Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PHX; NPA; BTB - Jaka ilość aplikowania?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Guzik Płeć:Mężczyzna
nowy

PostWysłany: Nie, 20 Lis 2011, 00:19    Temat postu: PHX; NPA; BTB - Jaka ilość aplikowania? Odpowiedz z cytatem

Witam,

Jestem tutaj nowy. Mam 19 lat i w tym roku kończę technikum. Nigdy nie miałem dziewczyny. Jestem przeciętny i dziewczyny mnie nie zauważają, a kiedy próbuję jakąś poderwać zawsze zostaje przez nie zbyty. Może i nie jestem przystojny (chudy, nieumięśniony, okularnik), ale ogólnie myślę, że jestem spoko, tylko trzeba mnie poznać, a nie tylko oceniać po wyglądzie. Sytuacji także nie brakuje (klasa, szkolne korytarze, autobus, imprezy...). Zapewne brakuje mi czegoś by robić dobre wrażenie.

Z tego powodu kupiłem feromony NPA, BTB, próbkę PHX i mam teraz dylemat w jakich ilościach je używać na początku. Oczywiście, rozumiem, że na każdego optymalnie działa inna ilość feromonów, zależnie od wydzielanych feromonów przez własne ciało.

Mam parę atomizerów 2,5ml za 2zł/szt i skoro nie ciekną chyba będą w porządku. Każdy z nich, jednak działa trochę inaczej (różna ilość jednej aplikacji).

- atomizer nr 1: 100% BTB (55μl/aplikacje),
- atomizer nr 2: 100% NPA (30μl/aplikacje),
- atomizer nr 3: 100% PHX (35μl/aplikacje).

1μl=0,001ml

Uważacie, że po jednej aplikacji z każdego atomizera (55μl BTB, 30μl NPA, 35μl PHX) będzie OK?

Później jaką minimalną ilością perfum to przykrywać? Mam BOSS Element w oryginalnym atomizerze? Ile 'psików' to odpowiednia ilość?
Nie lubię, gdy mam na sobie dużą ilość perfumy, bo boli mnie wtedy głowa i mnie mdli...

Z góry dziękuje za pomocne wskazówki i opinie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Michal
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Pheromax, chikara gel,npa,perception

PostWysłany: Pią, 02 Gru 2011, 22:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chłopak za dużo eksperymentów Laughing
Ja Ci powiem tak idz na siłownie ,solarium ,nowe buciki ,kapelusz , na nadgarstki the edge ,abys czul sie pewniejszy. I ruszaj na imprezy ,podchodz do kazdej laski Very Happy
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Ogólne dyskusje na temat feromonów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: