|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Pan_Dawid  nowy
Sprawdzone: PHX(test), Chikara(test), The Edge (test)
|
Wysłany: Sob, 03 Sty 2009, 22:37 Temat postu: PHX - raporty |
|
|
Zakupiłem próbkę Pheromax 1ml. Gratis otrzymałem próbkę Chikary oraz The Edge.
Do zakupy tknęło mnie, ze po roku czasu rozstałem się z partnerka, więc stałem się „wolny”. Życia postanowiłem poużywać, fero chciałem mieć jako dodatek do ułatwienia zbierania doświadczenia (zacząłem bawić się w PUA). Niżej zamieściłem efekty. Trenuje sztuki walki, jestem ogólnie wysportowany.
Dodam, ze problemu z kobietami większego nie mam. Choć, zależy oczywiście o jakich kobietach mówimy, nie potrafię się dogadać z takimi które pustkę w łbie posiadają, oraz czasem się wieszam, gdy mnie jakaś naprawdę atrakcyjna zaczepi/jest wśród znajomych (HB 8/9), co jakiś czas, ma miejsce. Dodam również, że tak do 16/17 roku życia byłem nieśmiały, teraz idzie mi 19 i trudno mnie nazwać liderem w grupie, ale również trudno szarą myszą. Choć sam zauważyłem, ze zaczynam być Alfa (właściwe to zaczynają mnie tak traktować), zwłaszcza w tedy gdy nikogo nie znam.
Test Pheromax.
Raport I: Praca i znajoma
Dawka:
z 1/4 buteleczki (przechyliłem i za dużo poleciało, co za tym idzie, przedawkowałem)
Radzę uważać z tą małą fiolką, mój kolega również za pierwszym razem przedawkował. Moja się łatwiej niż jego otwiera, ale i tak uważać z otwieraniem) Otwierać powoli, nie gwałtownie bo cos jeszcze wyleci.
Niczym nie przykrywałem.
Miejsca:
1.) 2h spotkanie związku z pracą,
2.) wizyta u znajomej. (jakieś 5h od aplikacji)
Osoby:
1.) mężczyźni i kobiety, w tym kobiet mało (3) i wszystkie zajęte - 7/8 osób
2.) Dobra znajoma, kręci z pewnym panem ale jakoś im średnio wychodzi
Reakcje (czyli to najważniejsze)
1.) Panowie: Niektóry tylko jak by szacunek większy odczuwali, bardziej rozmowni niż zwykle.
Kobiety: Dużo przelotnych spojrzeń, jedna 26 latka zajęta od 5 lat nie chciała przestać rozmawiać pomimo, że facet był tuż obok. Gdy obierałem się o stolik na którym był laptop (zdjęcia projektu). Zatrzymywała na mnie wzrok na 5 sekund, po czym kręciła dość energicznie głowa w lewo i prawo a następnie, kierowała głowę na bok swojego faceta.
2.) Brak reakcji. Dodam, ze znam ją od paru dobrych lat i mówiliśmy o dość poważnych sprawach, ale była bardzo wybuchowa. Gdy powiedziałem by się uśmiechnęła powiedziała parę niemiłych rzeczy. Wkurzyła się najzwyczajniej.
Raport II: znajoma
Dawka:
Już się czegoś nauczyłem, i wiem jak aplikować PHX (próbka). Dociskam fiolkę (na stojąco) do nadgarstka, następnie dociskam i przechylam, a później znowu do pozycji wejściowej. Nie wiem dokładnie jak nazywać coś takiego, ale dla celów testów, będą nazywał to „aplikacją”. Rozcieram na drugi a później pod uszy. 2 aplikacje (przechylenia) a później roztarłem.
Przykryte Versace
Miejsce:
Mój dom
Osoby:
Ta sama koleżanka co wyżej
Reakcje:
Siedzimy przy komputerze, ona na kolanach (standard). 5/10 minut rozmawiamy o jakiś pierdołach, chwila ciszy ona wypala tekstem:
- Boże, czym Ty pachniesz?
- versace, Kupiłem sobie niedawno… nie czułaś wcześniej??
- Niby czułam, ale te są inne… Na co czekasz? Pokaż mi je, może kupię je *imię przyszłego faceta* na gwiazdkę.
Dałem fiolkę (próbkę sobie zakupiłem, bo chciałem zobaczyć czy na dłuższą metę mi się spodoba).
- To, to?
- Mhm
- Nie może być – niucha szyje – podobne, ale na Tobie dużo lepiej pachnie…
Dalej, poszliśmy rozmawiać na lóżko. Często zdarzało się że pokładała się na mnie albo na moim ramieniu (dokładnie na bicepsie, nigdy nie „wchodziła” wyżej). A teraz najpierw był „standard” (moja postawa była zamknięta), a ona pnie się do mojego obojczyka, położyła się prawie na klatce. Ni stad ni zowąd, zaczynała się śmiać (ja prawie tam zasypiałem, miałem kolokwium następnego dnia, a poprzednią noc zarwałem). Sprzedała mi buziaka w policzek, wierciła się, miała wypieki, dawała sygnały typu, patrzy się na oczy, później na usta, później znowu na oczy/odwraca wzrok.
Raport III: nieznajoma
Dawka:
1 aplikacja
Miejsce:
Hipermarket
Osoby:
Nieznajoma
Reakcje:
Stoję przy stoisku z krawatami. Jeden autentycznie mi się spodobał. A Tu widzę, że idzie HB7. Hm… zasada trzech sekund (jeśli nie podejdziesz do dziewczyny w ciąg 3 sekund to w ogóle do niej nie podejdziesz, strach Cię zeżre), mija czwarta, a ja mówię sobie „Raz się żyje”. podchodzę, zaczepiam. Mówię, ze mam dylemat w wyborze i potrzebuję wprawnego oka, a ona wygląda na taką które takowe posiada. pokazałem jej ten który mi się podobał i trochę inny… Miło i przyjemnie się gadało, dostałem dwie miękkie piłki (spytała się o imię, gdy zapadła cisza starała się pod trzymać rozmowę) ale i tak spaliłem to bo nie poprosiłem by dała mi swój numer. Ale nic kolejne doświadczenie, choć i tak nogi były najlepsze bo zaczęły trząść się jak by z waty były. działanie fero widziałem. Nosem tak niuchała mnie, ale nie spytała się czym pachnę.
Nie opisywałem więcej spotkań z nią bo przebiegały podobnie.
I na tym niestety muszę zakończyć mogą przygodę z PHX. Buteleczka się mi otworzyła, od początku jakoś łatwo wychodziła. Kolega poprosił bym mu zakupił, ale jak mu pokazywałem, jak aplikować, to jego wręcz było ciężko otworzyć, z takim, miłym oporem, a moja od początku łatwo wychodziła, aż w końcu po paru godzinach łażenia z nią w kieszeni spodni uświadomiłem sobie, ze się otworzyła. Orientujecie się czy można coś z tym zrobić? Chciałem wrzucić ten tekst po jakiś 4/5 raportach a muszę po 3.
Mam jeszcze próbkę The Edge i Chikary .Tą ostatnią miałem na Sylwku. Napisze jak będę przygotowywał raporty z nią w roli głównej. Tyle, ze na razie trzeba poczekać bo brak funduszy na fiolkę, a próbka malutka. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pan_Dawid  nowy
Sprawdzone: PHX(test), Chikara(test), The Edge (test)
|
Wysłany: Pon, 05 Sty 2009, 18:05 Temat postu: |
|
|
| Znalazłem podobny temat, zostały temu Panu wysłane jeszcze raz feromony, tylko on chyba miał flakonik. Jest jakaś szansa na coś podobnego? studiuje a wiadomo, ze student to kasy za dużo nie ma :/ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
t2mek2  nowy
|
Wysłany: Czw, 19 Lut 2009, 02:11 Temat postu: |
|
|
haha dobre akcje
mam do ciebie pytanie.
Mianowicie, gdzie i w jaki sposob kupiles probke PHX i dostales 2 inne gratis ?
bardzo mnie to ciekawi, bo wlasnie chcialem rozpoczac swoja przygode z Feromonami a taka oferta na wyprobowanie wydaje mi sie bardzo atrakcyjna i czy w ogole to byloby jeszcze aktualne ?
z gory wielkie dzieki.
pozdrawiam.. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|