Wysłany: Pią, 22 Sty 2010, 18:59 Temat postu: phx+npa czy to dobry poczatek?
witam jestem osoba z natury nieśmiałą... lecz gdy się rozkręcę to jestem towarzyski (chyba jak każdy)
Zaczynam przygodę z feromonami i przeglądając wasze posty doszedłem do wniosku że najlepszą mieszanką będzie phx z npa...
i teraz moje pytanie brzmi czy na początek jest to dobry wybór... wiadomo że podobne tematy już były ale zawsze przy czymś nowym są wątpliwości...
więc tak jak już mówiłem jestem wstydliwy do granic ;/ no niestety... potrzebuje czegoś co mnie pobudzi(doda pewności siebie) jak i zarówno pobudzi płeć przeciwną...
Sprawdzone: BTB, The Edge, NPA, Pheromax, Chikara, Perception
Wysłany: Pią, 22 Sty 2010, 19:55 Temat postu:
Wychodzisz z założenia że feromony wszystko za ciebie zrobią - to złe podejście. Pomogą, ale musisz tak czy siak wziąć sprawy w swoje ręce. PHX zupełnie się nie nadaje do Twoich zastosowań, już BTB prędzej _________________ Prywatny ranking feromonów: 1. BTB + PHX
2. Chikara
3. BTB
to jest loteria ja po npa mam dobry humor i sie smieje niczym blondynka z kawałow a zaznaczam ze tez jestem osoba bardzo niesmiała, najlepiej nie myslec 2 razy tak czy nie tylko isc
ok npa zamówiłem i próbkę phx... z tego co czytałem na waszym forum trzeba i tak dopasować dawki i fero do własnych wymagań... więc będę się bawił z tym Dzięki wielkie za pomoc... jak przyjdzie dam znać co się będzie działo
jeszcze raz dzięki