|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
LoverBoy  potencjalny
Sprawdzone: BTB, PHX, Chikara, NPA, PH Feromon - roll on, FM
|
Wysłany: Pon, 15 Lis 2010, 23:53 Temat postu: PHX |
|
|
Jestem w trakcie testowania PHX. Za sobą mam chikarę która jest dosłownie do niczego, jedyni zapach jest świetny. BTB stosowałem 5-6kropli na patyczek z wacikiem do uszu i pocierałem cala szyję policzki pod nos itd. az nie czułem wilgoci na patyczku, efekty heh, muszę przyznać że są o dziwo, czego się nie spodziewałem.
Ale przejde do konkretów, mianowicie PROBLEM z PHX.
Mam próbkę 1ml.
Zastosowanie pierwszy raz: 1 przechylenie na palca i roztarcie z lewej strony szyi i później kolejne przechylenie na palca i roztarcie z prawej strony szyi, a także delikatnie przechyliłem i pod nosek. Przykryłem Dolce Gabana The One - lepszy niż Chikara
Efekty: Panny jakoś niechętnie gadały, nawet strzeliły że mam strasznie mocną perfumę że aż głowa boli i że je strasznie wkurzam. Przed wyjściem minęło 30min. więc może za słabo się wchłonęło.
Zastosowanie kolejne w kolejny dzień: Jedno przechylenie na palca i przetarcie pod Gardzielem.
Efekty: Żadna nie zwracała na mnie uwagi jak gadałem. Nie ufały mi O_o co było troszkę dziwne. A koleżanka koło której siadłem, gdzie przy BTB ją prowokowałem i strzelałem podteksty powiedziała do mnie "spadaj bo mnie wkur..."
Podsumowując:
1 przechylenie na palca, czyli niby 0,5 kropli - LIPA
2 przechylenia, 1kropla - LIPA
3 przechylenia, 1,5 kropli - LIPA
Co myślicie ? Sprzedać próbkę PHX ? A chikarę oddać ? Bo BTB zatrzymam.
Proszę o poradę. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
LoverBoy  potencjalny
|
Wysłany: Wto, 16 Lis 2010, 13:08 Temat postu: |
|
|
pomyliłem dział, kurcze sorrryyy :d Prszoę o przeniesienie go do prawidlowego  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
farjestad  uzależniony
Sprawdzone: be2easy
|
Wysłany: Wto, 16 Lis 2010, 14:58 Temat postu: |
|
|
skoro slyszysz takie texty to oooostro przedawkowałeś _________________ Bo człowiek jest jak qr..wa i pójdzie tam gdzie mu więcej "zapłacą" |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
LoverBoy  potencjalny
|
Wysłany: Sro, 17 Lis 2010, 02:06 Temat postu: |
|
|
hmm to jak odmierzyć 0,25 kropli ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lukaszk  nowy
|
Wysłany: Nie, 13 Lut 2011, 17:49 Temat postu: |
|
|
dotknij się lekko patyczkiem albo rozcieńcz z perfumami
@ o f*** jaki stary temat sorry za odkopanie |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rasta  uzależniony
|
Wysłany: Wto, 15 Lut 2011, 13:55 Temat postu: |
|
|
nie ma za co przepraszać, drogi archeologu. Dobra porada i rzetelna wiedza są ponadczasowe. _________________ prawda o feromonach - http://rasta.feroblog.pl |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|