Wysłany: Nie, 04 Lip 2010, 14:45 Temat postu: PHX super działanie!
Witam
Mój pierwszy post i od razu pełen szczęścia:D
Pefromax próbka:
aplikacja tylko to co na patyczku od zakretki a mianowicie:
czubek patyczka pod nos, bok patyczka na szyje i reszta za uszy
Miejsce KLUB:
Wszystko było jak najbardziej udane dziewczyna tuliła się i bawiła swoimi włosami.
Na poczatku nie zobaczylem zbytnio zadnej róznicy w zachowaniu lecz gdy potem zblizyla sie na tyle ze byla blisko mojej głowy i zaciagnela sie phx zauwazylem ze chce byc coraz blizej mnie. I tak leciał czas a my tańczylismy potem poszliscy posiedzec wypic piwko i dalej w taniec. Nic nadzwyczajnego az do momentu w którym dziewczyna byla lekko pod wpływem i wykazywala zadowolenie=)
Wciaż mnie chwytała za biodra chciala bym stykał się z nią cialem. Takze potem gdy siedzielismy wciaz jej nos wędrował do mojej szyi na koniec zapytała jakich uzywam perfum.
Akcja się tak rozkręciła ze chciała mnie rozbierac przy wszystkich;p
Gdybym wykazał troche inicjatywy doszło by do łóżeczka, tyle ze nei chcialem bardzo:)
Ogolnie wszystko na plus i pozytywnie!
PHX uzywam tylko jak ide w obecnosc kobiet czyli okolo 2 razy na tydzien lub nawet mniej:)
Zawsze widze skutki uzycia a na wierzch stosuje Str8 szary.
dawno nie uzupelnialem tematu ale ferro znow mi pomogły!! nie mam wątpliwości co do działania PHX na pewno zroboje innych
Akcja w klubie:
Zaaplokowalem kropelke phx na szyje za uszami i pod nos na to Boss selection
Wybrałem się do klubu z kolegami bylo sporo ludzi a wiec kazdy z nich szykował sie na wielki podryw
DO 22 nic sie nie działo gdyz laski nas olewały, co podbijemy w tancu wszystkie smeich i oddalaja się:/ (bardzo ciezko jest cos wyrwac w klubie gdy wszsytkie tancza bez przerwy)
no ale dobra nastala okolo 22:30 mowie ze czas na wzmozenie sil bo co to za impreza zadnej nowej panny nie poznalismy wiec do dzieła.
NO i ja bardzo szeroko sie rozejrzałem ktora tanczy sama bądź z kolezankami. Podbiłem zaczelem tanczyć z początku nic ale gdy podchodzilem coraz blizej wkoncu zauwazylem zainteresowanie:!!!
Taka zgrabna bruneta zaczela bawić się włosami podczas tanca i usmiechać się do mnie. Ja niczym doświadczony podrywacz wiedziałem co jet grane i zatanczylem z nia ciało w ciało:) oczywiscie najpierw z przodu zeby nie bylo:) Laska sie pzedstawila chwile pogadalismy o szkole itp i przeszlismy do dalszych czynów. Ja coraz blizej bylem jej, a ona niczym niespodziewanie zalozyla mi ręce na szyję i jej nos powędrował pod moje ucho:) Bylem juz przekonany ze ferro jej sie podobają do tego mieszanka z hugo bossem i jazda:)
Tanczac obmacałem ją wszędzie gdzie się dało, ona była bardzo zadowolona(nie była pijana!!) poszlismy porozmawiać i była tak blisko mnie podczas rozmowy ze zaczelismy się namiętnie całować;p
Gdy usłyyszała piosenke americano znow wybieglismy na parkiet i tym razem przeszło do tanca ciało w ciało ale od tyłu=) śweitna była zabawa i oczywiscie na koniec wzielem jej numerek który dala bez najmniejszego ale widac bylo ze ma błysk w oku;p
Polecam phx ja uzywam probki i to juz 8 aplikaja odkad kupilem a ja dalej mam 3/4 próbki
phx = więcej numerów telefonów od nowopoznanych panien. Jest to pewnego rodzaju wyzwanie, żeby połapać się w książce adresowej telefonu komórkowego, bo po jakimś czasie takie wpisy jak "Czarna", "Agnieszka Blond" itp. trudno skojarzyć z konkretnymi dziewczynami. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl