Sprawdzone: Test: PHX, The EDGE, Perception, Chikara, NPA
Wysłany: Sro, 02 Wrz 2009, 13:17 Temat postu: PHX przykryty the Edge wkońcu działa :)
Mój pierwszy efekt działania fero u mnie widać było w niedzielę po mixie PHX z The EDGE tzn próbka PHX dotknięta do szyi przechylona i odchylona na to 3psiknięcia zapachowego The EDGE (cudowny zapach) i na wiejskiej potańcuwie pod gołym niebem najpierw dwie laski patrzyły na mnie i podeszły pytając czy coś ćpałem później jak tańczyłem sobie wraz z dwoma kolegami podeszła śliczna dziewczyna i zapytała: "chłopcy czy mogę z wami potańczyć? " wszyscy byliśmy w szoku nigdy czegoś takiego żaden z nas nie widział była uśmiechnięta chętnie tańczyła bardzo blisko nawet sama się przedstawiła ale później przyszedł jakiś gość i ja zawinął. Jeszcze tez dwie tańczyły obok nas przez dłuższy czas (nieładne) później my po piwko poszliśmy i wróciliśmy tańczyć i po chwili znowu przyszły tańczyć obok nas. Wkońcu uwierzyłem że jednak cos w tym fero jest dodam jeszcze że gdy stosowałem sam PHX (próbka) który już mi się kończy nie widziałem najmniejszych efektów.
Pozdrawiam
Tez bede chyba musial sprobowac mix PHX z NPA, ktory zamierzam kupic, a co! Tylko, no wlasnie najpierw musze znalezc recepte na PHX Pozdro!!! _________________ Pura Vida!
Sprawdzone: Pheromax, NPA, BTB, The Edge, Love&Desire, Pheromone essence, P6
Wysłany: Czw, 03 Wrz 2009, 14:22 Temat postu:
Ja dzisiaj testowałem znów PHX i znów to samo.. czyli mała różnica ale nie wiele. Wczoraj przy NPA+ PHX widziałem efekty Jutro jeszcze spróbuje samo NPA bo póki co sprawdzałem jedynie mixy. _________________ feromony feromony