to sam jujz nie wiem-tak jak Ci napisalem u mnie fero dzialaja Laughing
nie wiem jak jest u ciebie ale ja jak aplikuje sobie phx-a to zawsze jest jakies "poruszenie" moze poprostu jakos slobo maskujesz zapach?
Powrót do góry
Stasiu
nowy

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2007, 13:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciągle testuje i ciągle nic.
Powrót do góry
bezczelny
nowy

Sprawdzone: BTB, alchemy, pheromax testy

PostWysłany: Sro, 26 Wrz 2007, 06:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. O tym czy laski sie Toba zainteresja zalezy wiele rzeczy nie tylko feromony. To tak jak z ubiorem. Wyobraz sobie ze chodzisz na codzien w starym przyduzym sweterku, okularki takie konkretne z plastikowymi oprawkami do tego rozowe buciki. Stoisz gdzies z boku taki przykladowy buc. Zmieniasz ubior na najbadziej trendi liczac ze zaczniesz byc dusza towarzystwa tyle ze dalej bedziesz siedzial jak buc mimo zmiany ubioru. Jaki bedzie tego efekt ludzie beda Cie lepiej spostrzegac ale mimo wszystko beda Cie unikac:) To tylko przyklad a nie ocena Twojej osobowosci. Jednak jesli liczysz ze po psiknieciu phero nagle laski zaczna ganiac za Toba mdlejac na sama mysl o Tobie to zapomnij Smile Jesli do tej pory nie potrafiles bez phx podejsc zagada wziasc telefonu od dziewczyny phx nie zrobi tego za Ciebie. Jest pomocny ale nie zastapi Twojej postawy....
2. Phero znacznie mniej odzialywuje na osoby ktore znaja Cie lepiej sprobuj z osobami calkiem obcymi...
haszu Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: NPA, Pheromax, Chikara, Perfect Ten, Alter Ego, A314, Perception

PostWysłany: Czw, 27 Wrz 2007, 09:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Proponuję, żebyś stosował wieczorami, na imprezach. Potestuj kilka tygodni. Przebywaj w bliskiej odległości z dziewczynami. Za jakiś czas zobaczysz jakich efektów oczekiwać.
W tym momencie prpoponuję, żbyś trochę wyluzował. Gdy oczekiwania są za duże, możesz przez takie nastawienie nie zauważyć efektów, mimo że one są. Trzeba być bacznym obserwatorem ludzi i nastawiać się na zbyt wiele.

Pozdrawiam!
haszu
Powrót do góry
Stasiu
nowy

PostWysłany: Czw, 27 Wrz 2007, 12:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Etam...

Nastawiałem to ja się przez pierwsze dni...

A teraz to np. pryskam się chikarą bo ładni pachnie. Po moich testach całkiem zwątpiłem i wcale nie licze że coś to da...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w pracy i na co dzień Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: