|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
doktorek37  potencjalny
Sprawdzone: npa, pheromax, btb
|
Wysłany: Sro, 16 Mar 2011, 11:32 Temat postu: PHX OXY - niebezpieczna sprawa... |
|
|
Cóż, narzekałem na PHX OXY, aż się doczekałem. I to w takiej skali, że mnie zamurowało.
Od miesiąca testuję OXY na bardzo atrakcyjnej znajomej - blondynka, super biust i figura, wyzwolona singielka. Pracujemy razem. Zawsze dobrze nam się rozmawiało.
Ale wczoraj przed wyjściem do domu, kiedy podawałem jej płaszcz stojąc do mnie tyłem odchyliła szyję i wręcz zażądała bym ją zaczął po niej całować.
Nie odmawiam prośbom pięknych kobiet. Trwało to może z pół minuty. Skończyliśmy to biorąc pod uwagę, że byliśmy w biurze i to, że oboje byliśmy tak rozpaleni, że mogło to się za chwilę przenieść na biurko.
Podsumowując - PHX OXY, to prawdziwa bomba, tyle, że z opóźnionym zapłonem. Jak ktoś ma plany poważniejsze niż szybki podryw w dyskotece. Takie jak np. dłuższy romans biurowy, to co mogę powiedzieć? Po prostu polecam. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Pią, 18 Mar 2011, 08:58 Temat postu: |
|
|
piękna historia. niech moc phx będzie z tobą! _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
doktorek37  potencjalny
Sprawdzone: npa, pheromax, btb
|
Wysłany: Pią, 18 Mar 2011, 14:34 Temat postu: |
|
|
Dzięki.
Inni narzekają, że fero nie działają. Ja tam narzekać nie zamierzam, ale tym razem zadziałało aż za bardzo. Zamierzałem podnieść trochę poczucie swojej wartości i dodać trochę pikanterii biurowemu życiu.
A doprowadziłem prawie do perwersji.
10 lat temu na pewno bym nie odpuścił, ale dziś - żona, dziecko... nie bardzo to się komponuje. Ale w głębi duszy szkoda - biust ma rewelacyjny...  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Sob, 19 Mar 2011, 14:08 Temat postu: |
|
|
dobry flirt nie jest zły, nawet jeśli kończy się tylko na flircie. Jak masz poukładane życie, to faktycznie nie ma sensu ładować się w jakieś ryzykowne akcje. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Danter005  uzależniony

Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception
|
Wysłany: Nie, 02 Paź 2011, 23:11 Temat postu: |
|
|
Najważniejsze to wiedzieć, kiedy powiedzieć stop...
Ja nawet do tego bym się nie posunął mając żonę i dziecko
To kwestia poglądu.
Co do działania PHX Oxy to nie ma wątpliwości ;P
I cóż więcej powiedzieć... może i ma boską figurę i biust, ale Ty masz coś o wiele cenniejszego, cudowną żonę i dziecko.
Pozdrawiam _________________ Każdy jest kowalem własnego losu |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|