Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach Feromony Ferum.pl Polskie Forum Feromonowe
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

PHX próbka
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aa.xx
nowy

Sprawdzone: relationship magic

PostWysłany: Nie, 11 Wrz 2011, 12:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Cześć!
Temat jest dosyć ciekawy... zaczęłam używać feromonów podczas przeziębienia i nie widziałam specjalnych efektów. Dopiero, kiedy zaczęło mi przechodzić, mogłam obserwować drobne zmiany w moim otoczeniu (relationship magic - drobne, nie powalające).
Proszę o rozwinięcie tematu... Też tak macie? Czy to jakaś reguła?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
questx Płeć:Mężczyzna
uzależniony

[ Doświadczony ]

Sprawdzone: Scent of Eros, Pheromax, BTB, Attractant, NPA

PostWysłany: Wto, 13 Wrz 2011, 02:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiem, zadko sie przeziebiam Wink
A tak na poważnie to raczej nie powinno mieć znaczenia jeśli chodzi o działanie samych feromonów, ale na pewno Twoje samopoczucie było dużo gorsze i stąd brak efektów. Wielokrotnie było na forum powtarzane że fero same nic nie zdziałają, że własna inicjatywa też jest potrzebna i zapewne stąd różnica...przynajmniej taką mam teorię!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Feromony :: Ferum.pl :: Bez cenzury o feromonach -> Feromony w uwodzeniu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: