Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PHX OXY - niebezpieczna sprawa...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
doktorek37 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: npa, pheromax, btb

PostWysłany: Sro, 16 Mar 2011, 11:32    Temat postu: PHX OXY - niebezpieczna sprawa... Odpowiedz z cytatem

Cóż, narzekałem na PHX OXY, aż się doczekałem. I to w takiej skali, że mnie zamurowało.
Od miesiąca testuję OXY na bardzo atrakcyjnej znajomej - blondynka, super biust i figura, wyzwolona singielka. Pracujemy razem. Zawsze dobrze nam się rozmawiało.
Ale wczoraj przed wyjściem do domu, kiedy podawałem jej płaszcz stojąc do mnie tyłem odchyliła szyję i wręcz zażądała bym ją zaczął po niej całować.
Nie odmawiam prośbom pięknych kobiet. Very Happy Trwało to może z pół minuty. Skończyliśmy to biorąc pod uwagę, że byliśmy w biurze i to, że oboje byliśmy tak rozpaleni, że mogło to się za chwilę przenieść na biurko. Very Happy

Podsumowując - PHX OXY, to prawdziwa bomba, tyle, że z opóźnionym zapłonem. Jak ktoś ma plany poważniejsze niż szybki podryw w dyskotece. Takie jak np. dłuższy romans biurowy, to co mogę powiedzieć? Po prostu polecam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Pią, 18 Mar 2011, 08:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

piękna historia. niech moc phx będzie z tobą!
doktorek37 Płeć:Mężczyzna
potencjalny

Sprawdzone: npa, pheromax, btb

PostWysłany: Pią, 18 Mar 2011, 14:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki.
Inni narzekają, że fero nie działają. Ja tam narzekać nie zamierzam, ale tym razem zadziałało aż za bardzo. Zamierzałem podnieść trochę poczucie swojej wartości i dodać trochę pikanterii biurowemu życiu.
A doprowadziłem prawie do perwersji. Very Happy
10 lat temu na pewno bym nie odpuścił, ale dziś - żona, dziecko... nie bardzo to się komponuje. Ale w głębi duszy szkoda - biust ma rewelacyjny... Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rasta Płeć:Mężczyzna
uzależniony

PostWysłany: Sob, 19 Mar 2011, 14:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dobry flirt nie jest zły, nawet jeśli kończy się tylko na flircie. Jak masz poukładane życie, to faktycznie nie ma sensu ładować się w jakieś ryzykowne akcje.
Danter005 Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Pochwał: 1
Sprawdzone: NPA/Pheromax/BTB/Alchemy/Perception

PostWysłany: Nie, 02 Paź 2011, 23:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Najważniejsze to wiedzieć, kiedy powiedzieć stop...
Ja nawet do tego bym się nie posunął mając żonę i dziecko
To kwestia poglądu.
Co do działania PHX Oxy to nie ma wątpliwości ;P
I cóż więcej powiedzieć... może i ma boską figurę i biust, ale Ty masz coś o wiele cenniejszego, cudowną żonę i dziecko.
Pozdrawiam
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> HISTORIE: Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: